Inlägg

Inlägg som Metalhead \m/ har skrivit i forumet
Av Metalhead \m/
Skrivet av iRonNuke:

Har stora planer på att inplementera en frizon för hjältar där bara hjältar kan vistas i med t.ex. ett tältsjukhus som spawnar blodpåsar, morfin och painkillers. och ambulans t.ex. Har ni några förslag på vart denna zonen skulle kunna finnas? Det kan handla om en radie på några tiotal meter till några hundra. Och vad tycker ni om idéen som sådan?

Skulle även bli intressant ur banditernas synpunkt eftersom det kan bli lite aktivitet runt där.

har inte heroes redan spawn fördelar? ska dom också sen få en safezone? känns som dom får lite många fördelar? vet inte men känns lite så nästan!

Av Metalhead \m/
Skrivet av comtronic:

Kan det fortfarande vara intressant att återuppliva taviana-instansen?

För övrigt kan ni testa namalsk på namalsk.comtronic.se:2305 !

/smygarn

tycker också det skulle vara kul om taviana instancen kom upp igen!

Av Metalhead \m/

som alla vet har heli crash siterna varit buggade en längre tid efter förra patchen! har det undersökts nåt vad orsaken kan vara och har nån lösning hittats?

Av Metalhead \m/
Skrivet av WaKo:

de e ju synd att man måste anklagas för fusk och blir av med allt gear (på grund av att de inte finns bevis för att jag fuskar så bannar han inte).
tkr detta e skummt och man kanske inte borde gråta för man dör han sa att han sköt mig med flera olika magg men så var inte fallet han sköt i trädet inget annat sen bandagerar jag mig och han försöker hugga mig med en yxa och då tömmer jag ett helt g17 magg i han och han säger att jag one shottade han.
tkr detta är synd eftersom det är en bra server men han är väll sur för att jag döda han 2 gånger och tog hans ural...
och detta är andra gången jag blir falskt anklagad för fusk av samma admin...
kan säga kolla upp mig med vilket program ni vill hur ni vill var ni vill kom hem till mig olla min data finns inga bevis för fusk.

då skulle jag vilja fråga varför du då behövde bandagera dig om han enligt dig bara träffade trädet???