Inlägg

Inlägg som Total_Cu har skrivit i forumet
Av Total_Cu

Undrar varför grafikkortstillverkarna inte släpper crossfire/sli-kort utan minne på kort nummer två.

Av Total_Cu
Skrivet av Danne980:

Fail, du missade hela poängen i hans inlägg.

Tyvärr så är det ju inte bara Ubisoft som anser att piratandet är ett problem och era jämförelser med bf3 funkar ju inte alls då bf3 inte funkar i mp piratat. Konkurans är bra på alla marknader så detta är inte positivt för någon. Om konsol portarna ska försvinna från pc marknaden så skall det vara för att de konkureras ut. Sålänge spelen finns kvar så finns det tydligen ett tillräckligt antal som gillar dem.
Jag tror som många andra att 95% är en klar överdrift men är ganska säker på att piratandet kostar dem en betydande summa.

Skickades från m.sweclockers.com

Jo jag trodde piratandet var värre förut då spelföretagen inte hade samma koll på produktnycklar och det var mer singelplayer. I och med allt mer multiplayer så fick de bättre koll och svartlistade de som hade piratkopior. De har svartlistat så mycket att riktiga nycklar till och med blivit spärrad. Snopet då man köpt ett spel och man inte kan få igång multiplayer.

Av Total_Cu

Spelar det här någon roll? De flesta gamers har både pc och ps3/xbox360. Är spelet spelvärt köper man det alltid och då på den plattform som det blir bäst på. Det här gör varken till eller från. Om de inte har det på pc så kommer spelet inte synas lika mycket i reklam etc. Det här kommer bara resultera i att det blir en liten titel på konsoll som ingen bryr sig om.

Säker något grammatisk fel i min skrift men skyller på att jag är sjuk. Orkar inte Word.

Av Total_Cu

Känns skönt att grannens dator inte kommer fatta eld i framtiden. Jag hade FSP för 10 år sedan och det var bra grejer. Kondingarna brukar inte gnälla som på andra billiga nätagg.

Av Total_Cu

Det är bara ta en liten liten avgift och testa produkten. En standard som fungerar med andra standarder är en bra standard.

Av Total_Cu

Alla vet hur sjukt störande det är med laggig film när man sitter där med popcorn i ena handen och tjejen i andra handen? Vet inte om mina erfarenheter hjälper. Kämpat ganska mycket med Win7 och Ati-kort i ett år. Haft diverse problem med uppspelning både från nätet och hårddisk. Har haft problem att spela upp fredagspanelen, men efter jag slog av alla videofunktioner i Catalyst blev det bättre. Jag försökt optimera DXVA. Gick med processorbelastningen men laggade iaf oavsett vilken skärm och kabel jag körde ut det mot. Försökt med alla möjliga codec och spelare som ska vara anpassad för Win7, men inte hjälpt något. Just nu har jag försökt rensat så mycket som möjligt med driver sweeper, men blir tvungen att ta standarddrivaren för att sedan installera Display Driver (11-11_vista64_win7_64_dd) utan Catalyst. De nya ati-installationerna klarar av att avinstallera standarddrivrutinen då den känner av den via inf-fil. Märkte att det blev mycket bättre utan Catalyst. Sedan var sista flaskhalsen min NAS-enhet. När jag räknade så saknades det ungefär 1 Mbyte/s i hastighet och då tillräckligt att få det lagga i tyngsta partierna. Kopierade över filen till USB-disken och det gick mycket bättre. Frigjort SSD-disken nu för ännu snabbare uppspelning. Har inaktiverat speedstep och eup men troligen inget med det här att göra. Men nu verkar alla flaskhalsar vara bort då även det tyngsta flyter på bra.

Av Total_Cu

Blir spännande att se resultatet

Av Total_Cu

Lycka till mot Grooveshark.

Av Total_Cu

Får inga Amigavibbar alls. Jag börjar tycka dåligt om det här företaget som köpt upp märket.

Av Total_Cu
Skrivet av Cheewie:

Tänkte på samma sak, borde inte vara några problem. Vet inte om besiktning men trafikförsäkring behöver man (ca 500kr/år).

Edit, Oj såg just det var en 60cc. Lätt motorcykel då, besiktning behövs.. samt A1-körkort

Trimmde mopeder som åkt dit behöver besiktigas efter nertrimmning. Så det borde vara möjligt som lätt motorcykel bara man får den tillräckligt stadig, bra belsyning och med bra bromsar? Men jag förstår de som hoppar över det :D. Ute i ödemarken på grusväg kommer polisen några ggr om året. Fast inget att rekommendera.

Av Total_Cu

Går det besiktiga skönheten och köra lagligt i vanlig trafik sedan?

Av Total_Cu

Jag tror det är möjligt att dra åt skruvarna så att skruvarna och flänsen blir strömförande. Sen om PSUN är "hjärndöd" så kommer den mata med ström tills något brunnit. Men lite konstigt i sånna fall att inte någon lödning eller krets gått sönder innan grafikkortet tagit eld. Men kanske hann flänsen bli så varm att den brände kortet efter post mortem.

Av Total_Cu

Kan det inte vara kylaren som blivit strömförande, varm och orsakat både värme och eld?

Av Total_Cu
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Jisses.. Mythbuster är ju skräp. så länge det bara handlar om att skjuta med vapen eller spränga saker i luften så tycker de det är kul.

De har ju redan avfärdat våra exploderande cd skivor som falskt.. jisses.

Problemet med Mythbusters är att det ska vara underhållande samt att de har begränsad tid. Men det problemet har även vissa vetenskapliga studier. Om man ska få fram sanningen får man ta i beaktning all empiri och bilda sin egen uppfattning :). Men glöm inte underhållsvärdet om Mythbuster eller Sweclockers skulle genomföra tester på det här!

Av Total_Cu

Mythbusters eller Sweclockers måste testa det här.

Av Total_Cu

Asus har bra byggkvalitet på sina bärbara.

Av Total_Cu

Det här är en historisk händelse. Inte äns extremklockare som "glömt" flytande kväve brukar lyckas med något sånt här. Funderar på om det blev någon ljusbåge då det här hände.

Av Total_Cu
Skrivet av matnojje:

Den lär inte behöva ett grafikkort för att physx ska flyta bra

Kanske går framställa CGI-grafik för film?

Av Total_Cu
Skrivet av Deathtrip2k:

även sony online entertainment blev attakerade i mars tror jag det va

Näääh? Ja det har varit nere ett tag, haha.

Av Total_Cu
Skrivet av Leifson:

LulzSec gjorde INTE den här hacken, och de vill dessutom ha tag i de som gjorde det.

Verkar ligga mer politiska anledningar än prestige just nu