Inlägg

Inlägg som K_MaN21 har skrivit i forumet
Av K_MaN21

Köpte kabeln nu - funkar perfekt.

Av K_MaN21

Logitech G400.

Av K_MaN21

När jag skulle köpa en handkontroll till FIFA på PC valde jag också mellan en trådlös XBOX 360 kontroller för Windows eller en trådad sådan. Valde i slutändan den trådade versionen av främst 2 skäl. Behöver ingen receiver eller ständigt köp av batterier alternativt batteriladdare (slösa mer pengar) plus att den trådade är lättare i vikt då den inte har batteriet kopplad på själva kontrollen därigenom skönare att hålla i.

Av K_MaN21
Skrivet av biorrith:

När den är så tunn?? Jag är väldigt skeptisk till det.

DELTACO FLAT UTP CAT6 RJ45 - Nätverkskabel

"UTP" står för "unshielded twisted pair"

Så den är tvinnad.

Av K_MaN21
Skrivet av Casten83:

Mysigt att ni lade upp den där bilden ska byta golv i hela huset och nu blir det att lägga lite sådan där kabel när man endå är igång, så slipper man köra trådlöst överallt

Jag beställde den härifrån - http://www.discatonce.se/se/kablar-kabelsortering/natverkskab...

Mycket billigare än Conrad. 65kr med frakt. Tycker det var ett toppenpris så jag beställde den nyss. Kabeln ligger 1:a på rankningen på Prisjakt - därför jag fick upp ögonen för den.

Av K_MaN21

Tunn nätverkskabel? Råd.

Hej alla,

Tänkte fråga här innan jag gör en beställning. Är i behov av en längre nätverkskabel som ska kopplas från min dator till hemmets router. Då stötte jag på en sån här tunn nätverkskabel och undrar om dom passar för det här ändamålet? har aldrig stött på sådana här förut så det är därför jag frågar.

http://www.conrad.se/DELTACO-FLAT-UTP-CAT6-RJ45-RJ45-10M-N%26...

Har alltid kört med vanliga lite tjockare innan, men funkar dessa eller är de till för annat? Om de funkar påverkas hastigheten något pga att de är så platta?

Tack på förhand.

Av K_MaN21
Skrivet av Red110:

Jag rekommenderar att byta fläkt

Varför då om jag får fråga? Risk att datorn förstörs inom den närmaste tiden?

Skrivet av Jonny91:

Det är helt normala temperaturer för stock kylaren.
kör på denna. Riktigt bra kylare för en billig peng.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1008748

Tror inte den får plats på mitt moderkort - Gigabyte H61MA-D2V F6

Av K_MaN21

Stock-fläkt råd?

Hej,

Har en fråga. Normalt så håller sig min CPU temperatur under 50 grader när jag surfar etc. Men när jag spelar BF4 så maxar den 82 grader, håller väl sig mellan 79-82 i medel under BF4. Och jag undrar om detta är riktigt dåligt för min dator? Jag brukar spela BF4 cirka 2 timmar om dagen. Jag kör med öppet case dessutom. Det enda jag har är stock-fläkten till min i5 2500k. Kan jag köra på så här eller måste jag byta fläkt?

En sådan här - http://www.superbiiz.com/detail.php?name=E97378-001

Av K_MaN21
Skrivet av bigvanilla:

Vilket moderkort har du?

Gigabyte H61MA-D2V F6

Av K_MaN21

Hjälp med val av kylare?

Hej alla,

Jag är inte så insatt i det här med kylare och tänkte därför fråga er. När jag spelar BF4 så kommer min CPU upp i temperaturer runt 82c. Har därför fått rådet att investera i en ny cpu fläkt. Grejen är bara den att mitt moderkort är relativt litet och plats finns knappt. Så jag tänkte bidra med specs på min nuvarande fläkt och använda den som måttstock (detta är säkrast för mig tycker jag). Och se om någon har något tips om en fläkt som har max dessa dimensioner som jag ju bekräftat vet passar. De flesta fläktar jag sett är alla 120mm, dessa verkar nog inte få plats.

Länk till nuvarande fläkt: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=E97378-001 < stock kylaren till i5 2500k.

Fan dimensions: 92.0 x 92.0 x 32.0 mm

Heatsink dimensions: 87.0 x 87.0 x 19.0 mm

Moderkort: Gigabyte H61MA-D2V F6

Av K_MaN21

Efter noggranna analyser valde jag ett MSI GTX 760 TwinFrozr Gaming 2 GB från iNet. Det stod och hängde mellan den och Asus DC2, men en väldigt noggrann review från techpowerup där de steg för steg jämförde korten så gick jag med den förstnämnda. Men de är väldigt lika det måste sägas.

Av K_MaN21

Tack alla.

Av K_MaN21
Skrivet av Daemon:

Vissa verkar ha missat det men MSI-kortet har högre klockfrekvens än DC2-kortet, "OC" i namnet eller ej.

En av de sidor som testat båda (uppslag ljudnivå):
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_760_Direc...
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_760_TF_Gam...

Tack för de fina hänvisningarna Daemon. Enligt det där testet är det inte stor skillnad i fpsen trots allt. MSI kortet är aningen kyligare och tystare.

Av K_MaN21
Skrivet av Elghinnarisa:

Båda DC2 kylaren och gigabytes windforce är riktigt trevliga. Hade ett 6950 directCU2 förut och nu ett gigabyte kort med en windforce kylare.
Av dessa två kort så är windforce kylaren helt klart tystare, men samtidigt så är det ju två olika kort så går inte riktigt att jämföra dom två.
Några generationer sen så va twinfrozer kylaren helt klart den bästa, vet inte direkt hur den är idag. Men den är nog fortfarande riktigt bra.

OC eller inte är inte värt att kolla på riktigt. Visst det är lite mer prestanda men skillnaden är väldigt liten.

Hur liten ungefär? När det kommer till spel som BF3 etc.

Av K_MaN21
Skrivet av Elghinnarisa:

Båda DC2 kylaren och gigabytes windforce är riktigt trevliga. Hade ett 6950 directCU2 förut och nu ett gigabyte kort med en windforce kylare.
Av dessa två kort så är windforce kylaren helt klart tystare, men samtidigt så är det ju två olika kort så går inte riktigt att jämföra dom två.

Enligt de flesta så handlar det om DirectCU II och TwinFrozr. Du sätter käppar i hjulet ...

Av K_MaN21
Skrivet av Daemon:

Om du inte slagit till ännu:
http://www.inet.se/produkt/5409891/msi-geforce-gtx-760-twinfr...

Lite lite bättre än Asus DC2 även om du säkert blir nöjd med båda.

Har inte beställt ännu. Jag kollade också på den där, just nu håller jag på att forska mellan vilken som är tystare under "load" när jag spelar BF3 etc. Nackdelen är ju att den där MSI inte är OC, medans Asus´en är det. Men om den är OC till priset av att göra mer ljud ifrån sig så blir jag lite osäker.

Av K_MaN21
Skrivet av Sisyfos:

Den generellt kända tystaste kylaren på marknaden är Asus Direct CU-kylare (Om man bortser från Arctic Accelero Xtreme Plus II som är extremt tyst men kostar också 600kr att köpa till sitt grafikkort).

http://www.inet.se/produkt/5409897/asus-geforce-gtx-760-dc2-o... skulle jag rekommendera.
Har själv ägt en sådan kylare till GTX 670 som har ett högre TDP-värde (Alltså hur mycket Watt värme kortet alstrar) av 195W och jag upplevde det kortet som tyst även under load.

GTX 760's Direct CU-kylare är dessutom en uppdaterad version av kylaren och GTX 760 har ett TDP-värde på 170W så det blir nog finemang! Du blir nog inte heller besviken på GTX 760's prestanda, ett fullt överklockad GTX 760 närmar sig GTX 680 i prestanda

PS. Om du fortfarande är osäker, titta bara på alla kundomdömen kortet har fått. Märker du ett återkommande ord i omdömena? Just det - Tyst

Först och främst vill jag tacka dig Uzanar för att du tog dig tiden, mycket och åter mycket uppskattat. Jag slår till på det kortet.

Av K_MaN21

Tyst & kraftfullt grafikkort - Råd?

Hej alla,

Jag har nu tröttnat på min Zotac GTX 560Ti, den är så högljudd så det är inte sant när man spelar. Har provat MSI Afterburner och Speedfan, inget hjälper. Även när jag spelar på lägsta inställningarna på BF3 och Black Ops 2 så går den igång ordentligt. Jag skulle vilja ha ett råd på ett så tyst men kraftfullt grafikkort i 2000krs klassen. Kan någon vänlig själ hjälpa mig med det? Jag har funderat på 660Ti men vet inte om den är högljudd eller inte. Jag spelar BF3 & Black Ops 2 mest, och kommer att spela lite Bf4 och BO3 också. Jag är inte så intresserad på att köra allt på ultra om men god kvalite i alla fall (föredrar att köra med 1920/1080) + att den ska vara så tystlåten som möjligt. Min monitor klarar max 60 frames per sekund f.ö. Så någon kort med fps över det är inte nödvändigt.

Ber om goda och erfarna råd då jag inte är den rikaste vilket gör detta ännu mer viktigare att jag väljer rätt.

Tack så mycket

Min dator:

Intel i5 2500k 3.3 GHz
GTX 560 Ti
ZS Series 750W
8GB RAM
Gigabyte H61MA - D2V

Av K_MaN21
Skrivet av thompo:

Om man inte har något emot strömförbrukningen och värmeutvecklingen så

Du menar på ett GTX 580?

Drar då inte ett GTX 680 mycket mer då när det kommer till strömförbrukning?

Av K_MaN21
Skrivet av Anton__20:

Jag har ett ASUS GeForce GTX 680 2048MB DirectCUII och är super nöjd med det! Det funkar kanon i bf3 som jag mest spelar och tycker det kyler bra och det är tyst.

Du kör allt på Ultra på BF3 ?