Inlägg

Inlägg som K_MaN21 har skrivit i forumet
Av K_MaN21
Skrivet av Doktor_Krall:

Tror det är längst ner på första sidan i affären på din XO.

Tackar.

Av K_MaN21

Eftersom jag är en nybliven X1 ägare tänkte jag fråga vart man hittar demos specifikt för xbox one ? Finns det någon sida där de är listade? Verkar bara hitta för 360 i marketplace.

Av K_MaN21
Skrivet av heeet:

@heeet Pratat med supporten, enligt dem så har pengarna redan skickats tillbaka, bara att invänta då antar jag återkommer med update om det är flera som råkar ut för samma sak och undrar.

Om de "reserverade" pengarna på ditt konto efter att du fick meddelandet "Ett fel ha inträffat" så är det i princip samma sak som hände mig igår. Nordea hade rejält med strul igår.

Av K_MaN21
Skrivet av Kevlarheart:

Någon som har call of duty adwanced warfare som kan kolla om ni får upp några games alls? Jag får bara upp "no games available-seeking for player"... :S jag kan spela andra online spel förutom problem och hitta andra spelare.

edit: Alla nätverks tester säger att allt är OK!

På COD´s officiella hemsida så ser man att flera har samma problem just nu.

Av K_MaN21

Hur länge håller demot i sig ... till release day?

Av K_MaN21

Tänkte kolla med er som kan, vad är skillnaden mellan att köpa en EU-version i jämförelse med en svensk? Elgiganten har enbart EU-versionen.

Av K_MaN21
Skrivet av Alle22:

Syrrans svarta modell (3 mån gammal) låter som en jetplan i load och lite mindre vid idle. Bad henne att lämna in den men de har visst inte "tid". Min vita version är knäpptyst. Blev överraskad hur tyst den var jämfört med den svarta modellen.

3 månader gammal och låter redan så mycket? låter skumt.

Av K_MaN21

PS4 - Fläktljud störande ?

Tjena allihop,

Nu har man införskaffat en TV och det enda som fattas är en konsol och då återstår enbart en för mig viktig fråga.

Hur mycket ljud avger ps4:an när man är inne i ett spel, säg cod? Har nämligen hört att fläktarna kan dra på rätt rejält?

Av K_MaN21

TV till PS4 ?

Hejsan allihopa,

Jag har efter en lång tid av fundering bestämt mig för att införskaffa en PS4. Dock har jag inte någon tv hemma så därför känner jag att jag behöver vända mig till er här inne. Jag har läst mycket om att om man införskaffar en TV med över 50-60hz så kommer det enbart leda till screen-tearing eller lag när man spelar, och jag undrar därför om detta är sant? Jag trodde först att det bara var att köpa närmaste LED/LCD tv men så enkelt verkar det inte vara alltså? för en fin upplevelse dvs.

Tänkte på denna - http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2584087

Dock har den ju enligt Samsung 400hz ..

Av K_MaN21
Skrivet av Kinekin:

Jag tror att det är väldigt många på Sweclockers Mumble som redan har förbokat spelet. Så det lär nog bli massor av online-play med folket därifrån, men vi får se om vi skapar ett Sweclockers crew.

Trevligt Kinekin.
Ser fram emot att detta förhoppningsvis blir av.

Av K_MaN21

Söker Crew/klan till GTA:V (PC)

Hejsan hejsan,

Söker ett crew/en klan att spela GTA:V med på PC. Finns det något sådant här tro?
Ser mig själv som en lugn och trevlig 27-årig kille.

Ni får gärna höra av er!
Hoppas på det bästa!

Av K_MaN21

Finns det något crew/någon grupp här man kan lira med tro? Trist att prata engelska hela tiden.

Av K_MaN21
Skrivet av N_Micke:

Vill minnas att det bråkade med inloggning/nyckel nånting sånt. Kommer faktiskt inte ihåg helt hundra, bara att jag varit irriterad Så allt ska köras genom Social club drm grejen?

Vid aktivering/installation och när du kör online läget.

Citat:

Other requirements: Installation and online play requires log-in to Rockstar Games Social Club (13+) network; internet connection required for activation, online play, and periodic entitlement verification; software installations required including Rockstar Games Social Club platform, DirectX , Chromium, and Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, and authentication software that recognizes certain hardware attributes for entitlement, digital rights management, system, and other support purposes.

Av K_MaN21

Någon?

Är det möjligt att byta ut SSD´n för en större HDD? Kommer behöva mer plats än 120. En passande HDD på 500GB är nog bättre. SSD är ju normalt dyrare också. Att en SSD är snabbare är nog ingen prioritet, så länge det funkar. Undrar också om det verkligen räcker med ett nättagg på 450W för det bygget?

Av K_MaN21
Skrivet av makn:

Tror det kan vara smart om det är uppbyggt så ungefär.

Okej, är det möjligt tror du att byta ut SSD´n för en större HDD? Kommer behöva mer plats än 120. En passande HDD på 500GB är nog bättre. SSD är ju normalt dyrare också. Att en SSD är snabbare är nog ingen prioritet, så länge det funkar. Undrar också om det verkligen räcker med ett nättagg på 450W för det bygget?

Av K_MaN21
Skrivet av makn:

Du ska inte spela nåt?

Isåfall ngt sånt här kanske..

http://www.inet.se/files/img/cart/kundvagn-7431366-00.png

Hej makn, nej kommer inte spela någonting alls. Utan datorn kommer enbart att användas för att göra promos och sammanslagning av olika klipp från välgörenhetsutdelningar som vi gjort/kommer göra. Så detta paket är det billigaste & bästa för det ändamålet tror du?

Av K_MaN21

Dator för videoredigering (välgörenhets-ändamål) - någon vänlig själ?

Hej alla,

Är ute efter en dator specifikt ämnad för video-redigering. Kommer spendera tid i Sony Vegas & After Effects. Gärna en som håller en acceptabel prisklass - dvs ingen värsting dator för över 10 000+. Det jag vet att jag kommer behöva är en i7:a. Då denna dator kommer att användas i välgörenhets ändamål uppskattar jag om någon kunnig återkommer med ett bygge.

Operativsystem och skärm finns redan.

Någon som kan hjälpa till?

Av K_MaN21

Finns annars på gamekeys4all för 260kr

Av K_MaN21

Tack för era input.

Av K_MaN21

Råd ang. deal ?

Tänkte fråga om någon tycker det är en bra deal att man gör sig av med sitt Origin konto med FIFA 13, FIFA 14, FIFA 15, BF3 (Premium), BF4, Need For Speed: Rivals, och Sim City 5 m.m för 2 vapen skin på CS:GO? Nämligen M4A4 Bullet Rain FT och en AK-47 Redline WW ? Känner att jag tröttnat på mina Origin spel, är det i såna fall värt det?