Inlägg

Inlägg som Martiin82 har skrivit i forumet
Av Martiin82

Hej,, hittar ingen tråd som passar bättre än denna så testar här. Vill byta till gen4 riser i mitt kolink rocket v2 chassi och undrar om dessa riserkablar (egentligen fästen) är standardicerade?

Kan jag köpa vilken som? (Hondelen fästs ju med ett par skruvar i chassit så fästena måste ju vara rätt (standard?))

Tacksam för svar

Av Martiin82
Skrivet av Mayhem SWE:

Du måste ladda ner alla datafilerna. Spelar ingen roll att några av dem på namnet låter som att de endast krävs för multiplayer, har du inte alla får du sådana felmeddelanden. Visserligen inte spelar på PS5 men hade exakt samma problem på Xbox Series X alldeles nyligen. Helt galet att Sony/MS tillåter denna typ av distribution och launchers på konsol…

Du är en stjärna, funkade direkt! Men vad i h…te, 200+gb på stackars discen!!?? Fick radera halva biblioteket, hoppas det är värt det 😉

Av Martiin82

Har någon lyckats spela kampanjen på modern warfare på sin PS5? Jag får meddelande om att jag måste ladda ner och installera diverse patchar men dessa fungerar inte (för mig iaf). Får ett kort meddelande som verkar antyda på problem med att ansluta till psn network vilket verkar orimligt då jag ansluten och inloggad...

Av Martiin82
Nytt bud: 2 000 kr Inkl frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Martiin82

Kan bara ge tummen upp för A80J. Har inget att klaga på över bilden, skönt att äntligen kunna släppa plasman.

Har hårdkört de trailers jag minns var extremt svåra för den LG C9 jag hade hemma för ett par år sedan. Sonyn har inga bekymmer alls och då fokuserar jag och letar efter ”fel”.. tekniken har mognat i detta avseende!

Det enda jag inte är helt övertygad över är ljudet(?),, kanske ger sig med lite inställningspilleri. Har ju hört från många ställen att ”här behövs ingen soundbar…”

Av Martiin82

(2st hdmi 2.1 portar på A80J, den ena dubblerar som eARC)

Av Martiin82

Användare: @EinarB
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Swish + frakt
Produkt: Xbox wireless adapter

Positivt:
Trevlig, inga krusiduller

Negativt:
-

Slutbetyg:
5/5

Av Martiin82
Skrivet av Öltorp:

LG C1 på Webhallen nere på BF priser igen!

Ser inte ut så nu vid 9tiden(?)

Av Martiin82

Lagt undan en 80a nu hos närmsta butiken. De var ganska säkra att den droppar till bf-nivå i mellandagarna men ville inte lova (finns ju knappt i lager).

A90 ligger redan rabatterad på 30’ så det blir lite styvt som 2a bildvisare.

För ~18’ så blir A80J ett väldigt enkelt val, får hoppas det blir så

Av Martiin82

Super, tack!

Mm det där med motion flow är väldigt individuellt, jag är otroligt känslig (tyvärr). Får bli elgiganten igen så man har möjlighet att returnera om det fortfarande inte funkar 😉

Av Martiin82
Skrivet av RunesRäka:

Äsch, tänkte samma sak som dig och tror inte jag hade märkt någon skillnad mot A80J men bara vetskapen att ha det bästa är ju skönt hehe
Det som jag upplever är att Dolby Vision ljus som bildinställning är det bästa. Imax Exchange och Netflix kalibrerad är lite mörkare (högst min personliga åsikt dock)

Vet inte riktigt vad du vill veta(?) Judder eller studder?

Helt enig, får se var man hamnar!

Rätt säker på att det är stutter/studder man refererar till för detta fenomen (staccato effect), stor reservation för att jag är fel på det. BFI som kom i förra årets modeller skulle till stor del lösa detta problemet och sony anses väl ligga i framkant vad det gäller rörelsehantering. Därför hade jag hoppats att det är läge för en känslig jäkel som mig att hoppa på tåget nu!

Av Martiin82
Skrivet av RunesRäka:

28 var väl någon mindre kända butik(?)
Köpte min för 29.990 kr.
Sjuuuukt nöjd. Löjligt bra tv

Mm är onekligen lite nällad av den. Dock svårt att motivera ~12’ för lite extra ljusstyrka (sitter med plasma och projektor idag, allt blir ett steg upp på den fronten 😉)

Hur upplever du ”ryckigheten” i 24hz på denna? (Tänk panoreringar, mörka siluetter mot ljus bakgrund. Tror det benämns ”stutter”). Fick lämna tillbaka en lg c9 för ett par år sedan för att jag inte kunde med hur oleds (då) hanterade detta..

Av Martiin82

Annonsen är avslutad

Av Martiin82

Hej Einar

Fick ingen notis om att du skrivit, sorry för sent svar!

Det går bra att skicka, är ju synnerligen litet format. Ska jag skicka vill jag ha swish innan. Om det är ok kan vi gå vidare!(?)

Vh Martin

Av Martiin82

Siktet inställt på 65" oled sony,, kommer A80J ner på 17' (som BF) lutar det åt den men med reservation för att A90J kommer ner mot 25',, då hade den känts som ett bra kort!

Vet någon var A90J låg som lägst på BF?

(Verkar vara 28’ som var lägstanivån)

Av Martiin82

Xbox wireless adapter for windows 10

Har en adapter som inte används:

https://www.xbox.com/sv-SE/accessories/adapters/wireless-adap...

Skippar budgivning och kör på 150kr (swish) och hämtning, first come…

Martin

Läs hela annonsen här

Av Martiin82

Då jag blev överbudad löste jag gpu på annat håll, jag måste tyvärr passa.
Trist för @lybo men det är ju lite svårt att ta höjd för att folk drar tillbaka sina bud.

Av Martiin82

7000+ frakt

Av Martiin82
Skrivet av the squonk:

Priserna verkar vara på väg ner nu, bara att ha is i magen, dom har en lång väg att rasa neråt

Helt enig,, bästa nu är nog att avvakta. Dessa uppskruvade priser är sanslösa. Studenter som köper kort för 15k+ känns inte friskt…

Av Martiin82

13’ hämtar