Inlägg

Inlägg som Cophe har skrivit i forumet
Av Cophe
Skrivet av InAction:

Ert projekt är väldigt stort för totala nybörjare....

Hatten av till en väldigt informativ, formell och korrekt förklaring.

Av Cophe
Skrivet av Edin_II:

Har också börjat titta på Shogun och gillar serien starkt! Har dock inte sett 1980-serien. Vad har de gjort annorlunda hittills?

Gav också denna en chans, med samma förutsättning som er -- ej sett den tidigare versionen, men jag är mycket nöjd och väntar spänt på nästkommande!

Av Cophe
Av Cophe

Battericykel & nuvarande batterikapacitet?

Av Cophe
Skrivet av Don_W:

Vad heter den klockan du har på ditt desktop? Jag har precis börjat få koll på grund grejerna på min r MBP men vill göra hela UI´t lite mer personligt.

För tillfället ser mitt ut så här.

http://imageshack.com/a/img607/7876/6ypt.jpg

Vet inte om den heter något speciellt. Några månader gammalt SS så kommer ej ihåg. Har för mig att det är klockscript i Geektool med en schysst font bara.

Av Cophe

http://romhustler.net/img/screenshots/psx_full/ingame/504865a039...

Måste bidra med detta. Ett spel jag har växt upp med. Fantastiskt!

Av Cophe

Jag kör en Netgear server med linux på, som jag har rTorrent på och kan styra lokalt. Vidare från den har jag 2 st WDLIVE's som lagring, nätverksbundna. Därefter har jag en Xtreamer Ultra kopplad till TV'n med openelec på. Personligen kan jag ej komma på en smidigare lösning.

Av Cophe
Av Cophe

Hej!

Har använt mig utav XBMC eller (Openelec) ett tag nu. Mina scrapers, etc, fungerar jäkligt fint men jag har funnit ett bekymmer. Jag har Beck, Wallander, Irene Huss, ja ni vet alla de där svenska serierna i DVD-r, och av någon anledning vill inte materialet visas i library. Scrapern hittar och lägger till själva serien, men den visar inget material i serien när jag väl gått in på den. Jag har provat allt känns det som, finns det någon här som sitter på en god idé?

Btw, jag använder SpotiMC som plugin för att utnyttja spotify i XBMC.

Ciao!