Inlägg

Inlägg som pelle33 har skrivit i forumet
Av pelle33

Bara det att man betalar via kontoöverföring borde ju inte vara "Trygg e-handel". Trygg e-handel kan inte haft så mycket koll på Electronova.

Av pelle33

Den var inte bara ditklistrad. De var registrerade hos Trygg e-handel

Av pelle33

Har kontaktat Trygg e-handel nu. De ska granska Electronova.

Av pelle33

Ett riktigt skämt:

Electronova är godkända av Trygg ehandel !!!

Av pelle33

Ja, jag jag ska ta kontakt med polisen i Estland om det inte händer nåt denna veckan. Det är bedrägeri.

Av pelle33

Har fortfarande inte hört något från Electronova. Trots många mail och telefonsamtal till deras telefonsvarare. Detta är uppenbarligen ett oseriöst företag som lurar pengar av folk som beställer. Snart en månad sen jag beställ det (med löfte om leverans inom 48 timmar). Lurad på 3 333 kr. Att dom inte ens har kortbetalning talar väl också i den riktningen. En polisanmälan för bedrägeri är kanske nästa steg...

Varning för Electronova. Jag vill varna andra för att sätta sig i samma position.

Av pelle33

Betalade för en Samsung Galaxy S3 i slutet a maj. Betalade extra för snabb frakt (48h). Inget hände sen. Efter ett antal mail (de svarar aldrig någonsin på telefon) fick jag höra att beställd mobli var slut men fanns i annan färg. Ändrade då till annan färg som de skulle ha hemma. Efter det har det varit totalt locket på från deras sida. Inga svar på mail eller på inpratade meddelanden på deras telefonsvarare. Så man får väl se sig som blåst. Hur går man vidare med detta??