Inlägg

Inlägg som andreashalestorm har skrivit i forumet
Av andreashalestorm

Installera säkerhetskopierade spel i Steam-klienten

Hej!

Eftersom Steam vägrar ge support på sin klient installerad på en Windows 8 bootcamp partition på en Mac så få jag försöka här. Förövrigt fruktansvärt oseriöst av Steam att inte support. Det är ju mer eller mindre som vilken dator som helst med Windows på.

Ajja tillbaka till min fråga. Jag kommer resa utomlands en längre period och inte ha någon internetuppkoppling eller i alla fall en väldigt begränsad sådan. Det hade vart trevligt att få med mina spel så jag kan spela när andan faller på. Så det jag har gjort är att installerat spelen och sedan gjort en säkerhetskopia av det via det inbyggda verktyget till min externa hårddisk, då jag har bara har 512 GB hårddisk.

Dett har gått fint men när jag har sedan ska prova att installera spelet så börjar det laddas ner från internet. Hittar ingen inställning för att ändra på detta. Mapparna som säkerhetskopian skapade la jag i mappen Backups i steammappen. Men det fungerar fortfarande inte. Hur gör jag för att kunna installera min steamspel utan att behöva ladda ner dom varje gång?

Har läst om folk som kopierat hela steamfoldern och det löser inte riktigt mitt problem för att då måste jag ladda ner alla mina 30 spel i steam och sen kopiera hela steammappen till min externa hårddisk. Jag har inte plats på min dator för att kunna göra det.

Tackar ödmjukast för er hjälp!

Mvh