Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron
Skrivet av användare-234:

Produkt: ASUS ROG Ally 512GB Z1
Länk: https://www.komplett.se/product/1245426/gaming/handhaallna-sp...
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=12184133
Kategori: Handhållen spelenhet
Pris: 4990:- (5990:-)

Är det någon som har köpt den? Är den bra?
Går det lira typ Last Epoch på den?

Är lite svårt att hitta tester på denna eftersom den typ heter samma som sin storebror med kraftigare komponenter.

I usa verkar det skilja typ 100 dollar mellan modellerna men här i Sverige är det ju mycket större skillnad i pris mellan dom.

Av Elektron
Skrivet av BlommaNN:

Du får achivementen oavsett om du är i solo eller grupp.

Tack. Jag fick hjälp av en snubbe på Reddit så nu är alla achivementens klara. Känns väl lite sådär att få ta hjälp med den sista men den bossfighten var rätt dryg.

Lär nog bli lite mindre d4 nu iaf till nästa säsong för det finns liksom inte så mycket drivkraft kvar i endgame. Det är väl typ att levla glyphs, få reknown för Paragon och optimera build kvar att göra, kanske hitta någon uber.

Av Elektron
Skrivet av issue:

Jag tror nog att du får achievement om du dödar henne solo, dock inte i grupp

Jag menar Xbox Achivement. Men det kanske är samma där? Det står inget om att det måste vara solo.

Av Elektron

Någon som vill teams upp för Lilith på säsong? Sista achivementen jag har kvar i Diablo 4. Jag har en build så jag kan bygga upp en attack innan fighten och göra typ 70% av hennes liv i skada men jag har stora problem med att dodga alla hennes oneshoot saker.

Av Elektron
Skrivet av vinylens:

när du kommer upp i WT4 så går det fortare att levla.
Du borde redan kunna köra det bara att du dödar bossen för att komma dit.

Ja det gick lite snabbare. Jag lyckades klara bossen på lvl 65 och nu är jag level 70. Är bra med säsongen för det finns ju mycket spelare runt omkring som hjälper en hel del.

Av Elektron

Testade att klocka idag ifrån lvl 63-64 tog det en halvtimme på WT3. Är det det normala? Antar att det kommer sega ner än mer ju högre level man blir. Men är det typ 30h härifrån aktiv speltid till level 100 ni som har koll?

Av Elektron

Nu är jag tillbaka till Diablo 4. Lirar Rouge denna säsong är nu level 62. Rouge med pilbåge känns så mycket bättre nu än vid release och det går så mycket snabbare att levla. Jag har redan levlat ifrån min första Rouge och jag börjar knata in på min högsta levlade karaktär. Jag tänkte iaf ge mig på ett försök att ta level 100 achivementen på xboxen men vi får se hur tidskrävande det är. Jag var lite sen på season 3 så jag hade väl lite tur där med för då hann de fixa till den lite. Så som att stenarna för ens construct levlar så mycket snabbare.

Det som är lite synd är att jag inte kan få alla stenar iaf än, är väl 2 som endast kan droppa genom att besegra en boss på wt4 och det känns ju lite avlägset.

Jag använder min construct nu dels för att fylla på min mana eller vad det heter på Rouge. Och där gör den en riktigt bra jobb. Så jag kan spamma min skills väldigt mycket utan att få slut på mana.

Hur går det för er i säsong 3?

Av Elektron
Skrivet av Jaevel:

Du fick mig att ta steget att ansöka via kommunen. Jag har haft lösa funderingar tidigare men aldrig gjort slag av saken.
Får se vad det landar i. Det känns bra i magen att ha ansökt

Vad roligt. Det är ett givande extrajobb. Sedan beror det ju på till 100% på vilken brukare man får och hur man klickar men det ger ju sig med tiden.

Av Elektron

Är kontaktperson åt två personer vid sidan om jobbet. Är som en betald kompis åt någon inom lss, brukar typ fika, bowla, käka pizza, baka, gå promenader eller någon annan aktivitet.
Blir ca 1500-2000 per person och då är hälften tänkt att täcka eventuella utgifter man kan ha som biokostnad, bowlingkostnad etc man betalar då endast för sin egen del och brukaren betalar med sina egna pengar för sin del.

Av Elektron

Hoppas på att vi får se en handhållen Playstation eller Xbox snart, det vore trevligt.

Av Elektron

Asus Rog Ally
https://estore.asus.com/se/90nv0gy1-m003z0-rog-ally-2023.html...

Kategori: Bärbar dator
Pris: 5990kr

Av Elektron

Vilket Call of Duty can man köra online multiplayer split screen? Alltså 2 på samma konsol mot andra spelare?

Av Elektron

I år blev det dyrt runt 7000 men större delen av det gick till en ny säng till dottern. Annars brukar det landa runt 1500-2000.

Av Elektron

Det var ju lite roligt att testa call of duty. Jag och dottern körde vartannat liv så vi skifta kontrollen varje gång vi dog. Går det att köra split screen i multiplayer? Kommer ihåg att de gick förr med något annat call of duty. Annars var vartannat liv rätt så skönt för det är ju lite hetsigt spel så får man lite andrum. Undra hur många banor det finns. Vi körde 5 matcher varav 3 av dom var på Rust så jag fick ju iaf känslan att det inte var så många banor. Alltid en som sitter och sniprar i tornet så det var en skön känsla när man klättra upp i tornet och slog han i ryggen 😅.

Av Elektron

https://www.xbox.com/sv-se/games/store/warhammer-chaosbane-xb...
Warhammer: Chaosbane för 20kr nu.
Lite diablo liknande spel fast väldigt billigt nu då.
Jag köpte det för något år sedan så jag vart lite chockad över hur billigt det var nu, för det kosta bra mycket mer då.

Inget man kanske lirar i 1000+ timmar men är nog rätt underhållande för typ 20timmar och det kan det ju vara värt med tanke på priset.

Av Elektron

Fy vad tråkigt nu åkte jag på corona. Har varit sjuk en vecka men har gradvis blivit värre. Det är så sjukt tråkigt att bara vara hemma. Jag har mestadels kollat på tv. Har inte riktigt haft energi eller sug att läsa eller spela Xbox.

Det är tråkigt att bara ligga i soffan.

Av Elektron

Jag blev tvungen att kolla till mitt konto. Har inte spelat sedan 2016 och senaste Playstation jag hade var 3an. Men som tur är så var kontot kvar som alltid. Vore lite trist att förlora det. Tråkigt att bli av med alla trofeer och spel som finns digitalt.

Av Elektron
Skrivet av lemon3:

Vad roligt att det börjar lossna för dig Elektron.
Jag kanske ska gå med i en turnering, det låter skoj med dagliga matcher.

Tack :).
Ja det tycker jag att du ska testa om du är nyfiken. Du får skicka en daglig match utmaning till mig också om du vill spela. https://www.chess.com/member/jimemy

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Blizzard har tydligen gjort en undersökning gällande vad vi är beredda att betala för kommande expansion.

https://www.gamestar.de/artikel/diablo-4-blizzard-100-dollar-...

<Uppladdad bildlänk>

Var går gränsen för er?

Edit: Det är ett rykte men ett ganska specifikt sådant.

D4 levde inte upp till mina förväntningar så jag kommer troligtvis avvakta med expansion tills det hamnar på rea.

Det beror väl på lite hur mycket nytt det blir i expansionen. Men tänker mig runt 300kr kanske upp emot 400kr. Betalade nästan 1000 kr för d4 och det var lite väl mycket. Det är lite komiskt att de som har köpt d4 nu på rea faktiskt fått ett bättre spel än när jag köpte det eftersom spelet blir lite bättre över tid och så kommer det troligtvis vara med expansionen också.

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Ledigt idag så jag plöjde lite med ny char. 1 till 72 med Sorc Lightning Ball build.

Wow det var snabbt med 1-72 på en dag. Min högsta karaktär är typ 68-69. Fast har inte spelat mycket på länge. Hur lång tid tror du att det tar att nå level hundra? Kikar lite på en achievement