Inlägg

Inlägg som nartek01 har skrivit i forumet
Av nartek01

Jag vet inte hur man ”vanligtvis” använder en ai Chatbot, men i mitt fall som f.d webbutvecklare och nu embedded c utvecklare student så har t.ex chatgpt kommit till storhjälp pågrund av att den förstå sammanhanget i pågående diskussions ämnet. För att förtydliga om jag stötte på ett okänd problem i koden kan jag Googla och så finns det någon som har LIKNANDE problem som mig men inte exakt. Chatgpt kan du ju förklara ditt problem och skicka in DIN kod för att den ska göra en felsökning. Detta betyder inte att du ska klistra in kod eller lösningar som du inte förstå hejvilt, för ska du återvända till koden sen kommer du inte förstå något…

Av nartek01
Nytt bud: 1 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nartek01

Tycker verkligen 1440p är det bästa mellan två världar!

Av nartek01

Jag tror att Linus sanna ”karaktär” är när han gjorde videos åt NCIX där han gjorde diverse reviews på tech/komponenter och jag tror att han har alltid velat gå tillbaka att göra det bara att han måste hitta ett stabilt sätt där han kommer kunna göra det utan att riskera för familjen och deras välmående.

Av nartek01

1000kr Evo

Av nartek01
Skrivet av Btk187:

såld för 12.500 på blocket

tack för visat intresse!

Så jag fick inte ens chansen att parera budet? Försökte hitta objekten på blocket men hittade inget. Om jag ska vara ärlig så är detta sättet att framföra auktion på två fronter utan att köparen har aning om vad auktion priset ligger på, väldig oseriöst.

Jag trodde nämligen att jag hade högsta budet och har då låtit bli att buda på andra auktion sidor ca 4 dagar, missat flera auktioner. Jag hoppas att du kan sätta dig i min situation och förstår hur provocerande hela situationen är. Bli bättre!

Av nartek01

900kr för EVO

Av nartek01

Vad är den högsta budet nu? Mvh

Av nartek01

@Btk187 Då ökar jag till 11000 om annonsen är fortfarande aktuell. Mvh

Av nartek01

@Btk187 Jag drar tillbaka mitt bud på "11 500" kr och börja på 10 000, då jag antar att 11 000 budet var ogiltig ?

Av nartek01
Nytt bud: 11 500 kr När avslutas annonsen ?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nartek01
Nytt bud: 800 kr Plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nartek01

Hejsan! Vad kul att du vill bli webbutvecklare, speciellt nu när det är så pass hög marknad efterfråga.

Jag vet ingenting om Högskolan Västs läroplan, däremot så har jag studerat 2år(2019 - 2021) som Webbutvecklare på ITHS - Göteborg (CSN Berättigad och erbjuder distanskurs). Dom kurser som du länkade har jag läst (Minus - Digital Grafik och Utveckling av mobila webbapplikationer). Majoriteten av magister i ITHS - Göteborg var(är?) duktiga och lärde mig en massa grejer. ITHS har "LIA Pool" och det innebär att det är diverse IT företag som letar efter programmerare att praktisera hos dom (du kan välja egen LIA ställe om du vill). Jag examinerade från ITHS - Göteborg och jobbar numera som Fullstack Utvecklare (Junior) på min f.d praktikplats som jag fick från ITHS. Jag svara gärna på mera frågor om typ hur en vanlig dag som utvecklare är eller om hur skolan vs verkligheten är. mm mvh Nara

Av nartek01

Budar 850sek för Razer Core V2 hämtar.

Av nartek01

Second hand budget bygge.

Hej, jag har nyss flyttat till en annan stad för att studera och har inte möjligheten att ta med min stationära dator så därför försöker jag fynda begagnade produkter (blocket,tradera,sweclocker marknaden mm)

Just nu har jag fått tag på en cooler master chassi (atx), 400w psu och MSI GTX 780 ej TI.
Men jag behöver fortfarande RAM,MOBO,CPU,HDD(SSD om priset är rimligt).Frågan är då vilken CPU kommer jag att behöva för att det inte ska bottlenecka gtx 780n. Jag hittade en i5 4460 för 550sek på blocket, men jag undra vad dom andra alternativet skulle vara eventuellt något i3 eller AMD.
Märkväl att jag sitter på en extremt tight budget och jag vill helst få tag på grejer så billigt som möjligt. Dom spelen jag tänkt spela är
CSGO,Fortnite,WOW Classic,Overwatch. Och nej jag vill inte spara ytterligare några tusenlappar för att få tag på en okej gaming dator.
Jag anse det här som en experiment av ett slag för prova om jag skulle kunna få tag på delar från diverse privat personer för billig peng.

Fun facts
CM chassi och 400w PSU kostade mig 400sek
MSI GTX 780 kostade mig 150sek

Mvh Nara

Av nartek01
Skrivet av Oliver91:

Dessa spelkonsoler liknar mer och mer en PC för varje dag nu vilket är helt fantastiskt! nästa steg är modulära konsoler med utbytbara komponenter för bättre prestanda?

Mm håller med, bara det inte blir för mycke åt PC hållet för gillar nämligen PlugnPlay stilen konsolen har där ens största bekymmer är vilka spel som är exklusiv till vilka konsol.

Skickades från m.sweclockers.com

Av nartek01

Jag får tacka o bocka för att ni har gjort mitt val lättare inte för att nämna både dem snabba och seriösa svar!
Så då blir det mest troligt 2013 versionen då jag håller fullständigt med vad Findecanor skriver om att man inte behöver så mycket KROs.Skulle vilja rekommenderar att ni tar ett kik på dom nya RGB backlit tangentbord såsom
Razer Chroma : http://www.razerzone.com/chroma
Corsair MX RGB : http://www.corsair.com/en/mx-rgb

Av nartek01

Vad är skillnaden mellan Razer Blackwidow Ultimate 2013 och 2014

Som titlen säger så undrar jag vad det är som gör så att Razer Blackwidow Ultimate 2014versionen 288kr dyrare än förgångaren?
Jag har läst runt lite och kollat på några review på youtube.Det enda jag kunde får fram var då att 2014 versionen använder sig av Razers alldeles egna brytning som då heter Razer Green gentemot då 2013 versionen som använder sig av MX Blue brytningen.

Jag har tänkt att köpa ny tangentbord och föredrar helst MX Green och MX Blue alltså tangentbord som ger tactile feedback och klickar.Jag har dock inte vågat mig på dom andra brytningarna då mitt Razer Blackwidow Elite fortfarande håller.Men skulle kunna tänka mig MX Brown,MX Black och MX Red.

I och med det så undrar jag om jag borde lägga dom dära extra slantarna för en ny typ av switch eller bara köpa den gamla pålitliga MX Blue?
Tack i förhand Mvh Nara

Av nartek01

Tävla och vinn Asus ROG Tytan G30

Tjena här är mitt bidrag till tävling http://imgur.com/eU9TElh här är dock 1080p versionen av bilden eftersom min dator är så pass dåligt så kunde jag inte renderar den i 4k :/