Inlägg

Inlägg som B0llA har skrivit i forumet
Av B0llA
Skrivet av SwagcoRe:

Mjo:P Lite löjligt att de inte fungerar direkt. Nä, olika grafikinställningar märks knappt förutom ULTRA>LOW.. Lazy devs..

Kommer ihåg när jag köpte farcry 4 dagen de släpptes. Var så sjukt sugen på att spela! Installerade å märkte att crossfire inte funkade. Fick köra på låga inställningar vilket jag vägrade så fick vänta/tjura i 8 veckor till AMD fick tummen ur å släpte stöd för crossfire

Av B0llA
Skrivet av SwagcoRe:

Fungerar heller inte för mig. Massa flickering & sämre prestanda.

Jag tycker mest de suger för att jag har två grafikkort samt en fps på tråkiga 60-80 fps istället för 144. Sänker jag grafiken upplever jag inte att jag får bättre fps. Mer än "vanliga" lagg märker jag inte av. Däremot så blir de diretex fel ibland så BF1 stängs ner. BF3,BF4 och Hardline där funkar allt skitbra. Visst nu är BF1 nytt men hur lång tid ska de ta innan AMD får tummen ur och fixar detta. Kan ju inte vara bara vi som stör sig på det!

Av B0llA
Skrivet av Storage Jar:

Kan väl börja med att fråga om du kör i fullscreen och inte windowed.

SLI fungerade redan i betan iaf och det lär väl CF också ha gjort.

Ja de körs i fullscreen. Fullscreen device står de 0.

Av B0llA

Crossfire funkar ej i BF1?

Tjena!
Jag har spelat BF1 sedan de kom ut men crossfire funkar ej. Jag har väntat till stöd ska släppas men nu börjar jag fundera på om de är något annat jag gör fel???
Har två r9 290 kort.
Uppskattar svar

Av B0llA
Skrivet av janee:

Best Free Drive Cloning Software http://www.techsupportalert.com/best-free-drive-cloning-softw... Bäst i test är Macrium Reflect Free

How to Clone Windows With Macrium Reflect Free, Video guide https://www.youtube.com/watch?v=U0PyZIqecII

Edit: Det är mycket viktigt att koppla bort alla HDD eller SSD som man inte vill använda under själva kloningen eftersom det är mycket lätt att välja fel HDD/SSD.

Jag upptäckte att man måste bocka ur och sedan bocka i till vänster för den undre enheten (röda pilen på bilden) för att Clone this disk (röda ringen) skulle visas.

Om man inte bockar ur och bockar i så syns endast Clone this disk under översta enheten.
http://i.imgur.com/62E0pr8.png

Finns det någon anledning att köpa ett "riktigt" kloning paket istället för detta? Finns det några fördelar? Kan man på något sätt förstöra diskarna?
Sen den disken man inte ska ha är bra att formatera om så den kan användas som en annan systemdisk i annan dator?
MVH B0llA

Av B0llA
Skrivet av Sorkpaz:

Tack för tipset, trist att höra, har alltid hört tvärtemot. Så det bör inte vara några problem rent tekniskt och spec mässigt? Minnena & modekortet bör lira ihop?

Helt ärligt så skulle jag säga ja visst bör funka men låter som killarna som skrev i tråden innan kan lite mer ingående om minnerna. Tyvärr MVH B0llA

Skickades från m.sweclockers.com

Av B0llA

Tips i framtiden... Köp EJ Corsair minnen. De är inte pålitliga, jag har alltid trott att de ska vara bra. Men efter att ha sålt dem till kunder så kar jag kommit fram till att det är fel på väldigt många av dem... Team elite minnen som är ett bonnamärke i jämförelse funkar mycket mer felfritt. Men lycka till hoppas det löser sig. MVH B0llA

Av B0llA
Skrivet av robbankentor:

Jag tror att det bara är dom två översta usbportarna som uppför sig så. test med någon annan port.

Inte för mig jag har testat med alla tror jag. Har nämligen kopplat om datorn många gånger å allt hamnar inte på samma plats igen så bara dem två översta är jag säker på att de inte bara gäller:)

Av B0llA

Ändrade det till enable och nu så funkar det Tack alla!

Av B0llA

Okej jag kommer aldrig orka dra ut strömsladden varje gång. Så Bios då ska försöka hitta en guide på det

Av B0llA

Tangentbord samt mus lyser när datorn är avstängd?

Hej!
Jag har ett problem eller snarare ett i-landsproblemen. Men men, när jag stänger av min dator och den är av så börjar mitt tangentbord lysa om man rör det då datorn är av. Samma sak med musen den börjar lysa vid beröring. För att få det sluta lysa måste man starta och stänga av datorn igen och då inte röra det. Eller så får man dra ut det ut usb porten. Dock om man då sätter i usb:n igen så lyster det inte upp om man rör det. Tycker detta är ganska störande då man ska sova. Någon som vet hur man får bord detta?

Modekort: https://www.komplett.se/gigabyte-ga-z97x-gaming-3-socket-1150...
Tangentbord: https://www.komplett.se/razer-blackwidow-ultimate-2014/808432
Mus: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1574454

Tack i förhand! MVH B0llA

Av B0llA

Varför 290x när 970 är bättre samt mer ekonomiskt?

Av B0llA
Skrivet av Nizor:

......... för död?

IPhone.... Ljudkort ska vara för fps i första hand sen musik;)

Av B0llA
Skrivet av Nizor:

Lyssnar du mycket på musik så är det en väl värd investering att lägga pengarna på Asus Xonar Essence STX. Jag såg även att det nu finns en Essence STX 2 men vet ingenting om den, tror den är dyrare också så antar att den går bort då.
Billigare har jag ingen jag kan rekommendera eftersom jag inte testat några i nutid, många säger att Asus billigare ljudkort även de är bra men det är ingenting jag personligen kan uttala mig om.
Jag gick från något creative audigy tjafs (som kostade typ 500 - 600 när det köptes en gång i tiden) till asuskortet, behöver jag säga att creativekortet blir taget bakifrån alla dagar i veckan?

Haha ne tagen i baken är inte så roligt. :/ jag vill ha ett ljudkort speciellt för död men lyssnar endel på musik med så det hade inte gjort någon om de var lite bättre till det med:)

Av B0llA
Skrivet av Nizor:

Första paret gick sönder, jag fick nya på garantin (andra paret gick också sönder men då gav jag upp allt som kallas för headset). De kommer helt klart vara en uppgradering från Siberia V2 men det är fel att påstå att de är av bra byggkvalité och att de har bra ljud. Ljudet är okej och fungerar, men är ingenting man ska vara nöjd över när det finns mycket bättre att få för en mindre peng.

Jag har kört på Asus Xonar Essence STX ett bra tag nu och är väl det enda jag skulle kunna rekommendera i och med det. Är dock bara värt att skaffa om man lyssnar mycket på musik.
Skillnaden mot integrerat ljudkort på moderkortet var för mig ENORM.

Jag har nu uppgraderar min dator skärm tangentbord samt mus. Så tänkte att ett nytt headset med ett eventuellt ljudkort skulle vara nästa investering. Som du sa är det ett stort lyft ifrån siberia. I kvalité på själva headsetet så behöver den inte vara så bra för jag har aldrig förstört antingen ett par in ear eller lurar. Jobbar på Kjell & company där vissa "kunder" äter 4 headset i månaden. Vilket jag inte kan förstå hur man lyckas med!?!? Skulle mina nya lurar nu gå sönder så får jag skicka tillbaka dem. Det kommer inte gå att byta ut dem pga utgående. Men får förhoppningsvis pengarna tillbaka isf. Vet inte hur Dustin är att göra med men de är nog lungt.
Sen detta med ljudkort. Är du duktig på detta. Jag kan inte mycket om den saken men känner att 1500kr är lite i övre lagret för mig. Du vet inte något gör max tusenlappen som funkar nästan lika bra iaf?

Av B0llA
Skrivet av Nizor:

Nu har jag haft två stycken PC360 G4ME och ett antal andra headsets också för den delen. Har även testat Siberia V2 som är ännu sämre när det kommer till själva ljudet.

Lurarna kommer kännas mer premium än Siberia V2 men de är riktigt dåligt byggda om de inte har ändrat något i sin produktion av dem.

Mina vanliga lurar (Creative Aurvana Live!) för 500 kronor låter betydligt bättre och håller betydligt bättre trots betydligt mer ovarsam behandling av lurarna.

Samt varför köpte du ett par till om de var så dåliga?
Okej. Jag är dock fortfarande positiv med mitt köp. Tror jag kommer bli nöjd iaf. Men jag uppskattar verkligen dina tankar. Har du någon åsikt om ljudkort till lurar?

Av B0llA
Skrivet av Nizor:

Tyvärr är de rysligt dåliga också om man gillar kvalitet och bra ljud. Hyfsat pris i alla fall.. även om de borde kosta närmare 500 spänn med tanke på vad man får.

Tvekar att de kan vara så dåligt med tanke på alla ressentioner om dem. Där 90% är riktigt nöjda. Jag går ifrån ett par v2or så tror jag blir nöjd vad som:)

Av B0llA
Skrivet av Ynkrygg:

Så sammanfattat efter lite lätt läsning att det inte gör någon skillnad knappt. Orkade inte läsa allt. (Sitter på mobilen) men testar min trolige fram. Måste köpa en splitter så jag kan koppla in mitt nya headset. Köper de på jobbet billigt med personalrabatt

Av B0llA
Skrivet av Ynkrygg:

Jag köpte dom också, kommer köra dom direkt från moderkortets krets.
Senare kommer jag köpa en 02-0dac, mest för att jag gillar att man får löda ihop den själv.

Haha okej jag köper nog ett istället:) får googla runt lite å hoppas att det finns något bra. Men vad tror du funkar bäst siberia ljudkort eller modekortets?:)

Av B0llA

Nu är bara frågan vad man ska använda för ljudkort. Eller ska man körs på modekortet eller siberia soundcard? Någon som har någon bra ide?:)