Inlägg

Inlägg som B0llA har skrivit i forumet
Av B0llA
Skrivet av infigo:

Kolla lurarna i swecs julkalendern för idag. De ha varit rysligt poppis.

Beställda:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av B0llA
Skrivet av HaBBarN:

Rekommenderar att du skaffar ett ljudkort istället för mixamp, den fungerar skit till pc iaf för mig.

Annars är A40s ett jättebra val!

Ska du använda dem till te.x PS3 eller liknade så fungerar mix amp ypperligt.

Jag ska endast ha dem till pc. Men jag är helt kass när det gäller val av ljudkort/amp. Vad ska man ha?

Av B0llA
Skrivet av Rasmus117:

A40 är trådad a50 är trådlös.

Okej men kan du förklara varför det står batteritid då?

Av B0llA
Skrivet av Rickepip:

Jag har ett par Steelseries Wireless H ifall du är intresserad.

Nej tack är mer sugen på ett nytt.

Av B0llA
Skrivet av Andreas_SyntaX:

Verkar vara rätt feta lurar för det priset

Ja med nu ser jag att det står batteritid. Är dessa trådlösa då?

Av B0llA

Det ligger ett par Astro A40 med amp på Max fps för 1500kr nu är detta värt det?
http://www.maxfps.se/headsets/astro-1/a40-audio-system-71-sva...

Av B0llA

Headset [Uppgradering från Siberia V2, för fps och musik. Budget: 1-1.5K /mod]

Hej!
Jag har nu tänkt länge att jag ska uppgradera mina siberia v2 till något lite roligare. Kör nu som sagt med siberia v2 samt deras ljudkort som funkar riktigt bra men känner att jag har haft dessa ett bra tag nu och det är dags för en uppfräschning. Har nu tittat lite på Astro A40 lurana som finns men är inte riktigt säker på att det är dessa jag ska ha. Samt om jag behöver bättre ljudkort än vad jag har nu (mitt siberia ljudkort eller i moderkortet). Jag har ingen speciell budget men känner att det inte får bli för högt pris (runt 1000-1500). Jag spelar fps spel samt lyssnar mycket på musik men tänker att prio ett ska vara för fps spel. Så surroundljuds möjligheterna ska vara bra. Tacksam för alla förslag samt resektioner av just era headset är uppskattade.

MVH B0llA

Av B0llA
Skrivet av Pontus1996:

Hej! Jag spelar varje dag men kan inget om datorer. Tänkte nu köpa ny dator och detta var vad mina kompisar tyckte var bra. Skulle va skönt om någon som kan någonting om datorer kan kolla på det? Har en budget på 10 000. Tack på förhand!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7452272/2014-12-09

Jag skulle inte ta 16gb ram till den datorn om du inte gör något speciellt skulle hälre lägga dem pengarna på ett lite roligare grafikkort om det är spela du vill göra. MVH B0llA

PS. Varför wd red?

Av B0llA
Skrivet av HanixD:

(OBS OBS! Detta ska vara i "Övrigt" men jag är en ny medlem och kan inte skapa en ny tråd där)
Hallå där! Jag beställde en data från Inet och jag har bara en snabb fråga så jag slipper vara nervös. Jag beställde den idag alltså den 8:e December och det var sista dagen att få sin vara monterad gratis om man hade lagt en vara från Asus. Frågan är nu ; Kommer jag få gratis montering även om varan är sen? Alltså den finns inte i lagret där jag bor men finns i Centrallagret. Tack!

Tror du får utveckla lite.

Av B0llA

Det var intressant läsning. Är på väg till net on net och se om det har någon WD green inne

Av B0llA
Skrivet av Casgar:

Mina erfarenheter gäller huvudsakligen WD. Hade en Green som började visa felmeddelanden efter 1,5 år, men då hade den jobbat som torrenthårddisk ca 10h om dagen varje dag.

Jag har dock haft en Seagate 7200-varvare som systemdisk. Den gick sönder efter ~1 år. Gick ej att starta operativet utan fick bara felmeddelanden. Jag har även fått en 2,5" Seagate av en polare när han skrotade sin gamla laptop. Den har 10000+ timmars drifttid och fortfarande utan några fel. Det är ganska mycket av ett lotteri skulle jag säga.

Okej! jag har nämligen läst att många Seagate ger upp efter 1,5 till 2 års tid. Samt att WD har bättre omdömen på tex prisjakt.

Av B0llA
Skrivet av Release:

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s197019624&o=eg_1198&rev=1#prodlista sortera på gb/krona på prisjakt, det borde vara lättaste sättet att ta reda på det.

Ja tre och fyra terabyte har typ ingen prisskillnad när det gäller green diskarna.

Av B0llA
Skrivet av -=Mr_B=-:

RED är bara meningsfull om man har just en NAS. Nå, SAN osv med, men alltså inte meningsfull som intern/extern disk till en vanlig dator. Detta då den största skillnaden mellan en RED och en vanlig disk är hur den hanterar fel. Om en RED får läs svårigheter så i stället för att frysa och stå och tugga på samma sektor i 45 sekunder så droppar den sektorn, och jobbar vidare. Detta för att inte RAID kontrollern ska få fullständigt frispel. För en vanlig dator är det bättre att disken försöker gräva fram dina data över en längre tid, det ökar dina chanser att få något...
Helst ska det aldrig spela någon roll, men den dagen det gör, är man kanske tacksam man valde rätt disk på rätt plats.
B!

Så den du skulle rekommendera till lagring och uppspelning av film är WD GREEN?

Av B0llA
Skrivet av Alpha77:

B0IIA 'WD Red Pro' kanske kan vara något, tror dom största är på 4TB på den versionen.. om det räcker.

Nja tycker att den är lite dyr för att bara ha filmer på om det stämmer att den WD green skulle funka. Sen vet jag inte vad som är mest prisvärt idag är det 3tb?

Av B0llA
Skrivet av Casgar:

WD GREEN räcker gott och väl om det endast är mediafiler och andra filer som sällan ändras. RED kan vara bra om du behöver en lagringsdisk ska som står och snurrar 24/7, t.ex. i en NAS med torrentklient. BLACK har högre rotationshastighet och är därför också snabbare, men ganska overkill om man endast ska använda den som medialagring.

Okej har du någon erfarenhet av de andra diskarna alltså Seagate?

Av B0llA

Bästa lagringsdisken för film?

Hej!
Jag har läst lite om de olika diskarna som finns på marknaden men jag är inte riktigt säker på vad jag ska köpa. Har en lagringsdisk nu på 1TB som är en Seagate Barracuda som jag har haft i snart ett år. Jag har nu då läst att dessa diskar inte är bra enligt många utan att de ger upp efter ca 2 års användning.Det finns ingen pålitlig källa som jag kan hitta men det set ut som det stämmer om man läser runt. Jag började då snegla på WD med deras olika diskar. Den röda "NAS disken" har jag funderat på men vet inte som den kommer att klara av alla kriterier i en dator?. Jag ska inte använda disken mer än till lagring samt uppspelning av film. Läste att WDs bästa mest påkostade variant är den Svarta. Sena att den Gröna är den energi snåla. Någon som har erfarenhet av dessa två olika märken av diskar samt de olika kategorierna av WD diskarna?
MVH B0llA

Av B0llA
Skrivet av PapaBizz:

Köpte asusen, men även SSDen

Hoppas att jag blir nöjd!

Tror inte du kommer bli besviken isf. Det enda är att de nu blir helg och du får vänta några extra dagar

Av B0llA
Skrivet av PapaBizz:

Dessutom så behövs det en SSD, https://www.komplett.se/hyperx-fury-ssd-240gb-25/818717
Vad tycker ni ?

Vet inte så mycket om deras ssd enheter. Vet att intel samt samsung har bra isf.

Av B0llA
Skrivet av mikeline:

Om man jämför Asusen med Eizorskärmen. Är det värt att lägga på en tusing?

Sitter i valet och kvalet mellan dessa två.

Jag hade inte tvekat på att ta asusen. Sen har den asus skärmen fått bra kritik av alla som har testat den vad jag vet...

Av B0llA

Har en sådan och är sjukt nöjd! KÖÖP