Inlägg

Inlägg som erazerswe har skrivit i forumet
Av erazerswe
Skrivet av Skomakare:

Spelet öppnas alltså ALLTID genom Rockstar launcher oavsett vilken launcher du har köpt spelet till.
Har du köpt de till Epic så måste du alltid öppna Epic GL och starta RDR2 sen öppnas spelet upp automatiskt i rockstart launcher förutsatt att du skapat ett rockstar konto. Du kan däremot inte öppna Rockstart GL och starta RDR2 direkt om du köpt spelet via Epic launchern.

Jag lyckades va snabb å köpa spelet via rockstar och har lyckats driva spelet felfritt (4790k + z97x gaming 3 + 16gb ram +1070 )
Medans polaren köpte via Epic games, får klicka install varje gång han startar spelet då den måste leta uppdateringar (Även fast ingen kommit ut) och har haft buggar med crasher, muspekaren syns fortfarande ingame osv. ( Amd Ryzen 3600x + 16gb ram + 1060 )
Vet inte hur mckt som beror på hårdvara men något att tänka på när för er som vill köpa spelet i tidig fas.

Hmm, i senaste Rockstar game launchers release notes står dock "Launching Red Dead Redemption 2 from the Epic games Launcher no longer requires check to verify that Rockstar Games Launcher is installed"
Borde inte det då betyda att Rockstar games launcher inte ens behöver vara igång om man har det via Epic? Alltså, Social club krävs dock fortfarande för multiplayer men inte Rockstars launcher, eller missuppfattar jag?

Av erazerswe
Skrivet av BrottOchStraff:

Verkar ju inte alls vara omöjligt att köra 1080p/60 med ett GTX970 eller 1060.
https://www.youtube.com/watch?v=DOCJYteDNRY

Man får ställa ner ögongodis lite till "balanced" eller hitta en egen sweetspot. Hellre 1080p/60 än uppskalad 4k i 30fps på konsol imo.

Verkar ju inte speciellt dåligt optimerat som folk säger. Verkar ungefär ligga på Shadow Of The Tomb Raider nivå...

Sorry, hamnade på senaste inlägget så missade att den redan var delad. Men ja, jag tycker inte alls det verkar vara så svårt att få det att flyta på även med lite sämre hårdvara om man orkar ta sig lite tid att ställa in advanced graphics

Av erazerswe

Jag tyckte denna från digital foundry var väldigt intressant

Av erazerswe
Skrivet av frong:

Usch. Då spelar jag hellre Snake på en 3310.

Haha, gör så, jag tycker ändå det är rätt ok för att vara på medium och ett så pass gammalt grafikkort.

Av erazerswe
Skrivet av Infiniti:

Min plånbok kommer inte bli glad... Sitter på en i5-3570K, en 2TB 5400RPM HDD och ett GTX 970 :'( Lägga ut 15k på nya komponenter eller nöja sig med 30 fps? Jag tror jag väljer det senare alternativet tills vidare...

Skickades från m.sweclockers.com

Läste på reddit att en användare satt med Intel Core i5-4670K samt ett gtx 960 4GB samt 16GB ram. Han körde det mesta på medium och fick mellan 30-40 fps i prologue och första uppdraget

Av erazerswe
Skrivet av zmeister:

Jag gillar verkligen att ni provat minimikraven.
Men använder ni Vulkan för det har bäst prestanda, eller kommer DX12-tester också?

Gillar också att de tar med äldre hårdvara och även jag är nyfiken på hur det presterar i dx12 jämfört med vulkan, då jag sitter med ett GTX 960 4GB samt amd fx 6350 och 16 GB ram.

Av erazerswe

Härligt, detta från forzamotorsport.net:

"With today’s update, we're bringing support for a number of popular wheels to the Forza franchise, in Apex and the soon to be released Forza Horizon 3. The full list:

· Logitech G27 Racing Wheel

· Logitech G25 Racing Wheel

· Logitech G29 Racing Wheel

· Logitech MOMO Force Feedback Racing Wheel

· Thrustmaster T300RS

· Thrustmaster T500 RS Gaming Wheel

· Logitech G920 Xbox One Wheel

· Thrustmaster T150

· Thrustmaster TX Xbox One Wheel

· Thrustmaster TMX Xbox One Wheel

· Thrustmaster RGT Force Feedback Racing Wheel

Note that there are additional wheels that we plan on bringing on board soon, notably Fanatec products such as the ClubSport V2 Xbox One Hub and the Fanatec CSR models. Support for these Fanatec wheels will be arriving in Apex beginning in late September, with updates for both Windows 10 and Apex. In addition, H-pattern shifters are fully supported in Apex for all Logitech wheels listed above, except for the G29, which will be added at a later date. We will be adding additional support for H-pattern shifters from other manufacturers in the future."

Av erazerswe

Själv tycker jag Forza 6:Apex flyter på helt ok på medium/high settings och då har jag ett GTX 960 4GB samt Amd fx 6350 och 16 GB ram. Inte heller gått på djupet med anti-aliasing osv men tycker det funkar förvånansvärt bra med tanke på att min hårdvara är rätt gammal nu. Dessutom efter att ha läst ganska mycket verkar många tycka att Turn 10 optimerat det väldigt bra. Dessutom är det ju trots allt en beta så jag är i vilket fall nöjd

Av erazerswe

Håller med föregående om Forza apex och ser fram emot den fulla versionen. Dirt rally är också riktigt kul och utmanande, gillar även Project C.A.R.S. Det jag ser fram emot mest är nog Forza Horizon 3 lär jag säga. Det jag sett hittils via Youtube m.m ser grymt ut.

Av erazerswe
Skrivet av Ratatosk:

Struntprat! RX480 och 470 skall jämföras mot 380 380x och GTX960, och där spöar AMD:s nya generation den gamla så att det visslar om det.
Att en del gammalt Junk reas ut är inte konstigt, skulle alldrig gå att sälja skiten annars, men fortfarande säljs de flesta kort för samma pris som 4GB modellen av RX470 och RX480.
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?m=s281238401&o=produkt_pr...

Tycker det är konstigt att jämföra RX480 mot GTX 960 då det enligt guru3d's test får 66 fps i snitt i farcy primal i Full HD jämfört med 960 som får 44. 380x får 49. Är ju en betydlig skillnad och det ser likadant ut i de flesta spel. Det ligger ju i samma nivå som 970 i de flesta och ibland nära 980 till och med.
Kan även tillägga att jag inte föredrar något speciellt då jag fortfarande sitter på ett Evga gtx 960 4gb

Av erazerswe

Och nu är sidan nertagen.....synd, hann inte testa, får bli en emulator då

Av erazerswe

Dykt upp ett par bilder på Asus och Msi varianterna
Här

Av erazerswe

Forza 6 Apex (från windows store dock o open beta men sjukt bra optimerat o roligt) GTR 2 (har dock några år på nacken men riktigt bra än idag. Racedriver Grid spelen (autosport är senaste) Raceroom racing experience (samma utvecklare som gjort gtr spelen) "gratis" dvs du har ett fåtal banor o bilar du kan köra men köpa fler ingame. Finns ju fler men dessa är väl de jag personligen skulle rekommendera

Av erazerswe

"Terminatorsarna" Tack, då fick man skratta idag också Hur som helst ser ut att kunna bli skoj!

Av erazerswe

Ser ram emot detta trots mycket mindre innehåll. Det är ju trots allt Forza och äntligen till PC. Kanske vore en ide' att göra som Slightly Mad studios och Project c.a.r.s, dvs släppa gratis innehåll då och då. Skulle ju öka livslängen i alla fall.

Av erazerswe
Skrivet av frankof:

juni/juli någonstans, ingen brådska mao.

Personlig är jag inte så jättepigg på att uppdatera, sitter på lite gammal hårdvara som jag gillar, det var bökigt nog att hitta drivrutiner för 7an, tror inte det blir lättare med 10an.

Beror nog lite på. I mitt fall hade jag problem med ett äldre Creative soundblaster-audigy ljudkort i windows 7. Men Windows 10 hittade det direkt och installerade drivrutiner...

Av erazerswe
Skrivet av fermia:

Cortana fungerar fortfarande ej i sverige eller är det min windows som strular??

Har någon fått igång Cortana ?

Jag ändrade region and language till United States och då funkar det. Dock så blir ju platsförslag o så fel, men går att "prata" med henne, ge röstkommandon, fråga saker osv.
Några roliga röst-kommandon att testa:
"Tell me a joke"
"Tell me a story"
"Sing me a song"
"Tell me something interesting"
"What do you think about [Google, Apple, Steve Jobs, etc.]?"
"I hate you"
"I love you"
"Do you dream?"
"What does the Fox say?"
"Why did the chicken cross the road?"
"What's the answer to the universe?"
"How are you feeling?"
"Do you know Master Chief?"
"Who's your daddy?"
"What are you doing?"
"Who shot first?"
"Where are you from?"
"Who are you?"
"What are you wearing?"
"I'm drunk"
"I'm sleepy"

Av erazerswe

Finale launch trailer

Av erazerswe

Har för mig att för att när du använder netplwiz så blir det ju som "autologin" när du kryssar ur att du måste ange lösenord. Så för att det ska funka måste du först skapa ett lösenord sen kan du markera ur det. När du kryssar ur får du ange det en gång, sedan loggas du in automatiskt därefter.

Av erazerswe
Skrivet av Oliver91:

jo WRC är ett skämt.. ska nog inte mycket till för att slå det

Själv skulle jag inte kalla det ett skämt. Visst det har inte något att säga till om i jämförelse med Dirt Rally vad gäller körkänslan, men jag tycker trots allt att det är roligt att spela och för mig behöver det inte alltid vara hardcore-sim för att vara skoj. Blir ett sådant där spel man bara kör ett par sträckor och man behöver inte vara max koncentrerad för att köra rätt bra. Sen är det ju även nya utvecklare och detta är deras första försök så jag tycker det trots allt är ett ok spel. Sen att kartläsaren låter som c3po:s kusin är ju en annan femma
Hur som helst så var det ju Milestone som hade wrc licensen fram till 4an och nu gör de Sébastein Loeb som jag tror blir ungefär lika, så jag är försiktigt optimistisk till detta.