Inlägg

Inlägg som erazerswe har skrivit i forumet
Av erazerswe

Hade en AMD fx 6350 tidigare samt ett GTX 960 4GB och kände att jag ville ha lite bättre prestanda då jag hade börjat spela Red dead Redemption 2. Så jag pratade med farsgubben och länkade ett nytt moderkort, en Ryzen 7 3700x samt ett Gigabyte RTX 3060 12GB och fick sedan dessa i födelsedagspresent. Fortfarande riktigt nöjd då jag bara spelar i 1080p

Av erazerswe

24 GB (har 32 GB Corsair Vengeance ddr4 3200MHz men får fasen inte det att funka ordentligt med alla 4 stickor. Har lyckats få det att fungera genom att sänka minneshastigheten men då kraschar spel efter ett tag istället så jag gav upp)

Av erazerswe

Då tar vi en till då, bara älskar hennes röst 😊

Av erazerswe
Av erazerswe
Skrivet av Fulci:

Fasen nu blev man sugen på att kolla alla säsonger igen och Jan Hammers musik är ju så bra! Jag postar väl denna då, en av mina favoriter (hittade en YouTube-kanal som har galet mycket musik från serien)

Av erazerswe
Av erazerswe

Och nu blir Tarja med på Within Temptations turne' också!

Av erazerswe
Skrivet av jnsson:

Dränerar batteriet? Inte alls hos mig. Har knappt ens visats i batterihistoriken på min nuvarande Moto G54 eller min föregående Xiaomi Redmi Note 5. Vad för telefon kör du med?

Inte märkt av nåt heller, tycker den funkar fint överlag (Redmi Note 10 pro)

Av erazerswe

Och nu har Marko lämnat bandet vad jag förstått, tråkigt.

Av erazerswe

Ojojoj, vilka minnen av dessa 2 låtar! Nu lär jag lyssna på denna live-version av Future world också, så jäkla grym!

Av erazerswe
Skrivet av Kibbo:

Äh varför jämföra med ett 4090? Det enda som i dagsläget kan tävla med ett 4090 är ett annat 4090. Se om du kan tweaka ditt kort för att slå resultatet som Sweclockers fick med sitt 3060 istället (2023 poäng). Kör hårt!

Haha, var mer att man bara skakade på huvet efter att ha sett alla andra poäng, var inte menat att jämföra med 4090, trevlig helg! 🍻

Av erazerswe
Skrivet av mrqaffe:

2 underbara röster, hoppas de släpper en studio-version också. Hade läst att Amy skulle turnera med Within Temptation men har inte hört någon låt förrän nu, tack för denna!

Av erazerswe

Ser ju helt ok ut då tycker jag

Av erazerswe

Pinsamt dåligt när man ser alla dessa 4090-bilder 😅

Av erazerswe

Tycker denna var rätt bra

Av erazerswe

Ah ok, tackar för all bra info, då kör jag vidare!

Av erazerswe

Om jag nu bör få 5 M ppd så vet jag då inte vad jag gör fel (får runt hälften av det) Håller mitt kort på att ge upp?

Av erazerswe

Angående tungdrivet så känns det ju nästan som att spelutvecklarna idag tänker lite "Finns ju DLSS, FSR osv så vi behöver inte optimera det så mycket" Tycker man har sett det med tanke på att så många PC-släpp på senaste har varit i bra dåligt skick vid release.

Av erazerswe
Skrivet av atego:

Men den kämpar ju på rätt bra då! Ca 5M ppd?

Nja inte än iaf, visade runt 2.8 när jag körde senaste wun. Men antar att det väl ökar ju längre man kör på i sträck så att säga, för wun innan den sa det 2.2. Har inte så bra koll på det där än

Av erazerswe
Skrivet av atego:

Men då har du ju koll på läget trevligt att du köttar på lite, vad har du för GPU?

Samma som i min signatur (Gigabyte RTX 3060 12GB)