Inlägg

Inlägg som Mangler har skrivit i forumet
Av Mangler

Om du vill ha gamerversionen av den där skärmen så finns den hos inet för 19990.

https://www.inet.se/produkt/2216496/lg-38-ultragear-38gn950-q...

Känns som att denna skärmen mer eller mindre är en 38GL950G fast med hdr600 stöd och ingen gsync modul.

Av Mangler

Önskar att fractal lånade magnetfiltret i taket från thermaltakes define r5/S kopia.

Av Mangler

Synd att fractal inte säljer en mesh variant av moduvent plattorna, taket på chassit ser inte så attraktivt ut när man plockar bort dem.

Av Mangler
Skrivet av jonthe:

Har kollat på detta chassi ett tag nu och fick blandade intryck när jag såg videorecensionen. Synd att den verkade lite "plastig" på utsidan. I övrigt blir det nog ett kanonchassi till mitt kommande projekt. Fick dock en fundering om det är någon som kan svara:

Fråga:
Om man kan fästa 3 st 140 mm fläktar i toppen, samt 2 st 140 mm i botten, borde man inte få plats med en 420 respektive 280 radiator också? Förutsatt att man skruvar loss den övre 5,25" plåten samt nedre hårddisksburen. (Tänkte bygga en dator med vattenkylning.)

Tack för svar!

Ja

Citat:

Supports high-end water cooling solutions up to three fans for push and pull configuration: 90mm of internal top space with top 360/420mm and bottom 140/240mm radiator support for unmatched liquid cooling

http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/switch_810

Av Mangler

Om det nu stämmer att 3dvision 2 skärmarna inte har någon ghosting, då är det verkligen i underkant att kalla det för lite fin-trim.

Av Mangler

Det kommer gå att slå på physx effekterna i arkham city utan hårdvara från nvidia, prestandan lär ju bli lidande, men low/medium kanske kommer att fungera bra.

http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-city-pc-wont-supp...

Av Mangler
Skrivet av anon173009:

Detta är pure gratisreklam till folk.. det är som att säga GRATIS BF3 PÅ PIRATEBAY NU !

Min personliga åsikt är att sweclockers inte skulle lagt ut detta post äns.. för nu kommer folk ladda ner skiten vare sig dom betalar eller inte för spelet sen

Finns inget crack så det är ju skitsamma om folk laddar hem det eller inte.

Av Mangler
Skrivet av Andre_H:

har någon lyckats klara ut spelet än?

Nej, de flesta fastnar vid release date check bossen.

Av Mangler
Skrivet av Rådström:

Och hur lång tid brukar det ta för ett crack att dyka upp när spelet är ute?

Jag tycker det är rätt intressant, hoppas MW3 slipper någon läcka iaf..

Spel med denna typen av kopieringskydd brukar inte crackas innan spelet släpps, dvs den 25:e.

Av Mangler
Skrivet av Rådström:

Att vänta en vecka och sedan köpa spelet gynnar alltså inte utvecklaren exakt lika mycket?

Som många sagt, man spelar ändå BF för multiplayern och det fungerar ju inte med piratkopierat.

Och just nu fungerar inte singleplayer heller, så jag förstår inte varför sweclockers valde att rapportera att image filen var läckt, utan crack så gör det ju inget.

Av Mangler
Skrivet av anon127781:

Exakt. Jag kommer att stödja DICE och betala för deras spel ända tills de sviker PC-spelarna, då kan de dra åt helvete precis som Infinity Ward etc etc.

Bc1 släpptes endast till 360/Ps3, så de har väl redan svikit pc spelarna.

Av Mangler

Vilka motåtgärder är det ea har tänkt göra? Finns ju inget crack, och det lär inte heller finnas något före den 25:e, då spelet släpps i Usa.

Av Mangler
Skrivet av kabex:

Det är ju ingen egentlig skillnad i teknik, enbart förbättringar, så det kommer nog inte bli bättre. Möjligen att bättre anti-ghosting kan avhjälpa problemen, men tror ändå att du kommer få huvudvärk. Själv har jag inga problem

Nej.

Jo, det kan man faktiskt, men endast över hdmi.

Av Mangler
Skrivet av Buio:

Så du menar att det är ok att id släpper ett spel som inte fungerar med en vanligt använd drivrutin och sen säga att det är drivrutinstillverkarens fel? Det är alltså inte upp till de som gör spelet att kolla att det fungerar innan de släpper det och göra korrigeringar innan release?

Det fungerade som sagt med den utvecklingsdrivrutinen de använde, och den skulle ha släppts för "vanliga" användare på tisdag.

Ati släppte sin första opengl 4.2 drivrutin i augusti, så att utveckla spelet för en vanligt använd drivrutin var nog lite problematiskt.

Av Mangler
Skrivet av Buio:

Och vems fel är det då som släpper spelet med vetskapen om att det inte fungerar på befintliga drivrutiner? Om de visste om problemet med drivrutiner, kunde de då inte lagt in en koll för det och tvingar kund till uppgradering. Eller har de inte ens testat spelet ordentligt på PC innan release. Jag tror definitivt på det senare, de var slappa och deras testavdelning (QA) har klantat sig.

Frågan som diskussionen du lade dig i handlar om Carmack skyller ifrån sig och har fel eller inte. Om de visste att det inte fungerade på vissa drivrutiner men släppte ändå och sen skyller på AMD/Nvidia är det oerhört dåligt.

Spelet fungerar ju med den "rätta" versionen av drivrutinen som ati släppte på tisdag, så nog var det väl atis fel då?

Av Mangler
Skrivet av Atlas Tasume:

Ok, så vilka företag har vi kvar som inte är konsol-kramare nu? Blizzard, DICE (Lite halft)... Sen då?

Skulle väl inte bli någon skillnad om blizzard var konsol-kramare eller inte, de släpper ju endast spel som är optimerade för 4 år gamla highend datorer.

Av Mangler
Skrivet av Buio:

Det är i princip alltid för att förbättra prestandan. Inte samma sak som ett spel som har allvarliga grafikbuggar som borde upptäckts innan spelet släppts.

Men inte alltid, och nu råkade rage vara ett av fallen där en ny drivrutin behövdes, nvidia fixade det veckan före med 285.38, ati råkade ladda upp fel drivrutin och fick då problem.

Av Mangler
Skrivet av Buio:

Så du menar att de släpper spel gjorda för drivrutiner som inte konsumenterna har? Hahaha. Utvecklare kan köra precis vad de vill, men QA ska fan köra det konsumenterna kör.

Det är så jävla enkelt, de kan bara gå in här och kolla vilka drivers folk generellt har sen mindre än en månad tillbaks.
http://store.steampowered.com/hwsurvey?platform=pc

De klantade sig och Carmack skyller ifrån sig.

Det är väl inget ovanligt, hur många gånger har inte ati och nvidia släppt en "game x" drivrutin samma dag eller en vecka innan en stor titel släpps?

Av Mangler

Rage fungerade då utmärkt för mig med en drivrutin som släpptes en vecka före rage.

Av Mangler
Skrivet av 021Martin:

God damn jag börjar tröttna på den här killen vid det här laget, såg att de inte ens hade slängt med så man kunde ställa in grafikdetaljerna själv på pc, men visst gör ett halvtaskigt jobb och sen skyll ifrån sig, enda skillnaden på pc och konsoll spelare är väll att konsoll spelare mer än oftast får infinna sig i sk**en,

Kom ju en patch som låter användaren göra det på lördag.