Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz

Det kan inte vara Routerproblem för mig iaf då jag testat att stänga av NAT och köra i Bridge mode och samma sak händer där så något annat måste det vara.Får dessutom bara upp det ibland när jag precis ska ladda en bana.Blir inte disconnectad när jag väl är inne i spelet och det med NAT aktiverat

Av Thewiruz

VArför tar ni inte hem Punkbuster från http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php ,Tror det är rätt länk men jag kommer inte åt den från jobbet.

Kör programmet och välj spelet i listan.Kör sen update

Det borde lösa en del problem här i tråden (Kicked by admin)
Annars kan det vara att vissa har för hög ping och blir utkastad pgr av det !?

Av Thewiruz

Det är snarare så att det blir komplicerat och kostsamt att leverera till PC så sluta ljug!
Dessutom kopieras det friskt till konsoll också och jag tror att fler lirar singelplayer på konsoll än på PC så de som vill lira online måste köpa spelet

Hur som helst detta är inget jag gråter över då B-spel som dessa gärna kan hålla sig till konsoll folket!

Sen vore det kul att se en ingame trailer så man får skratta lite åt skräpet

Av Thewiruz
Skrivet av Fuuza:

Klart man spelar för att sabotera för andra

Skämt åsido, jag spelar för det är kul, inte för att det är på liv och död som många verkar tro.

Ja att sabotera är det som är roligt! Sen kommer att skriva fula ord,Campa är kul det också.Allt som är roligt får man alltså inte göra på Swec server?

Swec servern är censurerad *omg*

Av Thewiruz
Skrivet av widL:

*Tråd rensad*

+1-inlägg är inte tillåtna. Tråden handlar inte om co-op, utan om en specifik server i MP.

Se mina svar ovan ang. FF och lösenord på servern.

Du blev bannad för att du inte följde våra regler. När du spelar på SweC-servern accepterar du att inte använda ovårdat språk eller förolämpa någon. Du behöver inte spela på vår server om du inte är villig att respektera våra regler.

Ditt inlägg andas inte direkt tålmodighet och ödmjukhet - det är två egenskaper som vi gärna vill att spelarna på vår server ska ha.

Nä då passar inte jag in på SWEC servern heller.Ska nog inte ens prova då jag förolämpar precis alla !

Av Thewiruz

Skulle vara kul att dra ihop ett gäng som vill spela Teamplay!

Av Thewiruz

Haha ja detta är fanimej skrattretande! Innan patchen hade jag endast problem med att jag fick grönskärm några gånger under ett lir men nu efter patchen så blir jag disconnectad,Längre laddningstider,samt en del andra skumma småsaker.Är dock inte förvånad då BFBC2 inte direkt höll världsklass i början heller.Dock ska inte en patch fixa mer strul än man hade innan trodde jag ialla fall!

Jag kan tillägga att jag kör Comhems Netgear CG3100 Modem. Tordes inte behöva portmappa då det inte ens existerar i modemet.Har inte hittat portmappnings funktionen i det ialla fall.Någon fler som har detta modem? Kan någon berätta om dom hittat denna funktion i den routermodemet?

Av Thewiruz

Samma problem helt plötsligt idag.Ändå har jag kört i förrgår,igår och nu idag blir jag disconnectad!

Tror det kan vara något annat då det fungerat helt felfritt tills idag och jag har inte rört något alls!

Av Thewiruz
Skrivet av zhrooms:

Webhallen 07 Grand Bazaar 1000 tickets

ok

Av Thewiruz
Skrivet av zhrooms:

Som sagt det är inte direkt en exploit, jag vet flera som fick över 1000 med EOD bot utan att veta om att det gick, när jag fick reda på att man kunde så ville jag prova. De flesta vet vid det här laget att över 975 är EOD, hur som helst är det nog ingen som bryr sig om longest headshot då det längsta man kan skjuta är 975, jag har själv 950 på YouTube så.. hur som helst är det nog ingen som bryr sig, min poäng är att det inte är en "exploit" direkt

Du har inte alls låst upp allt, du har 80 timmar played, du har inte låst upp recon, inte coop, bara hälften av fordonen, med andra ord är jag långt före dig med samma played

30% av min Played är i Fordon, vilket inte är mycket

De flesta medaljer går ut på att få många av samma ribbons, ta exempel TrueCroj, han har kört 80% Assault, han har då fått hur många medic, assault, nemesis whatever ribbons, och sedan fått medalj.. han har kört mycket av en sak, jag har har kört lite av flera.. dvs jag har inte fått lika många medaljer

Du verkar inte vara så duktig på att kolla stats på battlelog, för allt pekar på att jag INTE utnyttjar de saker som ger mig mest poäng och lättast kills, och det är fel med det. Har redan förklarat att jag spelar för att låsa upp, kollar du på mina Service Stars i Engineer och Recon så ser du att jag har slutat spela båda två direkt när jag låste upp allt.

Ehm..

Min YouTube kanal är inte en Battlefield 3 Kanal.. Jag var på besök hos DICE därav filmerna

Låsa upp klass innebär att låsa upp alla vapen, så du kan använda alla vapen. När du gör det får du en Service Star.

Varför skulle jag låsa upp sikten till ett dåligt vapen? Speciellt när det finns 11 olika sikten till de flesta vapen, vilket är galenskap.

Min K/D har ingenting med Tank/Choppers att göra, krävs bara att du är duktig, och länkar bilden igen som jag tog inatt när jag skulle låsa upp sikten till M416

http://i.imgur.com/yskS3.jpg

vilken server och map är det där screenshotset från? Sjyssta scores iaf!

Av Thewiruz
Skrivet av Haglund:

Ja men det vet vi redan. Jag sa att tråden handlade om att ha så bra personliga stats som möjligt, om du tycker att folk inte ska spela på det viset har inget här i tråden att göra.. här ska man länka till sin profil på Battlelog för att visa sina stats. Sen tycker jag faktiskt att det är DICE snarare än spelarna som har uppmuntrat till CoD-beteendet, eftersom man har banor såsom Metro, och har man rank och unlocks är det klart som attan att folk kommer att köra ego. I BF 1942 fanns inget sådant lull lull och då ville man samarbeta eftersom det inte fanns mycket att vinna på att leka Rambo.

Absolut!
Jag har försvarat BF3 för att vara ett teambaserat spel men jag tar tillbaks det !
Battlelog är ett bevis på hur man vill att BF3 ska spelas!
Spelet börjar bli riktigt tråkigt då Mortar strike,M320 samt RPG verkar vara det främsta vapnet hos många på de flesta servrarna!
Visst kan man spela på samma sätt själv men jag förstår inte varför man tycker det är roligt? Att sen sitta på en öppen gata i sin egen bas och spamma granater med Mortar strike är ännu mer obegripligt!

Men men får isåfall starta en egen server som förbjuder dessa enligt mitt tycke trista vapen eller gilla läget

Av Thewiruz
Skrivet av Haglund:

Så mycket tjat om att denna lista ger en felaktig bild av skill. Vad spelar det för roll om någon spammar RPGs om målet är att få så bra stats som möjligt? Topplistan säger ingenting om reaktionsförmåga, lagspelande eller mogenhet. Den säger bara vilka som har högst poäng. Hur kan folk ha ett problem med det? Om någon hemmaspelare tycker att han är hederlig och duktig kanske han ska visa en film där han langar 40-0 och bidrar till laget samtidigt på en Conquest. GL HF...

Ju mer du spelar för laget ju sämre stats får du.Ju mer ego du är ju bättre stats får du.Att sitta och ta över en flagga genererar inga stats för det mesta.Ju mer du plockar floggor ju mer torskar du dina stats så det är rätt irrelevant tycker jag som försöker spela för att vinna matchen och inte för mina stats skull.Men 90% av alla som spelar BF3 tror det handlar om Deathmatch och flaggorna har man förträngt! Eller väggkramare så att säga. Att jag är duktig för jag har 3.4 i stats säger mest att man borde gå över till COD där allt som rör sig ska dödas. Conquest (CTF) och 2 lag är inte Deathmatch. BF3 har spårat ur ! eller snarare de som spelar BF3! Sen kan ni säga vad ni vill men att folk spelar för att få höga stats istället för att vinna matchen är rätt uppenbar tycker jag!Denna tråd är ytterligare ett bevis på detta

Av Thewiruz

Kommer aldrig bli en rättvis bedömning så länge folk spelar som hor..r ! 4 i kill death ratio säger att den personen spelar mest Metro.Skiter i laget och kör RPG eller granatkastare och har en ammoväska vid sin sida !

Av Thewiruz
Skrivet av Mimematis:

Räcker det inte att läsa tråden?

för att några inte får igång det? Det brukar vara dessa som syns mest i forumet ! Det finns bevisligen dom som inte haft problem.

Av Thewiruz

Är det fel på patchen?? kan några verifiera att den fungerar? Det här verkar ju lyckat! Dock inte förvånad!

Av Thewiruz
Skrivet av Iskalla:

Trevligt att se att dom flesta killsen från er "top spelare" är i fordon.

Precis! Eller så är det killar som använder endast RPG,M320 som får höga skills,1 skott en död.Betyder typ ingenting.Att sitta och harva runt i ett Jet,helikopter eller pansarvagn och sen säga att man måste minst ha 2 i k/D ratio ,Är det svårt ?

K/D säger absolut ingenting i BF3 !

Av Thewiruz

Ta bort Mortar strike,RPG,och M320 så slipper vi kanske den skaran som inte kan sikta.Va just inne på en killes battlelog.Kollade man på hans stats så såg de rätt okej ut .

Favvovapen
1.RPG
2.RPG
3.hagelbössa
4.M320
5.hagelbössa

Vilken jävla nolla rent ut sagt! Hur svårt kan det vara att få bra stats när man enbart skjuter med RPG,s på metro?Finns dom som kan förstöra ett spel och det är just den här skaran folk som blundar och skjuter i trappan på Metro.Någon lämnar en ammoväska bredvid och killen kan stå där hela matchen och spamma granater och rpg

Av Thewiruz

Glömde skriva Mortar strike.Så lamt när folk sitter ett helt spel och spammar granater! Den borde dom ta bort helt då den bara tillför lättförtjänta kills!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Thewiruz
Skrivet av Mordrana:

Nice att du posta patch notes här, bra morgonläs, skulle dom inte nerfa mortar?? fick igår 20-0 med den och vart bannad från servern, fattade inte varför då det inte stod att man inte skulle få ha mortar.

Nej men det är fruktansvärt lamt! Förstår varför!

Av Thewiruz

Kom på en till
*Battlelog,Den är skitbra så länge man inte lägger in serverbrowsern där!Det ska ligga i spelet ffs!

Ja men som vanligt så hastar man ut produkten innan den är klar.BFBC2 var långt från klart när det släpptes och Bf2 har jag för mig strulade en del i början.

Beviset är ju att inte ens konsollspelet fungerar som det ska och det med en typ av hårdvara så man kan inte skylla på något där!
Känns som dom visste om de flesta buggar men *Ähh det där tar vi sen! Bara vi får ut det innan MW3