Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz

Gjorde nyss en tråd på EA omproblemet med mer och mer fuskare och vad som händer med rapporterna

Där är det rätt uppenbart att fuskare hör till spelet. Får se om någon från EA svara på vad som händer med rapporterna dom får in

Av Thewiruz
Skrivet av mrfisse:

Gött att Artifical Aiming (de som gör en av betal aimbottarna/hacksen) har en egen PB aktiverad server.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/9f0d95d9-21...

Kul Och hur fan rapporterar man en server?

+ att dom har två servrar och 2000 tickets vilket inte är speciellt otippat! En fuskares våta dröm
ArtificialAiming
ArtificialAiming 2

Av Thewiruz
Skrivet av skyw00lker:

har jag förstått det rätt att cd-nyckeln inte blir bannad, isf är det så fel på så många sätt,

stötte på några fuskare idag på webbhallens server 52-0 som assult eller nåt i den stilen på metro, känns ju sådär troligt när närmast kille låg på hälften.

madin0711 och h1gh** kom inte ihåg exakt men några reportade inklusive mig själv.

MEN att EA inte inför permban från origin är som sagt sjukt, tycker bannen ska sträcka sig över hela origin, nolltolerans på fusk.

Steam bannar väl nycklarna för folket iaf?

Ja och det skulle inte vara fel om dom permbannar resten av spelen man köpt genom Origin heller! Menar så hela kontot ryker med CD nycklar och rubbet vilket spel det än gäller!

Av Thewiruz
Skrivet av svartpippi:

Var inne på en server i förrgår där en snubbe som heter LongD0ngS1lv3rs spelade,
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LongD0ngS1lv3rs/
han stod i sin bas och sköt rakt upp i luften och all motståndare dog som flugor, han erkände och skröt i chatten, att gör vad ni vill för EA kommer inte åt honom. Jag och ett gäng person anmälde honom, medan vi spelade, han blev antingen kickad eller så lämnade han servern innan matchen var slut. Fick mail igår från EA supporten med subject: "Bad content in profile‏" och att de kollar på det, antar det vara han för jag har inte anmält någon annan.

Det går inte att rapportera den profilen! Inte längre ialla fall !?

Av Thewiruz
Skrivet av pg_ice:

haha
jag undrar om dom har roligt när dom spelar BF3 :)?
dom hinner väl spela i 5sec åt gången innan nån aim knäpper dom.

eftersom jag har lagt av med BF3 och inte tar spelet på allvar tack vare allt fusk så blir det nog fan lite röj med Aimbot.
vem bryr sig
man blir ju inte bannad och punkbuster upptäcker inget.
alltså strider det inte mot några regler om fusk? eller har jag fattat fel ;)?

nu kör vi!
Aim på det

Fast folk blir ju permbannad! Sen förstår jag inte riktigt ditt argument? Bara för att andra fuskar så är det helt okej? Hatar fuskare!

Av Thewiruz
Skrivet av Rosenknopp:

Är inte misstänksam men jag såg en spelare som i en match fick 102/2 K/D ratio och har en score/min på 999, är det sannolikt fusk?

Ja det kan man nog säga !

Det finns bra spelare men att få 102 kills och 2 deaths är omöjligt då det räcker med att man möter 3 stycken och hinner kanske ta 2 av dessa om man är väldigt snabb.
Sen kan man sitta och Campa med snipergevär men man kan inte gömma sig en hel match och fortfarande tagit 102 stycken och defenetivt inte få 999 score/min

Av Thewiruz

Här är 2 stycken till som ni gärna får rapportera! Aimbotters bägge 2

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Officer_PinKmAn/#

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/PEIlfVIlIlxPIldy/#
Syns ganska tydligt vad som är fel i den här bilden,Saken är att dessa 2 känner varandra dessutom!

http://img692.imageshack.us/img692/6262/31227732.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Värsta är att det blir bara mer och mer av dessa på Svenska servrar

Och här kommer en söt jävel rent ut sagt
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/BismarckO/stats/...

och....
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/11admin123/

Av Thewiruz

Ja mer än 2 mbit klarar dom garanterat,Tror inte att det skall vara så att upload hastigheten ska vara bättre än Download! Dessutom så har jag provat med en bärbar som jag nämnde!

Länk till Modemet/routern
http://www.comhem.se/comhem/bredband/bredband-fran-comhem/net...

Av Thewiruz
Skrivet av tcntad:

1.. Inte mycket info här inte...
2. Vad SKA du ha? Alltså vad betalar du för.
3. Får du ut allt via kabel?
4. Varför WLAN? Inte säker källa alls
5. Varför telefon?

jag har 100/10 som jag skrev i överskriften. 100Mbit ner och 10Mbit upp!
Jag får 97Mbit ner samt 9,8Mbit upp när jag kör via tråd på bredbandskollen på min PC,Men jag har ändå kopplat in Wifi för att kunna kunna surfa på mobilerna samt vår bärbara dator!

Det är där problemet är att jag får mer i upload hastighet än download! Tyckte jag beskrev problemet ganska tydligt innan?Jag har 2mbit ner och 8mbit upp på just wifi/Trådlöst

Av Thewiruz

Comhem 100/10 problem med Wifi. Bredbandskollen visar ....

Hej

Jag har problem med wifi hemma.Har dragit hem bredbandskollen till min Iphone 4 och som jag trodde så har jag bara 2mbit ner men 8mbit upp!

Har testat ett antal gånger nu och testat att starta om modemet (Netgear CG3100) samt testat flera enheter, En annan iphone 4 tex!

Någon som har en bra ide över vad som kan vara fel? Känns lite skumt då jag borde ha bättre download speed än upload

Av Thewiruz

Bra bilder!! Ska se om jag kan få till några snart

Av Thewiruz

jo jag satt precis och kollade

Det finns en och en annan Svensk,Dock är ju som sagt USA samt Ryssland med på rätt många ställen i listan,Tyskland kanske var en överdrift om man nu ska tro listan :). Sen är det utspritt som du säger och både USA och Ryssland är ju som sagt stora nationer med många spelare antagligen.

Skrivet av Mögel:

Jag tror att det är hyffsat spritt ändå om nu PBBans är tillräckligt exakt

http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html

Av Thewiruz

Ja fast det där är inget problem! Springer en kille så träffar jag garanterat på andra skottet om jag skulle missa det första!Spelar mest sniper i BF3.Sen
beror det på hur mycket man spelat BFBC2 och givetvis BF3 då det går rätt fort att lära sig hur man ska bedöma avståndet.Sen är ju hitboxen som den är i BF men 1-3 skott så borde man träffa det man siktar på om man spelat ett tag.

Sen generellt sett så är det inte ens en promille som fuskar i BF3 (Skulle jag tro i alla fall)!

Det som jag tycker är mest märkligt är att man kan nästan säga direkt var killen kommer ifrån som fuskar,Visst det kan ha med att Sverige är ett litet land och tex Ryssland,Tyskland samt England har mer spelare men det är väldigt sällan,eller näst intill aldrig jag har hört en Svensk som åkt dit för fusk.Det finns men Ryssland är överrepresenterad samt Tyskland ! England är inte mycket sämre!

Dock är det fortfarande sällan jag träffar på någon som fuskar.Eller som jag misstänker fuskar kanske man ska säga.

Sen brukar jag vara rätt provokativ när jag spelar och kallar folk det ena och det andra men men det kan man bli bannad för också

Skrivet av pg_ice:

den där kryllar det av på webhallens servrar garanterat
det är många gånger man har blivit träffad på första skottet även fast det är 500 meters avstånd och fullt med rörelse.
så jälva bra är folk inte på att sikta inte när alla springer omkring.

då är frågan
är det inte bättre att ni som kör Bot kommer ut ur garderoben och erkänner här att ni är lite böxxx som inte spelar som riktiga män ?

alla ska spela på samma vilkor
nu är det några som sitter i garderoben och bögar runt i andra laget medans vi andra spelar hederligt.
sånt håller inte i längden.

jag byggde ihopp datorn för runt 25 papp för BF3
nu orkar man inte bry sig om BF3 tack vare allt fusk så nu kommer jag troligen att sälja den.

Av Thewiruz

Det finns ett otalt olika fusk till BF3! Det man lättast märker är förmodligen en triggerbot vilket sköts helt automatiskt.Alltså du kan stå på ett ställe och sätta dig ner och dricka kaffe meds botten skjuter och siktar år dig.

Wallhack ser du genom väggarna med.Typ mörkersikte fast du ser vart precis alla är! Vanlig bot siktar år dig men du skjuter. Wallhack är förmodligen det svåraste att upptäcka i BF3! Dock kan man undra gur vissa har förmågan att alltid veta vart folk befinner sig!

Nu finns det säkert hopkok av mycket annat också,Dock tycker jag vi ska fortsätta rapportera.Slutar folk göra det så blir det accepterat vilket jag aldrig kommer acceptera vare sig det handlar om en kompis som gör det eller någon annan.Jag har inte köpt spelet för att någon ska förstöra det för mig!

Det va just en triggerbot killen hade jag mötte häromdagen.Kom upp för rulltrappan på Metro meds han sköt på en kille och gjorde en 180 gradare och sköt mig på fläcken.Jag stack bara upp huvudet snabbt och ja ..... Sen att han satt med en M240B som ett snipervapen på 250 meters avstånd eller hur långt det nu var gjorde bara saken klarare.Att han sen hade 52/0 i kills och erkände gjorde mig bara mer motiverad att rapportera skiten!

Det här är hur det fungerar I Unreal tounament/UT2k4 men jag tror principen är densamma. Fördelen i UT är att du kan specca folk du misstänker och spela in det.Något jag saknar i nya spel för då hade det inte varit några problem att sätta dit fuskare!

Att Banna folks Nick samt IP nummer är lönlöst då många har dynamiskt ip.Bästa vore om Masterservern bannade CD nyckeln! Då hade jag blivit riktigt glad!

Av Thewiruz

Det är lite kul att gå igenom [2xA] friends lista där den ena är värre än den andra! Fuskare känner fuskare och genom deras kompisars kompisar har jag säkert hittat 10 till att rapportera

Det jag inte förstår är hur han fortfarande kan ha så låg träffsäkerhet och ändå få 52/0 i kills ?? Som om han micklar med statsen så det sämre ut än det verkligen är.Jag spelade 2 matcher och han ville verkligen visa att han fuskade så jag blir lite förvånad över hur dålig han är på Battlelog

Av Thewiruz

Lite komiskt när jag gick igenom och kollade för att rapportera då dyker det upp en kille från samma plutoon som jag postade innan nämligen

[2xA] lliiiIlw4yn3lIIl
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/lliiiIlw4yn3lIIl/

Den jag postade innan
[2xA]Knecht_Rubrecht
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Knecht_Rubrecht/...

*EDIT* Nu har jag rapporterat alla ! Hoppas fler gör detsamma!

Av Thewiruz

Ja det bästa är om så många som möjligt rapporterar honom så får vi se vad som händer! Jag vet som sagt att han fuskar till 100%

Av Thewiruz

Notera mitt inlägg för 13 timmar sen där den här killen låg på rank 89
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Knecht_Rubrecht/...

Nu ligger han på rank 93!

Det är helt omöjligt att klättra i den farten när man måste kamma ihop 217200 poäng per rank,Sen verkar han inte spela 13 timmar heller för den delen.

Man kan bara skratta åt skiten!

Av Thewiruz

Träffade på en fuskare idag.Så jävla tragiskt att EA inte stänger av en sådan kille!
Han stod med maskingevär och träffade allt 50-0 hade han dessutom när jag lackade och hoppade ur.
han sköt med m240B från Cafe byggnaden över till Spawn på metro och träffade ALLT! snipers och precis allt.

Jag har rapporterat honom men frågan är om EA gör något?

Han till och med erkände att han fuskade vilket va ännu mer irriterande :/

fler får gärna rapportera!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Knecht_Rubrecht/...

177H och Rank 89 heh

Av Thewiruz

Kan man kalla rocket noobs för skills? nja