Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz

Något har dom gjort med snipergevären! Kulan försvinner tidigare och nästan omöjligt att fixa ett headshot! M98B är sämre än SVD,n tillåmed!

Av Thewiruz
Skrivet av Grusburk:

Hur kan fuskarna ha sämre accuraccy än mig undrar jag :s, jag har 16

Låt mig gissa! Du sitter i en Tank hela matchen?!

Av Thewiruz
Skrivet av mOOpiTh:

Okej spelat på sweclockers servern i cirka 15min nu funka hur bra som helst förutom att allt står på ryska ska försöka fixa till engelska nån gång

kan du säga hur IRNV är? Är det som i videon innan att man ser inte ett skit i den längre?

http://www.youtube.com/embed/8MGlZLHonrY

Av Thewiruz

När släpps patchen?

*EDIT* Ahh såg nu att det var 6e december vilket är idag

Av Thewiruz
Skrivet av Gender Bender:

Helt rätt att dom blockerar barnporr!

Lite skrämmande att 38.9% har svarat nej på frågan. Varför skulle nåt så vidrigt INTE censureras? Går samhället miste om något?

Jag röstade ja men samtidigt så ligger det inte på Internet leverantörens ansvar kan jag tycka.Vi har väl polis i Sverige? Dock jäkligt upptagna att sparka in dörren hos fildelare istället för att lösa brott som faktiskt skadar andra människor

Sen kan jag tycka att varje vuxen tar ansvar för sina handlingar! Det här hjälper inte mot de som verkligen vill åt materialet! Dock hjälper det väl oss vanliga som har en normal läggning.

Av Thewiruz

Frågan är bara vad som blir nästa steg att filtrera? Sen tycker jag att det ligger mer på serverägaren att ta bort kunder som inte håller sig till lagen men det verkar svårare att få till antar jag eftersom man måste göra på detta viset?

Jag tycker det är bra men vad filtreras i nästa steg då? Fildelning?

Av Thewiruz

Det bästa med MW3 är som alla andra COD!

1.FPS för nybörjare
2.Har man spelat ett ,har man spelat alla!
3.Ingen risk att man tappar bort sig
4.De flesta i världen har en dator man kan köra MW3 på!

Av Thewiruz
Skrivet av hersses:

Wow... vad folk är okunniga! Först och främst så är recon inte samma sak som sniper. Har ni inte ens koll på vad en recon är? Det är spaning! De samlar information och ger till resten av sin trupp. PUNKT!
Sen vet alla som har pluggat ett uns optik på antingen högstadiet eller gymnasiet att ett scope reflekterar ljus på flera kilometers avstånd! Tycker detta är bra, inte bara för att det är verklighetstroget utan för att det blir bättre balans i spelet eftersom vilket fegt as som helst kan ligga o trycka i en buske, då ska han inte behöva vara "osynlig". Men det passar tydligen inte herrskapet? Vad vill ni mer göra om? se till att kunna hoppa 4m upp i luften? Skärp er!

Haha!!!
Slut på bjöjor?

Av Thewiruz
Skrivet av Styrbjorn:

Du skulle följt ditt första tanke fullt ut. Dagens tips är att hyra din egen server ihop med några polare. Kostar väl ca 500kr i månaden och då kan ni ju spela precis som ni vill där och slippa läskiga hagelgevär.

Dagens motivationsvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=cQYp9fOJ9VI

Bonus fact: AA-12 är föregångare till USAS-12

Noob vapen är brukat av Noobs! och du använder det flitigt antar jag?

Av Thewiruz
Skrivet av Gurkläsk:

Haha, hur kan någon klaga på folk som sitter i tanks och nästa sekund säga att de kan krypa tillbaks till CoD? Är inte tanks och andra fordon själva tjusningen med battlefield. Det tycker jag iaf och jag älskar att åka runt i min tank och plocka flaggor och fiendetanks >)

Ska berätta om en riktig clan jag mötte härom dagen! Vi spelade 4vs4. Alla satt i det rullande noob fordonet kallat LAV. Och när någon av någon anledning inte satt i detta sketfordon ja då sprang man omkring med RPG,s och en annan USAS .Ja verkligen skill poäng eller inte!

Ja jag anser att man kan spela COD om man sitter i en Tank hela spelet! Hur svårt är det? Du som NOOB hinner säkert döda en eller 2 innan någon hinner/orkar ta ut fordonet! Oftast finns det inte ens en Engeneer med i laget om man spelar få.Varför då ens sätta sig i ett fordon om det är en 4vs4 match?

Nä you go where you came from please! COD ?

Av Thewiruz
Skrivet av Prophet^:

har lite över 2000 kills med usas-12 nu, vapnet är fett najs i stängda utrymmen och när folk är dumma nog att stå på varandra (dock så är detta vapnets största svaghet också eftersom du spränger sönder dig själv om du inte är försiktig), och ni som säger att man inte behöver aim är ganska fel ute tycker jag, ska du vinna en 1on1 med en f2000 eller något annat snabbt skjutande vapen i närstrid så måste du sikta, och alla ni snipers som dör mot mig på långt håll? ja.. vafan ska man säga

och jag har inga som helst problem att döda usas-12 frag användare när jag kör med andra vapen

usas och frag rounds + support är en skitfin combo, tar ut tanks och helis np om dom flyger lågt och sakta

Jag säger inget så har jag inget sagt....

Eller jo förresten. Kan inte du och alla andra Shotgun noobs spela mot varann? Så låter ni dom som vill spela spelet få vara ifred?

Av Thewiruz

Säg som det är istället.För att spela som den ultimata nybörjaren räcker det med att köra USAS-12 med Frag rounds. Eller rpg som första vapen.Lullandes runt i en pansarvagn. Finns så många som borde gå tillbaks där dom kom ifrån (COD) eller Tetris då man uppenbarligen blandar ihop skills med dessa vapen! Vem vill posta sin battlelog profil för att visa att man spelar mest med vapen som man kan blunda och träffa med ? Eller sitta i ett pansarfordon 90 timmar.Skillat nja,Snarare en man irriterar sig på

Av Thewiruz
Skrivet av Tomtelol:

Support for sure, semi-shotgun och C4 är en underbar kombo.. up close and personal (:

Noobish! M98B i närstrid!

Av Thewiruz

Spotta fiender.Fungerar inte alltid!

Okej som jag sagt vid något tillfälle innan så spottar jag allt jag ser men många gånger så hör man typ "Spotted an enemy tank" eller soldier .............
Men dom blir inte markerade så lagkamraterna ser dom!

Går detta att stänga av i servermjukvaran? Och isf varför? Där försvinner en ganska stor del av teamarbetet isåfall

Av Thewiruz

Konsoll spelar man bara på om man inte har råd att uppgradera Pc,n ! Enough said ! Haha.....

Av Thewiruz

Vad menar ni? Har det kommit en ny update till PC versionen??

Av Thewiruz

Resetta Nvidia profilen? Fel på skärmen?

Av Thewiruz

Ja det är riktigt jävla dålIgt ialla fall!

Av Thewiruz

Jag skulle kolla om något minne strejkar! Testa med en sticka till att börja med och se om det fungerar. annars kör du memtest!

*EDIT*
Förresten

Jag läste inte allt! Det du beskriver är ett liknande problem jag hade när mitt 600W OCZ Nätagg inte räckte till! .Dock startade burken om

Av Thewiruz

Eftersom jag inte hade detta problem innan patchen så börjar jag fundera på om det är en ändring de gjort iom uppdateringen(Är helt säker snarare).Någon form av connect to EA server timeout som de har sänkt tiden på avsevärt? Alla jag känner har detta problem! Då det inte är ett routerproblem då jag testat i Bridgemode.

Sen kör jag punkbuster programmet och det är inte det som är problemet ,ser precis ut som det gjorde innan!.