Inlägg

Inlägg som epb har skrivit i forumet
Av epb

De kör både paypal och kreditkort (VISA etc.). Paypal kör jag inte med så jag tänkte betala med kortet. Men sidan saknar som sagt ens grundläggande kryptering så jag skiter nog i det :/

Av epb

Jag fick för någon vecka sen en broschyr från min hyresvärd (Lulebo) där det stod "Först kom värme och vatten, sedan TV. Nu blir även internet standard i ditt hem"

Vi har 100/10 Mbit från Bredbandsbolaget men Lulebo kommer att även dra sitt eget nät så man får bestämma om man vill ha kvar BBB eller köra på Lulebos egna 10/10 Mbit som i så fall blir inbakat i hyran

Lulebo lever i nutiden!

Av epb

aMSN tills något vettigt fritt alternativ dyker upp.

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Micket
Även om det dummas ner så kommer det (mesta) vara öppet.
Men visst, det är mycket jag redan nu ogillar med vart programvara är på väg, tur nog är det fler än jag som gör det, och därmed finns bra effektiva program i min stil också.

Öppet ja, men den grundläggande arkitekturen lär inte ändras och det är den som kommer börja lida av problem.

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nienithaur
Det är väl bättre om folk kör en en gratis och fri "windowskopia" än riktiga windows. Kommer ju alltid finnas valfrihet i linux att göra vad man vill med systemet, inget som hindrar folk att fortsätta köra mer obskyra skrivbordsmijöer även om mer windowslika alternativ finns.

Visst, det har du rätt i. Men dumma ner ett system nog mycke och det kommer förr eller senare börja lida av samma nackdelar vi ser på Windowsplattformen nu. Och de problemen kommer säkerligen inte begränsa sig till Windowskopiorna =/

Av epb

Innebär det att till exempel detta grafikkort får en vettig drivrutin: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=339924&view=detailed ?

Radeon HD 2400 Pro (med passiv kylning, därav intresset ), antar att det ingår i det som kallas "2000-serien" i nyheten?

I så fall beställer jag så fort drivrutinen är stabil

Av epb

Med attityden de flesta Svenssons har (och även många i den här tråden) vill jag inte att GNU/Linux ska ta över. Jag vill inte ha en Windowskopia!!

Av epb

"Mac is asking a question! Cancel or allow?"

Av epb

Jag väntar nog med glädjetjutet tills jag sett frukten av det hela så att säga, jag är lite paranoid när det gäller så pass fina ord

Av epb

Jag väntar på att kineserna ska komma med en bra kopia på detta tangentbord anpassat för PC

Av epb

Intel har fria drivrutiner till sina GMA-chip, så länge du inte spelar tyngre spel ska de korten fungera väldigt bra.

Annars är det Nvidia som gäller med deras ofria drivrutiner.

ATI kan bli ett alternativ i framtiden om AMD håller vad de lovar

Av epb

Om man lägger ett rep längs ekvatorn och förlänger det med 1 meter kan man lyfta repet ca. 16 cm över ytan runt hela jorden. Ska tas med en nypa salt då Illustrerad Vetenskap mera liknar En Ding Ding Värld idag.

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MiiKe
Själv köpte jag en kontroller från Retrozone. Fungerar hur bra som helst.

http://www.retrousb.com/

Edit: Hmm, ser att dom är "temporarily unavailable" för tillfället =/
Annars går det ju alltid bara köpa porten?

Beställde du med kreditkort? Jag tänkte beställa men ser att dom inte kör SSL på anslutningen vilket gör att jag tvekar att lämna mitt kortnummer :/

Av epb

Jag tvivlar på att han hittar äkta kebab i Alanya. De brukar köra med turistversionen som vi har här i Sverige: gudomligt äckligt jämfört med riktig kebab

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zordor
SHIT de va litet ett sådant måsta ja bara ha ^^

Jag har avbeställt mitt, tydligen är det engelsk layout...

Av epb

Jag vet, men det kommer säkert nya får vi hoppas *ondskefullt leende*

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zax31415926
Slim enough?

Beställde direkt

Av epb

Köper den UTAN TVEKAN när den kommer med större skärm! Ser väldigt epigt ut med den lilla gameboyskärmen den har nu.

Av epb

2.0.0.6 är default i 7.04 idag. Det är givetvis en äldre version på installationsskivan men de automatiska uppdateringarna sköter den biten.

Av epb

Så länge banken inte har något specifikt certifikatprogram ska det gå utan problem. Handelsbanken fungerar inte alls med certifikat men med engångskoder funkar det alldeles utmärkt som sagt.