Inlägg

Inlägg som epb har skrivit i forumet
Av epb

Ett ord: Skitsystem!

Trött på att ha en massa extraprogram bara för att hålla burken vid liv.... i Windows går hälften av tiden åt till det.

Jag ville ha mer säkerhet och produktivitet.

Slängde in Ubuntu and haven't looked back.

Av epb

Har ägt en 6214W i ungefär ett halvår. Tangentbordet har världens skummaste upplägg som jag än idag inte vant mig vid, skärmen har extremt dåliga betraktninsvinklar och nätverkskortet strular vilket leder till att BBB stänger av min uppkoppling för MAC-adress-spam lite då och då.

Undvik!

Av epb

Jag kastar ut Nvidia nästa sommar verkar det som!

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SnowJim
Jag har inte installerat några särskilda drivrutiner(alltså inte använt den medföljande CDn) utan det installerade sig själv utan att be om någon mjukvara, kan det vara detta?

Jag kör Ubuntu med Nvidias egna drivrutiner till grafikkortet, testa installera rätt drivrutiner till grafikkortet

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SnowJim

När jag surfar har jag märkt följande:
Går jag in på denna adressen : http://www.bradspel.net/community/communityReplys.aspx?thread...
Och scrollar hastigt upp och ner så blir det en ljus grön nyans under varje postheader(d.v.s där avatar/namn/datum) finns, detta är inget jag märker av på 19" TFT(HP L1940T) skärmen på jobbet? har ni noterat något liknande?

Värt att nämna är att jag satt ner brightness till 0 men det borde inte spela någon roll.

Min Rev04 uppvisar inte detta beteende.

Av epb

Jag hade problem med att foten fastnade i nedersta läget, lösningen är att trycka skärmen ännu mer nedåt. Då lossnar knappen på baksidan och man kan justera igen.

Utifall att någon har problem med det...

Av epb

Skumt... Nu kör jag i och för sig bara Ubuntu på den här burken och det mesta funkar. Enda som inte verkar funka som det ska är USB-hubben tillsammans med min webcam. Card readern funkar klockrent. Såååå skönt att slippa rackla med kablar när man ska föra över foton från kameran

Av epb

HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOGS

Logitech Media Keyboard

Av epb

Hämtade på Schenker? Vilka slöa jävlar, dom knackade på hos mig

Av epb

Superbra sida! Tackar

Av epb

Det där med 2 veckors väntetid var bara båg... jag har fått mitt exemplar nu. 2407 rev 04 med 0 döda pixlar, 0 backlight bleeding så långt jag kan se och en alldeles underbar upplevelse

edit: någon som kan rekommendera sidor med wallapers i den här storleken?

Av epb

Ansluter mig till skaran som beställt denna skärm, den går lös på under 7 papp nu

Edit: ARGGHHH kommer få vänta 2 veckor på den

Av epb

Ja man får skämmas som svensk när man hör frågorna efteråt. Men RMS gjorde bra ifrån sig som vanligt.

Av epb

Gajim är fin för Gnome och Kopete duger bra för KDE är min erfarenhet, dock är väl Kopete lite bloatad om man bara ska köra jabber

Av epb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill

Moderaterna är för alla rika, när man sänker förmögenhetsskatten så mycket som man göt, vilka tar man pengar att ersätta det ifrån då? Och ständigt sänkta skatter som bara gynnar dom rika finns det också!

Slopad förmögenhetsskatt leder till att fler investerare (de du kallar rika) stannar i Sverige. Investerare startar företag, företag ger jobb, jobb ger skatteintäkter och välfärd.

Utan rika blir vi alla fattiga.

Av epb

Folk lipar över att de kanske måste sälja ena bilen, husvagnen, sommarstugan etc när de blir arbetslösa. Ni rödingar tror på allvar att alla ska bekosta er lyx. Vem är det som är girig?

Blir man arbetslös får man tyvärr lägga om stilen, sorgligt men sant. Socialen finns för dom som behöver pengar på riktigt.

Sluta lipa!

Av epb

Har själv en Nano av första generationen. Jag brukar använda den till att bre smör med för mer duger den inte till. Den gick sönder efter mindre än ett år.

Shit happens får man väl säga, sånt händer alltid. Men alla andra nackdelar som andra har räknat upp stämmer verkligen också.

Kör numera med en 1 gigs noname-spelare från Classe som enligt mig är hästlängder bättre förutom att den har 3 gig mindre lagringsutrymme.

Av epb

Jag äger själv en 6214W och är extremt nöjd med kvalitetskänslan. Enda jag stör mig på är att tangentbortet har amerikansk enter-tangent och att Fn och Ctrl har fel plats (omkastade).

I övrigt en väldigt stabil och sval laptop. Pungade ut 14 lök för min men borde gå att pressa ner till 12 utan större uppoffringar.

Av epb

Jag kör Quake 4 och Unreal Tournament 2004 på mina GNU/Linuxmaskiner och det flyter på jävligt bra. Kom inte och säg att plattformen inte duger för spel!

Felet ligger i att inte så många utvecklare skriver spel för GNU/Linux.

Av epb

Någon som kan rekommendera några bra chatrum? Har inte lyckats konvertera några polare till Jabber och man måste ju ha någon anledning att ha Gajim igång