Inlägg

Inlägg som Maffiz har skrivit i forumet
Av Maffiz

G400 är en bra mus men jag har haft ett antal då mus sladden pajat och börjat glappa och fick alltid en ny av Logitech när det hände men eftersom dom slutat tillverka dom var jag tvungen att byta, har kört med zowie möss nu i flera år och kan säga att jag aldrig haft några problwm.

Av Maffiz

Har du testat resets cmos, såg att nån frågat tidigare men du verkar inte ha svarat. Kolla moderkort manualen om du inte vet hur man gör.

Av Maffiz

optiskt.

Av Maffiz

h440 med det blå/svarta temat? Kostar typ 1,3 k men ser riktigt bra ut :3

Edit: Här har du en länk http://www.inet.se/produkt/6911816/nzxt-h440w-silent-ultra-sv...

Av Maffiz

nexus 9 ?

Av Maffiz

Finns inget att klaga på tycker jag Kör det utan problem sen december på en nexus 5:a.

Av Maffiz
Skrivet av Tec_Nonsens:

en annan fråga.

Kan man använda en vanlig Xbox 360 kontroller till REbp2 om man kopplar in den kabeln till en USB ingång?

så man kan justera i menyerna och så.

eller vad har ni kopplat till era PI enheter för att kontrollera dem?

Kolla här angående frågan för xbox 360 kontroller:

http://forum.osmc.tv/showthread.php?tid=8659

Av Maffiz

Bättre sent än aldrig

Skickades från m.sweclockers.com

Av Maffiz

hijackar tråden lite.

Är det lätt att byta ut hela brytaren på tangentbordet om det skulle vara så att man behöver det? Alltså kanske klicka hem en från http://www.wasdkeyboards.com/ och byta ut en ej fungerande brytare?

Av Maffiz
Skrivet av anon186265:

Tjena. Jag kom i en liknande sits när jag blev bannad/avstängd för något år sedan. Det var så att jag blev anklagad för fusk, på diverse spel bl.a. mitt favorit spel Day of defeat Soucre. Jag var för "bra". Men det visade sig att dom hade gjort fel. Jag fick tillbaka mitt förtroende och ett spel som kompensation.

Mitt tips till dig. Hör av dig till dom. Det gjorde jag. Efter någon dag skrev steam till mig och bad faktiskt om ursäkt. Men tror det var ett sådant "mass utskick" där det står samma för alla

Hoppas det går bra.

Så du blev vac bannad och sedan tog Valve bort den bara så där?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Maffiz

nexus 5?

Av Maffiz

Testa med en annan psu, får du samma fel igen. Leta rätt på inställningen "anti surge" eller liknande i BIOS och stäng av den. Hade detta problem med ett asus mb tidigare. Testa 3 olika psu:s eftersom jag trodde det var dom som var problemet men efter ha läst lite var det många som hade det här problemet eftersom den "feature" som fanns vid namn "anti surge" var helt enkelt för petig och varande för detta även fast den inte behövde det. Jag stängde av detta och har kört den datorn i snart 3 år utan några som helst problem

Av Maffiz

Kommer inte denna skärm med en dual-link dvi kabel? Bara använda den?

Av Maffiz

Vänta tills det reas ut en 144hz skräm för runt 2000 kr om du nu spelar enbart cs:go. Du kommer inte ångra dig!

Av Maffiz

To bad dina matcher kommer inte att räknas som du spelat med han

Av Maffiz

Alla olika zowie mice, har testat en hel del. Dom har otroligt stor utbud till alla olika grips. Ta en titt på dom!

Jag kör själv med fk1 och har ett så kallat "claw grip" den är underbar, väldigt lätt och skön sensor . Men det handlar ju om vad man själv tycker. Tycker man om tyngre möss finns ju microsoft intellimouse explorer 3.0, deathadder, g400s, g502, rival och Zowies ec series men alla dessa möss skulle jag säga är mer mot palm grip hållet med visa undantag. Skulle säga att det bästa är att ta sig till en butik och klämma och känna lite på olika möss.

Av Maffiz

Jag vet att tidigt windows 8.1 så hade folk problem med musen ingame. Har du kört windows update och fått hem alla uppdateringar? Jag hade problemet innan jag drog hem alla windows uppdateringar.

Av Maffiz

Kör med en kabel istället

Av Maffiz
Av Maffiz
Skrivet av Gilgamesh:

Jag gick från just DIR-655 då jag köpte mig en Nighthawk R7000 (för min 100/100 lina) igår för 1290kr av Webhallen, idag tillbaka på ordpris 1690:- (1490:- för medlem) wow vilken router, DD-WRT gör verkligen upplevelsen så mycket bättre, samt en fin överklocking på CPU från 1GHz till 1,4GHz, och den maxar linan ner/upp trådlöst, testade med min Galaxy S5.

http://i.imgur.com/ERLglSr.png

Ser ju riktigt trevligt ut, är det simpelt att överklocka CPUn på en router vad krävs?

//David