Inlägg

Inlägg som FilthPrank har skrivit i forumet
Av FilthPrank

Xbox stående dåligt?

Tja! Jag kopplade precis in mitt xbox 360 i min datorskärm och hittade ingen bra plats att lägga mitt xbox på så jag bestämde mig för att ställa det, nån som vet om det är sämre än när det ligger ner? repor det skivorna eller nåt?

Av FilthPrank

Sälja spel game eller rocks?

Tja tänkte sälja 3 spel som bara ligger och skräpar (Och ja jag vet att det är smartare att sälja på tradera eller nåt men har redan försökt och fick dom inte sålda) Så åter till att sälja dom vart bör jag lämna in dom? Vet ju att game tar in spel men sen såg jag också att Rocks nu mera byter in spel så min fråga är hos vilka får jag mest cash? Jävligt tacksam för svar!

Av FilthPrank

Små repor gör dom nåt?

Hej bara en liten grej jag tänkte på när det gäller xbox skivor tex dom får ju lätt små repor men gör dom nånting egentligen?? Djupa repor är ju inte bra men dom har små som xbox typ gör själv är det nånting som kan störa när man spelar sen??

Av FilthPrank

GoG.com legit?

Hej tänkte köpa ett spel på gog.com och undrar om den är legit?? Får jag spelet jag betalar för?

Av FilthPrank

Det stör ju inte så mycket bara det att dom finns där liksom men känns ju som att jag kommer ha samma problem igen så vet inte riktigt... Tror jag bara skiter i det och behåller den :s

Av FilthPrank

Xperia z1 död pixel?

Hej igår ''köpte'' jag en xperia z1 på abonnemang så köpte den inte riktigt... Men allafall nu är det så speciellt på en svart bild så ser jag några pixlar som om dom vore döda... borde jag bara skita i det, är det normalt? eller borde jag åka tillbaka till mobilizera och ta ut en ny...

Av FilthPrank

Var ingen cd key bara installera och köra

Av FilthPrank
Skrivet av KiWo:

Eftersom du säger att du köpt spelet i butik antar jag att det är på CD/DVD. Så länge det inte är något "hembränt" så behöver du inte vara orolig.

Tack och ja det är på CD spelet Fahrenheit inte knutit till nåt steam konto då

Av FilthPrank

Installera begagnat spel säkert?

Hej jag kom precis hem och har varit på nån second hand butik.. Och undrar om det är säkert att installera spelet på datorn... Jag menar att den inte ska ha nåt skit på sig som infekterar min dator typ att om den förra ägaren haft virus har den spridits dit... Är det möjligt?? eller är jag bara paranoid. :S

Av FilthPrank

Hörlurar och Högtalare ikopplade samtidigt.

Hej jag vet inte hur jag ska börja så jag går rakt på sak... Nu är det så att jag köpte ett par Logitech Z523 idag och när jag kopplade i dem märkte jag att jag inte kan använda mitt headset när dom är ikopplade nån som vet hur man fixar så båda kan vara ikopplade samtidigt?

Av FilthPrank

Amerikanska utbudet av netflix...

Hej kommer skippa skitsnacket och gå rakt på sak.... Nu är det så att jag letar efter ett bra program till att kolla på brittiska netflix.. Och undrar om det finns nåt bra tillägg.... Vet att det finns hola men har för mig att det var massa reklam om jag kommer ihåg rätt...? Så nån som vet nåt gratis tillägg för detta????