Inlägg

Inlägg som b99andla har skrivit i forumet
Av b99andla
Skrivet av Wully:

Meh. Kommer fortsätta säga "Battle.net"

Får inte detta Blizzard att ändra sig vet jag inte vad som ska göra det

Av b99andla

Tack så mycket för hjälpen!

Av b99andla

Vad skulle ett lämpligt grafikkort vara för min setup?

Av b99andla

Uppdatera dator

Hej!

Jag känner att jag är i behov av att uppdatera min dator nu, spelar inte så mycket högintensiva spel, men torrentar en del och spelar starcraft, prison architect och Europa Universalis. Vill kanske även kunna köra lite Overwatch framöver, programmerar även en del och surfar mycket.

Är ingen klippa på datorer, så skulle gärna få lite input kring vilka delar jag ska uppgradera för att få så mycket effekt som möjligt på snabbhet och effektivitet i min burk!

CPU: Intel Core i5 4440
RAM 8GB DDR3
Moderkort MSI Z97-S02
Grafik: NVIDIA GTX 750 TI
HDD: TOSHIBA 2TB

Tack på förhand!

Av b99andla

Ljudnivå på speldatorer (exempel i tråden)

Hej!

Jag funderar på att ersätta min gamla Mac som står och skräpar i sovrummet med en mer kompetent maskin. Har tänkt mig lättare spel i form av SC2 till exempel och så lite serverfunktioner och nedladdning av film på natten. Då jag ska ha den i sovrummet skulle jag vilja ha den väldigt tyst. Min iMac från 2009 upplever jag som knäpptyst även om jag hör ett litet fläktljud på nära håll. Hur är moderna speldatorer som till exempel:

http://www.inet.se/produkt/1517135/taurus-experienced-gtx-750...

som jag tittat lite på? Kan man ha den i sovrummet utan att störa sig på fläktljud? Tacksam för svar eller tips på eventuella andra datorer i samma prissegment eller billigare som jag utan oro kan ställa i sovrummet!