Inlägg

Inlägg som Pinney har skrivit i forumet
Av Pinney

2100kr

Av Pinney
Skrivet av ryggbiff:

1800 kr högsta bud via PM. Avslutar budgivningen runt kl 20 ikväll.

Om du inte har avslutat budgivningen lägger jag 1900kr

Av Pinney

@Ättestupan: Har inte speciellt bra koll på HDplex och liknande nanopsuer(?), hur klarar de sig helt instängda och fullständigt kvävda av luftflöde? Hur ligger de generellt sett till pris är det en liknande prisbild på dessa mindre nätagg som de lite större eller skiljer det sig?

Av Pinney
Skrivet av 20kr:

Prislappen på dessa vidunder var rejält avskräckande, men samtidigt antar jag att ett prispåslag på 300-400kr inte är hela världen om man ska bygga en ny itx-rigg med minsta möjliga formfaktor.

Håller med dig men det måste ju finnas lite utmaningar med att trycka in detta i en låda som är ca 50% så stor som 160cm atx psu'er. Sen är det ju även så att den som har bestämt sig för att bygga ett premium itx system har ju inte så våldsamt mycket att välja på när det kommer till nätdelar.

Av Pinney

Har en 303a och det är ett heltäckande dammfilter i botten ser ut att fungera på samma sätt i denna modell.

Av Pinney

Just Acers Predator serier ska vara lätt att bygga vidare på(för att vara sk. märkesdatorer) så om du hittar en med ett bra pris så kan du absolut slå till men om du kan få hjälp att bygga så är det absolut ett alternativ att bygga själv med.

Akta dig dock noga för att köpa andra märkesdatorer då de har en tendens att vara stora delar custombyggen och mer eller mindre omöjliga att uppgradera i efterhand.

Kolla även prishistorik på tex prisjakt innan du slår till på något så att det inte är skojrea.

Av Pinney
Skrivet av Captain_Spock:

Vad är det för kylare? Corsair t ex säljer extradelar ink brackets till sina kylare om det är en sådan.

Jag har köpt en ny

https://www.inet.se/produkt/6308873/be-quiet-pure-rock/#specs och hämtade den på posten idag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

saknar monteringsbracket....

Då jag för något år sedan uppgraderade från en fx 8350 som var kyld med vatten till en i7 4790k med luft så la jag ner hela paketet med minnen men slängde kylaren då den var trasig.

Nu har jag nyligen fått komplemetsdelar för att bygga en till dator med samma moderkort och cpu(fx 8350) som stomme men har upptäckt att jag saknar den plastbracket som krävs för att montera på kylaren då denna behövde avmonteras för vattenkylningen.

Jag har försökt jaga fatt på en reser där jag är just nu men inte lyckats få fatt på någon och då jag okmmer vara kvar på Gotland några veckor till kan jag inte direkt bara åka hem och leta upp den som ligger hemma.

Så sluterligen undrar jag om någon kan tänkas ha några tips, funderade på att köpa ett billigt moderkort och ta den platsbracketen då detta verkar vara billigare än att köpa en ny kylare.

Tack på förhand!

edit: hade problem med tangentbordet så vissa bokstäver saknades..

Av Pinney
Skrivet av Kote:

En i7a presterar ganska mycket bättre i större spel som Battlefield. Speciellt om man ska köra kartor med många spelare. Det märker man på ens lägsta FPS och stabilitet.

https://www.youtube.com/watch?v=EhaB1dqYv_I

Jo jag vet att i7or är snabbare, har sj en men lite beroende på budget finns det smartare saker att lägga pengarna på.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney
Skrivet av ClintBeastwood:

@Mr_Kjellman
Om du kollar detta testet ser du att en i7a faktiskt presterar en del bättre även i spelande:
http://www.sweclockers.com/test/20862-intel-core-i7-6700k-och...

Jo fast det förutsätter att man kör öå 720p pch med en överkill gpu så just där har en i7a inga större fördelar att hämta.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Kör på en i5a, mycket omotiverad prestandaskillnad för över ett tusen mer i kostnad., speciellt om han bara ska spela på den.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Nu lekte jag väll men elden när jag raidade två OCZ trion 240GB(samma som ts beställt) det funkade bra i någonmånad sen stendog raiden, sen ska jag inte utesluta att det kan vara någonstans problemet låg (tex raidkortet) men helvete vad jag fick ladda ner spel den månaden heh.

Ps. Körde raid 0.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Nu blir väll detta snudd på necropost men jag har för tillfället ett 5.1 pcie ljudkort och har mer eller mindre bestämt mid för feenix Aira e det något stort problem med de där två(virituella?) "högtalarna" jag går miste om eller kan någon mer kunnig förklara detta?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Skulle kört på en 6600(?) för de boostar redan högt och ska du överklocka å ha dig på märkbara nivåer kommer du behöva kylning men det kommer fortfarande klassas som flygzon då datorn lär flyha all vägens väg med dem rpm'er som krävs då.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Röstade nej men insåg sen ram skillnaden, kör hårt du lär endå behöva lägga upp mot 1 000 på mer ram om inte allt för lång tid , sen e det ju alltid kul med nytt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney
Skrivet av LPG:

Mer som utvecklar spel för Apple TV än för Wii U va? Och man knappt känner till att apple tv har spel över huvud taget..

Tror varje utvecklare räknas som en och nintendo ensamma står ju för en majoritet av alla stora titlar till Wii U.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Ålder 18
Spelet jag har accepterat att jag aldrig kommer att få uppleva igen starcraft(hela serien, både ettan och tvåan) men ammars e det en bra mix med allt förutom wow och cod.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney
Skrivet av Neeon123:

Tack för ditt svar, ska definitivt kolla ebay, bra tänkt.

Tyvärr funkar inte nån av de du länkade då jag är ute efter en som klarar 3 skärmar.

Tack

Vet inte om jag gillar att själva... grejen? liksom är fast i mitten som en stor pelare som sticker över skärmen? =P Men ska definitivt ha den i åtanke, får se om jag vågar köra med 27" ändå, känns lite risky.
Får se om jag vågar med 27" då, vore inte så trevligt om det åker ner o går sönder =P

Tack för alla svar

Då hela ställningen är i järn förutom vissa delarna i de "svängande" delarna på armen så ska det nog fanemej klara över 7.5kg/skärm eller vad de nu skriver. Har mitt fastsatt i en träskiva(tror det e vanligt furu men kommer ärligt inte ihåg) som e rätt många cm tjock och när jag spände fast skiten så böjde det tillbaka trät efter att det kurvat sig något. Så fast sitter den.

Lite synd att den behöver kosta ca 2x om inte mer dock :/

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

https://www.inet.se/produkt/2321518/sms-multi-control-triple-... Har detta och kan säga att det är fruktansvärt bra, det kostar visserligen en hel del men det är lätt att reglera höjden på skärmarna och har inga problem med höjden. Är själv 197 och har några steg kvar tills jag är på högsta.

Kan tillägga att du funkar med 27" också vet inte varför d skriver att det inte ska göra det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pinney

Det e ju stor skillnad om du ska gaema på alla tre samtidigt eller om du som jag har flera men bara har en för att lira på.

Men det borde gå bra i vilketfall som helst.

Skickades från m.sweclockers.com