Inlägg

Inlägg som ReZmoX har skrivit i forumet
Av ReZmoX

Rekommenderar JBL Charge 3, bra batteritid och ljud.

Av ReZmoX
Av ReZmoX

Miljömuppar....

Av ReZmoX

Kolla i manualen att ram minnena sitter i rätt platser om du inte använder alla 4!

Av ReZmoX

Testat att koppla ur allt förutom psu, moderkort, cpu, en ram sticka? Bootar den då så är det bara att koppla in tills den inte startar.

Av ReZmoX

För det priset kan man juh köpa 2st!

Av ReZmoX

https://i.imgur.com/7WG439J.jpg

https://i.imgur.com/7WG439J.jpg

Fick tag på en x62 som polaren skulle kast bort då kontakten som kontrollerar pumpen började glappa. Har var tvungen att klippa sönder slangarna för att få ut en ny på RMA. Eftersom systemet fungerade men pumpen går på max hela tiden så såg jag möjligheten att äntligen skaffa vattenkylning. Så jag skissade och planerade hur jag skulle kunna få ihop systemet igen så billigt som möjligt. Sedan investerade jag i reservoar, vätska, kopplingar och slangar för ca 500kr totalt. Slangarna på systemet var 6mm och minsta slangara jag hittade var 8mm, så med hjälp av sambons hårtork kunde jag pressa på 6mm slangen hyfsat bra på rakkopplingen. För att minska risken för läckage användes slangklammer och buntband. Kylningen fungerar bara bra men är allt annat än vackert, men med tanke på hur roligt projektet var så är jag riktigt nöjd. Har alltid velat bygga ett system med rör för både cpu och grafikkort, men eftersom jag inte har verktygen för att göra det så har det aldrig blivit av. Nu ska datorn snart uppdateras och har jag en Eiskoffer väska så är jag säker på att custom loop drömmen blir verklighet.

Av ReZmoX

Bjuder 500 + frakt för Evga kortet.

Av ReZmoX

@ZzaazZ: Men jag tycker ändå att jag borde kunna ändra över 35x men att den börjar crasha istället ifall den är sliten?

Av ReZmoX

datorn vägrar överklocka längre.

Hej,
Kört min 2700k med Asus p8z68v-pro gen3 i 4.4ghz och ram på 1650mhz (1600mhz minnen). För några veckor sedan började datorn bara starta om sig under boot och stod "overclocking failed". Resetade bios och datorn fungerer hur bra som helst i 3.5ghz och 1333mhz på ram. Så fort jag ändrar ramen till 1600 får jag samma problem och cpun kan jag inte höja över 35 i bios. Nån som har nått förslag eller är det så illa att moderkortet är helt slut?

Tack på förhand
Viktor