Inlägg

Inlägg som Johncool99 har skrivit i forumet
Av Johncool99

Spaceroo

En rymdbaserad känguru som både kan hoppa högt och skjuta laser. Karaktären har en offensiv spelstil och är en väldigt bra playmaker.

Spaceroos basic attacks är en blå laserstråle som han avfyrar med en moduler på sina armar. Spaceroos passive ability är en liten kängurubäbis som hoppar ur fickan i magen då och då och säger till Spaceroo om någon fiende är påväg.

Abilities:
Lucky shot!: abilityn är en typ av skillshot som har samma egenskaper som en basic attack. abilityn är användbar till att t.ex. poka med då den har låg cooldown. den kan även användas när karaktären flyr eftersom att karaktären inte behöver stanna för att charge:a upp den.
Space bounce: Space bounce är ett hopp som spaceroo kan göra. Spelaren väljer själv var karaktären skall landa inom en viss radie. Abilityn kan användas till att hoppa över terräng och till att skada andra individer med landningen.
Lightning dash: Denna ability är en ytterst kort dash i ljusets hastighet. De tre nästa basic attacksen efter dashen gör 50% mer skada.
Big bang: En explosion som gör att alla enemies nära Spaceroo tar skada och flyger iväg. Under 15 sekunder efter sprängningen så är Spaceroos stats boostade 15%. alla allierade nära Spaceroo får också en 10% movement speed boost!

Lore:
Spaceroo sägs vara en överintelligent Känguru som NASA använde som försökskanin för ett rymdskepp. NASA:s högkvarter fick strömavbrott och tappade kontakten med rymdskeppet som senare hittades av aliens. Aliensen var snälla och avgudade Spaceroo eftersom att han var så annorlunda. De tränade honom i en mycket mystisk utomjordisk stridsteknik och utrustade honom med den bästa stridutrustningen som de hade tillgång till. Spaceroo återvände 20 år senare som hjälte till jorden och bildade familj. Men Spaceroos förflutna följde honom fortfarande. Alienbasen hade blivit attackerad av en ond alienstam. Spaceroo tog med sig Spaceroo Jr. och slogs sida vid sida med aliensen.

Hoppas ni gillade min custom character för Heroes Of The Storm :).