Inlägg

Inlägg som MaynardJ har skrivit i forumet
Av MaynardJ

Verkar stämma med 0-9-sorteringen i sista siffran på personnumret när jag pratat runt.

Av MaynardJ
Skrivet av Sp0de:

För mej är telefonförsäljare ondheten själva. Ve, f-n vill bli störd av säljare via telefon löpande, jag har annat att göra en tacka nej till dessa hela tiden.

Borde finnas en lag som TVINGAR alla telefonförsäljare att skicka brev där man aktivt måste signera och skicka tillbaka för att ens få bli kontaktad. Som det är nu är det helt åt h*lvete.

Tyvärr måste det finnas många som tycker att det ät ok och utnyttjar dessa, om det inte var lönsamt så skulle det inte bedrivas denna typ av verksamhet.

nix.nu heter det, har fungerat i alla år.

Tre månader efter man anmält sig så blir man med i spärren.

Ibland så händer det att man slips through the cracks när det ett nytt telemarketing-företag som fått tag i en gammal lista exempelvis. Men det är bara att säga att man är nix så fort de ringer. Då brukar de lägga på själva.

Av MaynardJ
Skrivet av RedbullF1:

Kanske ska leta fram mitt gamla Radeon HD 6990 och kränga.

Av MaynardJ

Riktigt kul, det kan vara så att jag har flyttat till Sketholm vid denna tid. Finns det någon typ av avbokningsskydd isåfall?

Av MaynardJ
Skrivet av panpo98:

@fillemessi: Testa att koppla ur ALLT som är utanför datorn utom strömkabeln till chassit.

Skulle vara synd om du blev ännu en person som skickade tillbaka bara för att upptäcka att det hela tiden var delvis trasig mus, tangentbord, USB kabel mm. Sånt och porten dom kopplats till är ökända för att orsaka startfel, död dator, ingen bild, frysningar mm.

Precis, dessutom kolla så att nätagget är igång.

Av MaynardJ

Riktigt bra bild, grattis!

Av MaynardJ

Ah, själv så skrev jag ett bidrag om alkolås.