Inlägg

Inlägg som Sipshy har skrivit i forumet
Av Sipshy

Alltså jag gillar idén om alienskepp och tycker designen är helt okej, men tycker att fötterna på chassit förstörde verkligen allt.. :/

Av Sipshy

Någon annan som har någon åsikt eller något tips?

Av Sipshy
Skrivet av Techs:

Vad för OS vill du ha? Det finns gratis alternativ (jag tänker på Linux) men om Windows är ett krav så är det inget snack om saken

Alltså jag har aldrig haft något annat än Windows tidigare så skulle kännas bäst för mig att ha just det.
Men eftersom jag inte spelar så krävande spel så kanske man skulle kunna få ned datorn i pris ytterligare på annat sätt? Känns som denna datorn som jag fick ihop-plockad här ovanför kanske klarar mer än vad som behövs? Men vad vet jag.. är som sagt inte så påläst.

Av Sipshy

@nakphud: Hmm, okej tack! Ska snacka lite med min pojkvän om det så få vi se vad han tycker.

Av Sipshy

@nakphud: Eftersom jag inte är världens gamer så kommer det väl inte bli världens mest krävande spel. Men spel som liknar dem jag redan listat skulle jag tro. Och typ RuneScape. Har alternativt funderat på att inskaffa Assassin's Creed: Syndicate men jag vet inte..

Av Sipshy
Skrivet av nakphud:

Skall OS ingå?
Bygger du ihop själv/ Har du någon vän som kan bygga åt dig?

OS ska ingå. Har en vän som kan bygga åt mig troligtvis, så det behöver du inte räkna med.

Av Sipshy

Bygga dator: ca 7-8k

Hej!
Eftersom den stationära dator jag har nu håller på att falla ihop totalt så tänkte jag köpa mig en ny. Och man får ut mest av sina pengar och sin dator om man bygger den har jag fått för mig.
Men jag kan verkligen ingenting om att bygga dator eller vilka delar man ska matcha ihop för att det ska fungera. Därför vänder jag mig till er på Sweclockers.

Skulle någon snäll själ kunna sätta ihop en shoppinglista på t.ex. Inet eller Komplett med en hyfsad dator till mig för max 7-8k?
Jag använder min nuvarande dator till att mest spela sådant som LoL, Osu, The Sims och inte jättekrävande spel. Men jag skulle nog börja spela mer om jag hade en bättre dator så därför vill jag att min dator ska kunna klara lite mer än det och inte lagga så fort jag ska spela något.
Har svårt att sätta några större eller mer specifika krav då jag själv inte är så insatt i allt sånthär. Men förstår såklart att man verkligen inte kan få det bästa för 7-8k.

Tack på förhand!

Av Sipshy

Jag använder mig av Adobes Premiere i skolan och tycker det funkar riktigt bra, många bra funktioner osv. Inte så jättesvårt att lära sig heller.
Dock kostar det ju pengar men jag tycker det är värt priset!

Av Sipshy

Har haft IPhone nu sedan 3,5 år tillbaka. Men när den jag har för nuvarande inte längre funkar så funderar jag på att byta till en SONY. Har börjat tröttna lite på Apple faktiskt..

Av Sipshy

Ålder: 16
Plattform: PC
Favoritspel: Dota 2, Hearthstone, Outlast i nuläget.