Inlägg

Inlägg som Zargoz har skrivit i forumet
Av Zargoz
Skrivet av Knotvillage:

Dessa inlägg är livsfarliga i dessa tider… hur kan man låta en 7 åring spela Fortnite, det finns en åldersgräns av en anledning osv.

Det är lugnt. Jag är på din sida. Mina barn började med Far Cry vid 5, men det var uteslutande för att jaga djur. Finns inget bättre jaktspel är FC, New Dawn och FC6. Slår The Hunter överlägset.

Själv kör jag för tillfället FC6, SOTR, ROTR och ibland New Dawn. Köpte uppföljaren/spelpacket till FC6 men det var katastrof. Brukar ge ett spel 30 min, fastnar jag inte åker det bort. Precis som Deathloop.

Jag tror uppfostran är mycket mer viktigare än att följa en åldersgräns som någon har satt. När vi är i Kroatien på semestern (vi åker igen nästa vecka) så går vi på bio. Ofta nattbio då hon älskar att titta på skräckfilmer. I Kroatien kan barn titta på vilken film som helst om en vuxen är med.

Av Zargoz
Skrivet av DonM:

Jag bryr mig inte om vem som har rätt utan vad som är rätt, och i dessa fall är det bredbandsleverantörerna som alla har rätten på sin sida.....

Jag skulle säga att du motsäger dig själv med den meningen. Företagen har rätten att göra det (?) men det är absolut inte rätt att göra det.
Enligt lag har jag rätt att lämna en kundvagnen på parkeringen utan att köra den in i vagnbåset men det är INTE rätt att göra det.

Av Zargoz
Skrivet av Tenerezza:

Star Trek Infinite, finns dock ingen mer info än just den trailern samt att de kommer berätta mer den 16e på Picard day.

Tack!

Av Zargoz

Vad var det för star trek game de visade?

Av Zargoz
Skrivet av firstofmay:

Och ska vi vara ärliga så ska man nog egentligen gå istället om man ligger däromkring viktmässigt...

Alla är inte midgets. Tränar mycket styrketräning och har 100+ pannor utan någon fett på kroppen. Har flera polare på runt 120kg som är runt 190cm och inte heller de har någon fett.

Av Zargoz
Skrivet av TraXx:

Har råd? Ingen i sitt sinnes fulla bruk skaffar abonnemang om ekonomin tryter. Det betyder dock inte att du har rätt att piratkopiera i stället. Ska vi applicera samma logik på annan typ av konsumtion också tycker du kanske?

Jag brukar säga att sålänge de bolagen skatteplanerar så ser jag inga fel i att folk tittar deras utbud på annat sätt än genom deras egna kanaler.

Av Zargoz
Skrivet av anon132576:

Ett NES-spel på ca 16kB typ Balloon Fight kostade 250 pix i butik 1986 vill jag minnas. Det är över 620 spänn i dagens penningvärde. Med tanke på att D4 är nästan 80GB (komprimerade!) data så gnäller iallafall inte jag så värst mycket.

Dags att sluta klaga om priser på spel, om något är de billigare idag än de var förr.

Ja men det var min copy av ett game som jag kunde göra vad jag ville med. Blev jag trött på den så kunde jag sälja den eller byta med någon. Nu betalar man för något som man i slutändan inte ens äger.

Av Zargoz

Måste säga att Samsung har helt sjuka reor och kampanjer.

Av Zargoz
Skrivet av Blomman90:

...Sen finns det då några som gnäller på att Netflix inte gör det tillräckligt dyrt att dela sina konton.......

Doubt

Av Zargoz
Skrivet av storm72:

Finns inget bekvämt med att behöva ta hem serie/filmer.
Sen har jag svårt att se vanliga svensson lära sig ta hem filmer, packa upp dem, installera en spelare på TV, få över filmen till TV, hitta svensk text eller leva med engelsk.

Om man nu delar sitt konto med t.ex. 4 andra och du bestämmer dig för att avsluta är nog chansen rätt så stor att någon av de andra 3 starta upp ett eget och med detta bara vunnit då de slipper bekosta bandbredd

Med plex behöver jag bara ladda ner den. Resten sköter den. Förresten vem packar upp filmer nuförtiden?

Av Zargoz
Skrivet av Schluug:

Även jag slog till på en 75" för dryga 10k. Känns väldigt prisvärt.. att gå från 55"->75" blir spännande..

Tack för tipset!

Verkar vara slut igen...

Av Zargoz
Skrivet av MrQke:

Byter den kinesiska staten ut sin befolkning mot folk från 3e världen så att Apple och Nike kan sälja mer produkter? Fan Kina verkar inte så dåligt ändå.

Vad menar du? Kina använder tvångsarbete med människor och barn från Xinjiang och samtidigt som de godtyckligt fängslar uigurer och utför ett folkbyte i xinjiang regionen genom att bosätta där Han-kineser som då får gratis land och andra förmåner.
Kina är jättebra så länge du är ett lydigt barn och gör som du blir tillsagd, ta en sväng utanför den utlagda vägen så får du se hur bra Kina är.

Av Zargoz
Skrivet av LeifSandvik:

Vi behöver fler stora multiföretag som kommer undan med vad som helst! Vi ska buga och tacka att allt skickas över till säkerhetstjänsterna och mutinationella företag. Datan ska användas till att skräddarsy reklam ,värderingar, skydda oss mot oliktänkande och politiska agendor.
Eller just det, det är ju kineserna som gör detta, inte väst. Sorry... Det är Huawei som är boven här.

Försvarar inte USA/Väst men att jämföra de med Kina är så dumt. I kina försvinner folk spårlöst eller sätts i fängelse utan någon rättegång om man avviker för mycket från den väg som CCP har lagt ut.
Folk som brukar snacka skit om väst har oftast aldrig bott någon annanstans.
Har familj i Kina och vet en hel del av vad som försiggår där.

Av Zargoz
Skrivet av Kvarnis:

En genomsnittlig lön i Indien motsvarar 3200 sek, så tror knappast gaming pc är speciellt stort där med så låg köpkraft.

Har familj i Kina och lönerna är inte speciellt höga där heller. Dock känner jag inte en enda ungdom där som har ps eller xbox. Alla har gaming datorn.

Av Zargoz
Skrivet av THB:

Jag har Youtube Premium och betalar gladeligen för en tjänst jag använder mig av flera timmar om dagen och stödjer de kanaler jag följer.

Har noll förståelse för folk som tror att man skall kunna använda en tjänst som Youtube helt gratis och utan reklam, det är inte gratis att drifta tjänsten, tänk alla servrar, bandbredd, el, personalkostnader osv samt att de som laddar upp till sina kanaler skall ha en inkomst, väx upp.

Så länge google skatteplanerar så ska jag i största möjliga mån göra allt för att inte ge de mina pengar.

Av Zargoz

Gillar att de skriver
"Det hela skylls på leverantören i Kina, som Fynd24 menar att de anmält och ska dra inför rätta med "lagliga medel"." anmält till vem och dra inför vilken rätt? Kinesiskt? Låt mig att skratta!

Av Zargoz
Skrivet av Beautiful_Barca:

Hej.
Jag kan ta ett om du har dem kvar. Bor i närheten av Halmstad.

Jag har några kvar. Mvh Daniel

Av Zargoz
Skrivet av Cenorida:

Absolut, dock så finns det ofta en eller flera förklaringar till varför man satte taket så som man gjorde, omedvetet eller ej. Det kan vara pengabrist, historiska priser, avundsjuka m.m

Det är där min smärtgräns för ett grafikkort går. Så enkelt är det. Pengabrist är det inte, avundsjuka? Avundsjuka på vad exakt?

Av Zargoz
Skrivet av naikon:

Är överlag trött på grafikkortstipsen i den här tråden under senaste två åren. Ofta kort för 14000kr sänkt till 13000kr, vem fan har råd med det egentligen.

Håller med. Köpte mitt 5700xt för 4000 och har den fortfarande. Skulle aldrig ge mer än 5k för ett grafikkort. Sen ser man att folk gärna lägger ut 15k och anser det vara ett fynd.
Ja, vi har två löner hemma och kan lätt köpa ett kort för 15k. Jag vägrar bara. Hade fler vägrat hade priserna varit mycket lägre.

Av Zargoz

Har några kvar. Säljer 1 för 750 men köper man fler än 1 så säljer jag för 700 styck. Det är priset som gäller.