Inlägg

Inlägg som svan har skrivit i forumet
Av svan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av akius
Det beror väl också på om tillverkaren av just ditt kort, (tex abit) har aktiverat stöd för det, har för mig att många tillverkare slängde på ett billigare realtek-kort.

Jo men intel orginal kort sitter på. Intel kör sina egna saker rakt igenom

Av svan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SantaClaus
Kanske dum fråga, men vad sitter i andra änden av sladden?

Jo jag skrev inte det, med det är en helt ny 8portars 10/100/1000 switch från Netgear

Av svan

Du får köra med fasta ip´s på han nätverkskort, sen högerklickar du och väljer dela ut "internet" på din dator, sen ställer du in gateway på hans dator att den ska vara 192.168.0.1 , så ska det funka så länge korten funkar.

Av svan

Tycker det är coolt när man inte ser vad det står på tangenterna, ska göra så med mitt tgb en vacker dag när det regnar mycket
Funderar på att ha det blått och Rosa, eller Rött och blått

Av svan

Jag kom inte ut på IRC i skolan,
Smällde upp en BNC hemma ,sen tunnla jag ut det via skolan hem, sen ut på q-net

Av svan

Intel D865GLC och 1gb LAN ??

Köpte för en tid sedan ett IntelD865GLC, funkar skit bra på alla punkter utom en sak, det inbyggda nätverkskortet. Står på Intels hemsida att det är 1gb, men jag får det inte att funka i mer än 100mbit.

"Prepare for the future with the Intel® Desktop Board D865GLC, a platform that is truly a generation ahead. This micro-ATX board features next-generation processor and dual-channel DDR400 memory support, Intel® Extreme Graphics 2, an AGP 8X slot, 8 USB 2.0 ports, integrated 6-channel audio, a Gigabit Ethernet connection, and next-generation storage device support. "

Något förslag på vad som ska göras? Eller fler som har samma "problem" ?

Av svan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NightFlash

http://sd.serveftp.net/dl/www/TGB2.jpg [/B]

Det rosa är jävligt häftigt, ska börja leta färger nu tror jag. Var det inte jobbigt att sitta och skriva i alla bokstäverna efteråt ?