Inlägg

Inlägg som Jike har skrivit i forumet
Av Jike

insåg nu när jag öppnade lådan som grejerna låg i att det ej var lådan som tillhörde moderkortet utan moderkortet är ett MSI Z77A-GD55. ber om ursäkt för förvirring! Tack för svar! minnena har suttit och sittter i moderkortet. vad kan vara rimligt att begära för sakerna?

Av Jike

kan detta vara värt något?

Hej alla kära sweClockare! nu är det såhär att jag har uppgraderat min dator en del och insåg att jag har en del delar liggandes här hemma som i stort sett bara samlar damm för tillfället. Då jag själv inte är mycket till stjärna när det kommer till delar osv vänder jag mig hit i hopp om hjälp! delarna jag har liggandes är ett ASUS PRIMEx370-PRO, 2st CORSAIR VENGANCE 8gb 1600Mhz och ett ASUS Radeon R9 390 8GB DirectCU II. Vet om att det sitter en processor i moderkortet men har ingen aning om vad det är för någon. Min fundering är om detta är någon idé att sälja och vad det isåfall kan vara värt!. Kan eventuellt få tag på ett nätagg, chassi och en hårddisk för inte allt för våldsamma summor, kan det vara värt att inhandla och montera ihop för att sälja komplett? såg även nu att det sitter en fläkt kopplat till moderkortet jag har, men antar att det inte höjer värdet något markant men ändå värt att nämna tänker jag! Tack på förhand, skulle vara oerhört tacksam för lite hjälp! Mvh. Max

Av Jike

Bygga speldator billigt

Hej! Skulle behöva lite hjälp med att bygga en dator inom rimlig budget (7-8000, kan sträcka mig upp mot 10,000 i "värsta" fall). Har tänkt att spela typ gta v, assassins creed black flag, cs go osv. Vill att det ska flyta på utan några som helst problem men är ingen höjdare på specs osv till datorer så att jag vänder mig hit i hopp om hjälp! mycket tacksam för svar! Mvh.