Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug

WAP med kontantkort?

Hejsan!

Jag har inte riktigt hängt med hur det funkar med Gprs, wap och sånt. Måste man ha abonnemang för att det ska funka eller går det med kont.-kort med? Jag har en SE T310 med Telias kort. Om jag försöker ladda ner så vill den att jag ska skapa konto, ställa in gateway osv.

Hjälp! ;]

Av Schluug

Jag har haft BBB i snart två år och jag har svårt att tänka mig att Bostream skulle vara bättre. Möjligtvis deras 26Mbit men det är ju inte så lätt att få. Sen tycker jag det är skönt att slippa tjaffset med modemen utan bara plugga in tpn och köra.
BBB har ingen begränsning i hur mycket man får tanka/skicka. Jag skulle gissa på att jag ligger på ~300Gb/mån och de klagar inte..

Av Schluug

Hk 670 är inte byggt för att använda alla fyra utgångar på en gång. Tillverkarna har snarare tänkt att man kanske vill ha ett par högtalre i vardagsrummet och ett par i köket och byta mellan dessa.. inte köra båda på en gång. Det går säkert men det är inget jag skulle rekomendera.

Av Schluug

Någon som har nån aning om när den Amerikanska/europeiska betan kommer igång? Skulla vara lite enklare så..

Av Schluug

Tack, för hjälpen Ooije. Synd bara att man inte har koreanska som förstaspråk. Man förstår j inget av vad som sägs i spelet. Får quests och sånt är ju lite knepigt när all text är på koreanska

Av Schluug

Hur skaffar man ett ID att logga in med? Patchningen tog evigheter för min del.. ganska jobbigt =P

Av Schluug

Måste säga att det ser rätt skoj ut, kanske man borde prova. Patch 1.10 verkar ju aldrig komma sådå har man nåt att göra sålänge..

Sen är ju Baldur's Gate ett av mina favoritspel och Diablo II är också mycket bra så detta kanske är något som faller mig i smaken.

Av Schluug

Hejsan!

Jag hade kört på Yamaha nxe400. Pianocraft-paketet låter otroligt bra för sin ringa storlek och jag tror inte att det kommer låta sämre med din förstärkare. Om du saknar de lägre bastonerna kan du kompletera med en sub vid ett senare tillfälle.

De andra högtalarna är ochså helt ok men enlig mig är nxe400 snäppet bättre..

Av Schluug

Jag hade köpt Dali 450 om jag var i din sitts. Dali är ett mycket bra köp för dem pengarna. Var sugen på ett par jag med men det fick bli ett par Celestion F30, som jag iofs är mycket nöjd med. Att köpa begagnat är nog det bästa man kan göra, man kan göra riktiga kap på www.hifimagasinet.com som Olit länkade till.

Av Schluug

Bra jobbat Erling. Fan va alla ska klaga då.. försök att göra en bättre film ni. De flesta lär ju inte ens lyckas att göra fragsen.
Tror som dig Erling, att man måste spela cs aktivt för att se de sköna i filmen. Carns HE/colt-spree på dust2 är grym
308 mb är väl inget o gnälla över. Bra kvalité tar plats, bara att inse...

Av Schluug

Bra skrivet kamelbarn. Hade en nästan exakt likadan sorc (clvl 97 57x% Mf) för ett tag sen. Hon körde dock inte med firewall. Tycker du den är värd att satsa på? Jag har främst tänkt göra en ny Mf-sorc med orb/static/nåt mer..

Av Schluug

Jag tror inte att den gör ett skit ärligt talat. Bara en rolig grej som Blizzard lagt till.. inte ovanligt i deras spel

Av Schluug
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ekan.se
Det här bliev det:
Pioneer VSX-D511 med ett Eltax MovieMaxx paket.

Humm, ok.. helt ok för det priset. Inte nåt jag skulle ha köpt kanske men det duger helt klart.

Av Schluug

Efter att ha gjort lumpen kan jag inte fatta hur man skulle vilja ha på sig dess byxjäklar igen. Får bara dåliga minnen av lera o svett när man tänker på dem. Iofs så är dem inte alltför obekväma.. men modellen är ju lite knepig. Ganska stora tycker jag?

Av Schluug

Zrbits förslag att köpa en halvbra reciever och sen kompletare med högtalare därefter dycker jag låter som det bästa förslaget. Äger själv att par Celestion F30 som jag är oerhört nöjd med, funkar skitbra till både musik och film. De är lite basklena så en sub är nog att föredra. Jag kör utan just nu och det låter mycket bra ändå. Kanske fattas lite vid <40Hz där filmmullret ligger.. men inget jag stör mig på.
Jag köpte mina från referenceaudio i sthlm för 3k/paret med gratis frakt.

Av Schluug

Varför inte lägga ner stridyxorna och bara inse att smaken är olika? En del tycker om o snickra ihop sina egna högtalare medans andra vill ha det gjort redan från början? Rätt svårt och säga vad som låter "bra" och vad som inte gör det. Va spelar det för roll hur någon annans anläggning låter? Den lär ju du aldrig få lyssna på ändå SiD? Eller det kanske är precis det du vill? Åk hem till Blahhzt o lyssna så kanske du blir överraskad..

Av Schluug

Ser inte skillnaden..

Hejsan.

Är på jakt efter nya minnen (ddr pc3200) och har hört att Twinmos ska va hyffsat bra för sitt pris. Jag hade tänkt köpa Corsair-minnen först men tycker de är lite för dyra helt enkelt. Hade tänkt köpa minnena från Komplett, vet inte om det är några andra som säljer twinmos?
På komplett's sida hittar jag två 512or som jag inte ser skillnad på, båda är ju 512mb, cl2.5 och 400mhz? Ändå skiljer det 250:- mellan dem. Är det för att det är Winbond-chip på det dyra eller är det bara jag som är trött och inte ser nån annan skillnad?

Ska nog sova nu..

Av Schluug
Citat:

Ursprungligen inskrivet av woofes

Har tagit ett tag att få ihop anläggningen, är ju ingen man bara går in och köper rakt upp och ner. Både försteget och dom två monoblocken (ca120 watt klass A ) var byggsatser och tog var sin vinter att pilla ihop. Högtalarna har jag byggt själv, har använt mig av mätsystemet Clio (som fö är till salu). Lådorna är byggda i MDF med viskoelastiskt dämplim mellan skivorna. I baslådorna är det även sand i vägarna mot den innersta lådan. Stabilt och tungt blir det. Baselementen(TC Sound) ligger på ca 4500:- /st , diskanterna (Thiel) 2500:- /st , mellanreg (Eton)ca 2000:-/st, känner återförsäljaren (www.goldenagemusic.se) ganska bra så jag har fått väldigt bra priser på detta.

Byggsatser? Låter intressant, var hittade du de byggsatserna? Jag antar att det kostar en del men det kan ju va intressant ändå. Är designen på lådorna egengjorda eller gjorda efter någon ritning?

Av Schluug
Citat:

Ursprungligen inskrivet av woofes

cd: Pioneer PD-S06
försteg: LC Audio Sidewinder
slutsteg basar: Nad 218 THX
slutsteg toppar: LC Audio Zapsolute Mk4

element i högtalare från, Eton, Thiel och TC Sound...

Trevlig anläggning.. hur har du haft råd med den som studerande? Elementen i de där lådorna är ju svindyra. Ser ut som Thiel-diskanter och de är ju inte direkt gratis. Byggt dem själv förresten, ser ju bra ut måste ja säga.

Av Schluug

Jag tycker det ser bra ut, ser fräscht ut.