Inlägg

Inlägg som mrgentleman2000 har skrivit i forumet
Av mrgentleman2000
Skrivet av skärmlasse:

Hej! Vet att det finns trådar om denna skärm. Men gör en ny här pga frågeställningen. Har precis köpt en AOC Agon AG271QG.

Som defult är den ju på 144hz. Hur får man upp den till 165hz som den ska ha stöd för? Samt varför finns inget valbart läge för detta? Behövs det ett program för det?

Undrar också ni som gamar med denna kör ni 165hz + Nvidia g-sync samtidigt?

Jag kör samma skärm i 165hz + gsync (har ett 1080). Niiice.

Av mrgentleman2000
Skrivet av Pelleboj:

Ni som kör Zelda på switch. Hur tycker ni det flyter på? För mig på Wii U är det rätt jobbigt på vissa platser och speciellt i skogspartier. Påfrestande för huvudet när det hackar och har sig så det blir korta spelsessioner, så det positiva i det negativa blir väl att jag inte spelar klart det på en vecka

Jag kör bara bärbart och har typ aldrig märkt av en dipp.

Av mrgentleman2000

Jag har spelat Zelda ca 8h hittills, enbart i bärbart läge (jag har testat på en stor skärm men jag gillar att spela bärbart). Är grymt nöjd! Sjukt bra spel och då är jag inte ens Zelda-fan! Och visst laddarsladden är i vägen lite och batterierna håller inte så länge men det gör inte så mycket. Skärmskydd fick jag med mitt fodral men har inte orkat sätta på det än.

Enda jobbiga är att ena joyconen går att vicka typ 1/3mm (MILLIMETER), syns knappt men känns. Men det är skitsamma egentligen, funkar ju super.

Hittills väldigt positiv till Switchen. Alla nya produkter har barnsjukdomar etc och det ska man ju vara ganska medveten om som early adopter tycker jag. Orkar man inte med lite småfel i början så får man snällt vänta.

Av mrgentleman2000
Skrivet av Ascor:

Hur sitter era Joy-Con i handheld mode? Alla previews jag läst säger att de sitter helt fast utan minsta rörelse men jag kan då vicka mina lite fram och tillbaka mot/från skärmen. Har jag en defekt enhet eller ska det vara så tro?

Jag har provat tre olika switch och på två av dem så vickade joyconen om än väldigt lite. Så tror nog att det är ganska vanligt.

Av mrgentleman2000
Skrivet av korbevel:

På min switch så är mitt kickback stand lite löst det vill säga att det inte alls krävs mycket att dra ut den. Tror "tänderna" inte riktigt hugger tag i switchen och det är sjukt störande när man spela i bärbart läge då jag ibland kan dra fram kickback stand med mitt finger. Min brors switch är betydligt mycket starkare så man behöver använda nageln för att dra i den. Någon annan som har samma problem? Vill VERKLIGEN inte skicka tillbaka hela mitt switch för något bergslagen kan skick på posten.

Svara gärna om ni har samma problem. Kan slänga upp en gif på hur enkelt det är att dra ut det.

Jag hade samma problem, så jag tog helt enkelt tag i "böjen" på den och tryckte till, liksom för att böja den inåt. Och vips, sitter som berget! lite läskigt men det var enkelt.

Av mrgentleman2000

Jag är en av dom som bokat på flera ställen och just nu ser det ut som att jag inte kommer att hämta ut min beställning hos Webhallen. Så grattis till någon som beställt en gray och precis är på gränsen till att inte få en hehe.

Av mrgentleman2000

Yes får min också på release från Webhallen! Bokade i oktober.

Av mrgentleman2000

Koden är såld nu!

Av mrgentleman2000

Ghost Recon Wildlands / For Honor Nvidia-kod

Jag har fått en nvidia-kod som funkar antingen till Wildlands eller till For Honor. Fick den med mitt Strix 1080. Den är självklart oanvänd.

Pris: 250kr eller högstbjudande. Betalning via Swish.

Läs hela annonsen här

Av mrgentleman2000

Jag sålde ett 1070 för 3500kr igår. Så 3500kr för ett 980ti låter dyrt i mina öron.

Av mrgentleman2000

Jag kör:
Standard mode
Brightness 90
Contrast 83
Color temp > User mode > 83 på allt
Smart view OFF

Sen i nvidias control panel:
Brightness 50%
Contrast 60% (eller lite lägre)
Gamma +0.95 (ibland höjer jag den i mörka spel, och sänker om de mörkt i rummet)

Av mrgentleman2000
Skrivet av kobeell:

@mrgentleman2000 Upplever du samma sak om du tar samma standardbakgrundsbild som jag har på bilden? Dvs. pixliga övergångar till svart?

@Blofeld Kör med ett 1060 6gb!

Bilden är som sagt riktigt bra inne i spel. Här är en bild på CS:GO som jag tog nyss: http://imgur.com/a/MNepe.

Det pixliga är en kombo av en inte helt högupplöst bild (eller komprimerad snarare) + för ljusa inställningar. Jag får så också, eller hade så när jag packade upp skärmen, helt hemskt. Men googla efter lite inställningar och som sagt dra ner gamman i typ nvidia control panel.

Av mrgentleman2000

Jag har samma skärm och bilden är verkligen inte något att hänga i julgranen. Men den duger. Och för priset är det en bra 144hz skärm. Grym för spel men suger ungefär för allt annat hehe.

Försökte länge ställa in den men lyckades aldrig få till något vettigt. Minns inte vad jag kör nu riktigt men har bara dragit ner gamman lite i nvidia control panel.

Av mrgentleman2000

Körde precis in senaste bios jag med. Från att ha maxat 1900/8400 stabilt så kan jag nu köra 1940/8650 stabilt. Boostar till ca 2150 med gpu boost.

Av mrgentleman2000
Skrivet av Icte:

Äsch, rymdskepp är coolt

Jag har f.ö. läst att Acer's kvalitetskontroll på denna skärm är (till min stora förvåning) bättre än ASUS', d.v.s. det finns en högre risk för att få en sämre panel (bl.a. mer backlight bleed) på ASUS skärmen än på Acer's FASTÄN de använder exakt samma panelmodell. Värt att tänka på!

Läste också att Acern är fet, tyvärr måste man ju vänta till januari om man ska ha den från EG

Av mrgentleman2000
Skrivet av Calma:

Tycker det fanns några bra erbjudanden, helt klart.
Bättre än Granola som cdon körde med förra året.
Förväntningarna på årets BF var lågt ställda från mig men tycker det varit helt okej än så länge.

Blev ett stycke ASUS ROG Swift PG279Q för mig i alla fall för 5.999kr. Även beställt ett MSI 1070 men får se om det dyker upp någon bättre deal på ett 1070/1080 på andra sidor vid midnatt innan jag bestämmer mig.

Var med om lite fult spel av Webhallen precis. Jag la samma skärm i korgen för 5999kr. När jag ska checka ut så har priset gått upp till 6790kr (samt att de höjt ordonariepriset till 8290kr så att det fortf ska se ut som ett superbra klipp). Trött man blir!

(Priset på prisjakt är fortf 5999kr så det är inte så att jag inbillar mig heller.)

Av mrgentleman2000

Mitt Asus Strix 1070 har visst micron och kan köra stabilt i runt 8500mhz. Mer än det så kraschar det och har sig. Är lite missnöjd eftersom jag trodde att jag skulle nå 9000mhz utan problem (som jag sett folk i överklockningsguider för just mitt kort bumpar upp den till).

Av mrgentleman2000
Skrivet av twk:

Jag vet inte hur ni har tänkt, men det vore bra att kunna skapa byggen utan att ha ett konto, tex som man kan bygga system/lägga i kundkorgen på Inet. Ytterligare en inloggning slipper jag gärna

Bra idé för övrigt!

Ja men det är precis så vi tänker också! Det ska vara enkelt och inte nödvändigt att signa upp sig (om man inte vill förstås, kommer nog finnas några funktioner som kräver det). I sitt grundutförande bara en lista mer eller mindre som man väljer delar till, sen kan man posta den på forum och liknande med bild. Kul att du gillar idén!

Av mrgentleman2000

En sida för dig som planerar PC-bygge (tips!)

Jag och en kompis har startat ett litet hobbyprojekt, en sida där du enkelt kan plocka ihop en PC utifrån dina behov.

Man ska kunna planera sitt bygge, få köpråd (både på sidan och som en embed till forum och så) och sen köpa allt till ett bra pris från Sveriges bästa datorbutiker.

Gå in på WWW.PCPLOX.SE om du vill anmäla dig till betan (bara e-postadress som behövs). Tanken är att den lanseras senare i höst. Och kom gärna med feedback och önskemål på funktioner etc som ni skulle vilja se!

Av mrgentleman2000

Japp jag har Vive + G27. Project cars är superkul med den kombon!