Inlägg

Inlägg som Bury har skrivit i forumet
Av Bury

Behöver lite hjälp med AutoCAD 2004

Hallå! Sitter och ska göra en ritning i Acad, men mina kunskaper som jag en gång i tiden hade har fallit i glömska. Jag behöver hjälp med hur man ändrar skalan så att när jag håller på med millimeter att jag kan zooma ut rätt ordentligt. Sen behöver jag få reda på comandot för att dra en linje åt en viss riktning, typ att jag ska dra en 100 mm lång linje 36 grader snett uppåt höger, ja ni som kan förstår säkert vad jag menar. Det är sjukt vad man glömmer fort... :/

Mvh

Fredde

*edit* har kommit på hur man gör det med linjerna, men har inte fått rätt på det med att skalan är helt sne, när jag zoomar ut allt vad jag kan är 100 mm fortfarande riktigt stort när jag ritar det, kommer inte få plats med allt då och vill gärna ha så jag kan har bra överblick över allt, hjälp!

Av Bury

"EbatesMoeMoneyMaker"

Har fått någon form av Spyware på datorn, "EbatesMoeMoneyMaker" heter möget. Har Kört Spybot och XoftSpy för att få väck det. Alla exe.-filer är borta, men den envisas med att skapa en ny mapp hela tiden, och även ett par undermappar där man kan hitta två text-filer, "dump" och "run". Hur ska jag göra för att få bort det permanent?

Mvh

Fredde

Av Bury

Bittorrent problem

Har ett problem, när mitt bittorent har gjort "Checking existing files" kommer det bara upp en röd text som säger "ERROR Problem connecting to tracker - (10061, "Connection refused")".. Någon som vet vad felet är?

Av Bury

Word-problem

Hejsan! det har dykt upp lite problem med mitt Word (Xp-versionen). Siffor flyter ihop med varandra och när jag använder "equation" och gör tecken blir alla tecken helt fel. När jag skriver ut det från min dator blir alla tecken helt fel, men när jag skickar dokumentet till en annan dator med word syns alla tecken perfekt och blir bra när man skriver ut det.. Någon som vet vad problemet är?

Mvh

bury

Av Bury

Göra om bilder till Svartvitt

Hejsan! behöver lite hjälp med att fixa ett program som gör om bilder till svartvitt, från färg alltså, har sökt rundor lite, men inte hittat nått av intresse

Av Bury

jag hade samma problem med mitt spundblaster kort, det räckte och ladda ner nya drivrutiner för att det skulle fungera för min del, testa det

Av Bury

kolla så att du inte av misstag klickat ur uttryckssymbolerna. Verktyg >>Alternativ >> meddelande

Av Bury

dadadadadadada, hl-grafikmotorn klarar bara 100 fps, dadadadada, så nej, du har inte 3000000 fps om det står det.... ack ack ack...

Av Bury

det kom igång för mig nu efter 1 h tryckande :P, dagen är räddad

Av Bury

Msn 6.1 problem

Av någon anledning kan jag inte logga in på msn. Det kommer upp en text som säger följande: "Det gick inte och logga in på .NET Messenger Service, förmodligen har ett problem uppstått med tjänsten eller din internet-anslutning. Kontrolera att du är ansluten till Internet. 0x81000301". Mitt internet fungerar och msn fungera utan problem igår kväll. Någon som vet vad felet kan vara? Det fungerar för mina andra polare... har bostream kan tilläggas om det har något med saken att göra..

Av Bury

jag har ett problem med oDC v.5.21 som jag lika bra kan fråga om här tycker jag. De e så här att den fliken där det står vad det är jag laddar ner i nerladdningsrutan har försvunnit. Där finns alltså bara vem jag tankar ifrån, hur snabbt o.s.v, men inge namn på filen. Någon som vet hur man får tillbaka den?

Av Bury

jag har samma problem :S

Av Bury

gå baklänges ut ur flygplanet, det funka för mig

Av Bury

America's Army
NSFU
LORT - ROTK
SW - KOTOR
CM 03/04

Av Bury

det går och lira "singelplayer", iaf träningsuppdragen är ju singelplayer

Av Bury

Robfox: Jag har de nyaste nvida uppgraderingarna till mitt titanium 4600, det som är problemet... Är det ingen som vet vad problemet kanske kan vara? varför det bara går och köra i upplösningarna 1280x960 & 1600x1200 för mig?

Av Bury

jag har ett litet problem med spelet, kan bara köra det i 1280 x 980 och 1600 x 1200, det innebär att det går lite halv segt för mig, varför kan jag inte köra det med lägre upplösning?

Av Bury

jag ändrade databasen till medium istället för large nu, det går fortare, men det är ändå lite halv-segt, vill ha samma flyt som där va i CM3!!!

Av Bury

Championship Manager 03/04, segt?

Är det bara jag som tycker att cm 03/04 är enormt segt när man laddar? är det någon som vet om där finns typ nån update som kan fixa till det, eller något annat bra förslag. Det kan ju inte bero på min dator, en p4 2,2 ghz, 512 mb ddr minne, 128 mb geforce 4 Titanium 4600 (eller nått i den stilen), ett spel som cm ska ju inte behöva vara segt... ruskigt jobbigt och sitta och vänta flera minuter nör man trycker på "Fortsätt" :'(

MVH

Fredde aka Bury

Av Bury

WingMan® Formula™

Hejsan! har ett problem, min ratt, en WingMan® Formula™ (som har nått år på nacken) vill inte fungera alls på min dator. Den finns inte med på spelenheter i kontrollpanelen och det går inte och ställa in den i spel. Jag har laddat ner drivrutiner från logitechs hemsida, men det vill inte fungera ändå. Det roliga är att den funkar som den ska på min farsas dator. Jag kör med xp home. Någon som vet hur man kan få liv i ratten?