Inlägg

Inlägg som Bury har skrivit i forumet
Av Bury

Cpu-fläkt till Compaq

Hejsan! har en Compaq Presario 8000 med en P4 2,2 gHz socket 478. Köpte idag en ny cpu fläkt, men (som vanligt med compaq) passade den inte, inga fästen till fläkten (förutom compaqs leksaksfästen), alltså blev det lite problem, i affären där jag köpte fläkten hade dom inga svar på om där fanns någon fläkt som skulle passa, så jag frågar här istället :D, kan tillägga att moderkortet jag har heter "Compaq Presario 8575EA"

// Bury

Av Bury

Program för att spela in ljud

Hur ska jag göra om jag vill ha en låt från en flash film som jag hittat på en internet sida? Finns där nått program till detta?

Av Bury

1. Behöver man mycket verktyg som inte finns i en "vanlig" verktygslåda?
2. Är det mycket pillande?
3. Kanske viktigaste frågan, om man inte har några speciella kunskaper om hur alla sladdar ska kopplas och så vidare, är det problem och göra en fin väska då?
4. Vad behövs köpas ? ( kontakter o.s.v som kanske behövs? )

p.s. helt clockren moddning asså

Av Bury

tror faktis det räcker du gör EN tråd nästa gång du har problem ;P

Av Bury

mjo jag vet, men jag vill helst ha ett program som inte har 30 dagars trial :S

Av Bury

finns där nått gratis-program för detta?

Av Bury

Hur sätter man lösen på mappar?

Någon trevlig själ som kan berätta för lilla mig det enklaste sättet att sätta password på mappar i Windows Xp Home? Om det nu finns nått enkelt sätt...

Av Bury

älskar mitt QCD, mycket trevligare än winamp..

Av Bury

Trillian fungerar på min skolan iaf, sök efter det på download.com eller nått så lär du hitta det

Av Bury

en fråga angående Mozilla Thunderbird, kan man typ ställa in att hotmailen går till den då? (väldigt dåligt formulerat känns det som, hoppas ni förstår ändå )

Av Bury

NetGear Rp-114, den funkar riktigt bra för mig iaf

Av Bury

Ruskigt bra är den

Av Bury

Windows XP Val?

Vilket är det bästa och använda om man för det mesta använder datorn till att spela, Windows Xp Pro eller Windows Xp Home? har hört att där är en massa program i Windows Xp Pro som igentligen inte används, utan bara ligger och tar upp cpu, stämmer det?

Någon som vet någon guid för att optimera sitt Windows Xp pro så att det tar så kräver så lite som möjligt?

Av Bury

lyckades fixa det! hehe, tack för hjälpen pöjkar

Av Bury

Så här ser det ut, vad är det nu jag ska göra? Antar att jag ska in på "ports" och ändra. Inne på "ports" finns där typ så man kan skriva in "Start Port" , "End Port" och "Server IP Address"

Av Bury

ahh, okej då förstår jag nästan, men vad menas med "Forwarda" portarna?

Av Bury

Dc++

Har ett litet problem, skulle vilja veta hur man kör Dc++ i Active mode när man sitter bakom en router. Routern jag sitter bakom är en "NetGear Rp-114"och jag har xstream 2.5 uppkoppling. Är inte speciellt vass när det gäller det här med routern, så om svaren är relativt enkla skulle jag uppskatta det

Av Bury

Port för server/ftp

Hejsan! Det är så att jag sitter bakom en router, vilket är ett problem när jag ska lägga upp ftp-server. Vilken port är det jag ska ändra på routern för att detta ska fungera? Och hur gör jag detta, har en NetGear router modell "Rp-114"

Min andra fråga är vilken port det är jag ska öppna för att jag ska kunna lägga upp en CS-server tex.

Mvh

Fredrik a.k.a Bury