Inlägg

Inlägg som SKIBBE har skrivit i forumet
Av SKIBBE

Tipsar om min favo som är en variant på mAx gamla Aloha Burgare som dom hade nån sommar för 15år sen?!.

Bröd (Frisko, lätt rostat)
Siracha sås (Jag har gul, då jag är lite mesig)
Ost (gärna Pepper Jack)
Annanas (grillad, FÄRSK, burk smakar mindre)
Kött (valfritt, men ej smash eller tjock som en biff)
Dressing (mAx Original)
Bröd (Frisko, lätt rostat)

Den starka sirachan och den söta annanasen är en underbar kombo!

Av SKIBBE
Skrivet av Xelfeir:

Det lutar åt xbox sex då den har xcloud. Har en pc och en mobil. Vore kul att spela doom på tuben. Hoppas bara dom stödjer ultrawide, kör dom 16:9 så kanske det blir PS5. Men det är mycket kanske, ingen verkar veta något säkert. Priset har jag sett många gissa på, alla verkar tro att xbox sex kommer ligga snäppet under ps5. Det enda jag instinktivt vet är att båda konsollerna kommer bli bra grejer. Tänker dock inte köpa en "all digital" version...

Det är ju en "riktig" xbox som renderar spelet och sen skickar över xCloud, så några nya upplösningar lär inte komma. Kan komma en stretch funktion i appen isf, men den renderar precis samma som xboxen hemma och i 16:9 för det är tv standard.

Av SKIBBE
Skrivet av iFlaX:

Sjukt att det fortfarande envisas med fake 7.1 surround i headset. Helt värdelöst i varje headset man prövat.

Skickades från m.sweclockers.com

Rätt meck med så många högtalare i ett headset, sen kabeln + hur ska det kopplas in. Digital koax, men max 5.1 då. 2 kanaler vs 8 kanaler trådlöst är rätt stor skillnad i bandbredd.

Av SKIBBE

Skulle XSX stödja t.ex Epic/Steam så är det nog epic win för MS (Pun intended) gissar att det isf endast är utvalda titlar som hela tiden ökar, krävs väl att ett team tweakar grafik och upplevelse som stämmer överrens med vad MS har för kvalitetskrav.

Men svårt att tro att det skulle hända.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SKIBBE

Nu har jag bara kikat streams och det har varit sponsrade sådana av personer jag följer på Youtube/Twitch Spreeezy, Stodhe, Jackfrags .tex Jag tror inte dom kommer fortsätta spela utan gå tillbaka inom kort eller direkt. Och även genomsnittliga spelaren. De som är kvar är nog som vissa här säger som inte gillar nån av de andra BR spelen.

Men som sagt gratis är gott och det gynnar alla nästan, dom tar spelare ifrån dom andra spelen (samma genere) och försämmrar allas upplevelse

Av SKIBBE

Glitcha genom grafiken och kunna skjuta över hela kartan utan att kunna bli skjuten på anser jag då vara fusk och spelförstörande. Speciellt när man ser idioterna försöka sig på det liv efter liv.

Att man är så dålig att man måste fuska, så är det fel väg att gå för att bli bättre... snälla gör oss alla en tjänst och kastrera dig så generna inte sprids.

Av SKIBBE

@som99:

de kör en virtuell maskin (360) på one som emulerar spelen, inga ändringar behöver göras med spelen, mer ån en kvalitetskontroll. Äger du skivan så kopieras den in på disken och körs i den virtuella maskinen. One tror att det är en app som heter 360 typ. Det är inte någon ny kompilering av spelen.

att inte alla spel kan emuleras beror på licenser och usb-tillbehör (läs kinect)

Av SKIBBE

Mycket snyggt och kompakt, men den där blåa led:en hade jag kopplat ur direkt, och även tejpat lamporna på routern finns inget värre framme i/på tvbänken

Av SKIBBE
Skrivet av Macke_BMRSweden:

Även om man ha 100/100 fiber så gick de rätt segt att bara installera/hämta betan, men annars gick de rätt snabbt, dock så testade jag Titanfall i laptopen och ja märkte inte någonting lagg i grafiken eller nånting, så spelet krävs inte mycket av en datorn. De ända jag inte gillade va mus-inställningarna som va långtifrån normalt, man fick dra ner musen för att sikta uppåt än att dra upp musen för att sikta. :/ Och ja hittade inte så man kunde ändra de, men de gick bra ändå tills man lärde sig.

Inverted är det enda rätta!

Av SKIBBE
Skrivet av Fomi:

Fast grejen är att den inte går att välja bort till Xbox One, man betalar för något man eventuellt inte kommer använda.
Oavsett om den är bättre och coolare så är båda två mer eller mindre en gimmick, speciellt i alla andra länder än USA.

förstår och köper det helt, men jag är glad att dom valde att "tvinga" den på alla, för då kan speltillverkare nyttja den, så som det var innan så var det väl si och så med att implemetera kinect funktioner i alla spel då inte alla ägde en sådan, nu så kommer dom våga utveckla spel till den och även vanliga spel som kan ta nytta av den och det kommer säkert ge oss bättre och roligare spel/sätt att styra dom framöver.

Nu i början så är dom väl inte alltid 100 men ge det tid

Av SKIBBE
Skrivet av Umbrellas:

PS4 har en GPU som är 40% snabbare. Den är billigare.

(Högerklicka > visa bild)

http://www.spawnfirst.com/wp-content/uploads/2013/11/xbox-one...

PS4 säljer mycket bättre än Xbone av en anledning.
(Den är mycket bättre).

I en konsoll så är det ju inte bara ren kraft som avgör att den är bättre, det är ju gui, online stabilitet/lösningar, spel bibliotek och exklusiva titlar, samt funktioner, t.ex kinect/ps4 kameran, kontrollerna. siffror/vad som är teoretiskt bäst spelar inte så stor roll i längden, det finns det otaliga bevis på med andra produkter.

ps4:an kostar ju typ lika mycket som One om man ska ha med kameran (som sen inte alls är i närheten av kinectens funktioner)

Av SKIBBE

Min importerade One tuggar på bra och gör det jag förväntade mig, kul att den kommer tidigare till Sverige så att fler får njuta av denna maskin.

Av SKIBBE
Skrivet av SvalaSnubben:

Låter konstigt om de tagit något utav tekniken från de open source-projekt som finns. Jag har kört ambilight genom boblight på en raspberry pi utan problem. Kör det för närvarande på ett gammalt AT5IONT-I (Atom och ION) med OpenElec.

ohh jag kör det moderkortet också... dock med XBMCbuntu, trodde det var kört

Av SKIBBE

Sneglat på många av dessa lösningar, men när dom är så cpu krävande funkar det ju inte på min atom330 eller t.ex RaspberryPI dvs rena HTPC lösningar. Väldigt najs effekt dock

Av SKIBBE
Skrivet av AMD-FX:

Fast det måste ju hacka mindre i spel när den skriver till hårddisken? Jag spelar mest Skyrim av alla spel och har en mod som autosparar med jämna mellanrum ifall spelet skulle få för sig att krascha och då stannar spelet upp någon sekund, med en SSD så borde i alla fall såna problem försvinna. Jag har ingen SSD själv då jag är lite rädd för att livslängden skulle vara för kort. Jag formaterar ofta mina drivar och lägger in systemet på nytt. Sedan är ju storleken på drivarna för liten om man ska ha någon billigare drive

Du ska ju inte använda en SSD till lagring, utan som os och ditt/dina mest spelade spel/program som kräver hög läs/skrivhastighet.

120Gb klarar du dig väl lätt på för windows, skyrim och lite mer krimskrams. Spelar du fler spel ofta, så kanske man får överväga att gå upp i storlek.

Av SKIBBE
Skrivet av €lysian:

Allting beror ju så klart på vapnet och ammunitionen som används, men snackar vi MP5 med 9mm på ca 10 meters avstånd, så kan du nog känna dig relativt trygg bakom bilen. Men har man otur skjuter någon på bensintanken, och då är det helt plötsligt inte så praktiskt längre.

wait what? du har nog lirat för mycket gta om du tror att bilen exploderar om man träffar bensintanken

Av SKIBBE

Kör du ADSL>router>wlan eller 3G>router>wlan?

Hur som, sladd är att föredra i ALLA situationer hur bra router/wlan du än har, (Jag kör trådat till allt utom surfplatta/mobil hemma på mitt 100Mbit) och med tanke på du redan har så dåliga svarstider så måste du optimera allt du kan.
kör du ADSL så kan du ringa tela och be dom koppla bort felkorrigeringsfiltret (detta kommer påverka nedladdningshastighet negativt, samt även stabiliteten säkert) men jag bodde tidigare ca 3km från stationen och det sänkte min ping säkert 10ms till min gateway.

Sitter du på någon form av 3g, så kan du ju inte ha den stickan i källaren? den måste upp nära fönster/över träden. skärmad usbkabel och bygga nån mast på taket? finns ju enkla knep att göra en riktad antenn/parabol om man googlar lite, svåra är väl att rikta den isf. (aldrig prövat detta själv)

Av SKIBBE
Skrivet av rektor:

500 GB hårddisk känns rätt futtigt nu när det finns diskar på över 3 TB.

Lite tråkigt att nu har både Xbox One och PlayStation 4 processorer med 8 kärnor, men nästan inga PC har fortfarande det.

Allt handlar ju om att få ner priset, antalet kärnor på next gen gynnar ju kodningen för flera kärnor på pc. Kommer bli bättre i framtiden. Sak samma med massa kärnor när spelen bara kan nyttja 1-2 ändå

Skickades från m.sweclockers.com

Av SKIBBE

Riktigt snyggt chassie, använde det själv ett tag tills jag köpte ny tvbänk och jag fick nedgradera mig till ett SilverStone p.g.a storleken, saknar det lite, då det var mycket enkelt att ha att göra med, dock kopplade jag aldrig in LCD (nu kör jag linux så finns knapert med drivisar ändå) ser att du har kopplat in HDD led samt power led, fick koppla ur dom nästan direkt, var som strålkastare i ett mörkt rum

Av SKIBBE

låter ändå som en smidig idé