Inlägg

Inlägg som SplendidPerformance har skrivit i forumet
Av SplendidPerformance
Skrivet av Sarato:

Wow. Bara att gratulera. Det måste ha blivit riktigt krig om ditt ex.

Tack. Det var ett litet krig första gången när den låg på budgivning men då nådde den inte mitt mål som faktiskt var satt högre än 10.000kr "ville känna efter vad folk var villig att ge" sedan lade jag ut den på köp nu för ett pris närmre de folk faktiskt var villig att ge bud på.

Av SplendidPerformance
Skrivet av Rouge of Darkness:

imponerande.

måste varit någon som verkligen ville ha spelet då måste va typ högsta säljpriset i europa hittills eller nått...

var blev den såld?

ebay?

Blev såld på tradera. lade ut spelet 3ggr. Första gången på budgivning. Senare på köp nu. har fått några bud som var där i närheten av olika personer faktiskt.

Av SplendidPerformance

Liten update på tråden. Blev såld idag. 10.000kr

Av SplendidPerformance
Av SplendidPerformance
Skrivet av xc:

Hela marknaden har väl svalnat en hel del efter det kom fram att värderingsfirman blåste upp värdet för att sälja på auktion på sin egen auktionsfirma?
Har man ett boxat Zelda eller SMB eller liknande kan man väl få några hundringar iaf.

Var nog större chans till att få ut mer pengar med under corona då satsade folk mer pengar på hemmaintressen. Samlingar osv.
Men nog kan samlare pynta för det dom vill ha om det är en raritet allt. Dock så det du nämner var ju bara sinnesjuka värderingar som inte grundar sig någonstans.

Av SplendidPerformance
Skrivet av Rouge of Darkness:

det närmsta du kommer utan att öppna den är nog Bét ner i hörnet vilket troligen kan vara att spelet är region B aka typ europa ett gäng länder i europa.

men mer exakt landskod måste du nog öppna upp den och kolla för att kunna konstatera verkar det som då det verkar bara stå på insidan av kartongen.

Ja, det verkar tyvärr vara så. Ehm.. tänker inte inte öppna och ta reda på det i alla fall

Av SplendidPerformance

Jo, dock finns ej någon landskod på kartongen. så jag blir tyvärr inte klokare på det :/

Av SplendidPerformance

Letade fram kasetten nu Och det som står är: B nere i högra hörnet på kartongens framsida. PÅ kartongen högra nedrebaksida står det NES-GP. Någon som vet vart ifrån kasetten kommer då? Allt står på engelska på baksidan.

Av SplendidPerformance

Vadfalls!? Jag som trodde dom var på uppgång! Och nästan bestämt att nästa lur blir en Nokia.

Av SplendidPerformance

Det jag vet är att i och med att det är inplastat så finns inte den minsta skråma på kartongen inte nött någonstans.

Av SplendidPerformance

Tack för allas engagemang. Ja det kan variera bra. Måste såklart leta upp spelet och se riktigt vad det var för utgåva. köpte det ifrån en spelbutik för säkert över 15 år sedan då för över 1000kr vet jag.

Av SplendidPerformance

nja, då är det inte oöppnad inplastat. Dom pengarna är det endast kasetten. ingen kartong eller dylikt. Eventuell kartong i risigt skick.

Av SplendidPerformance

Värde på ett oöppnad Ducktales till NES

Hejsan. Jag sitter på ett oöppnat exemplar utav Ducktales till NES. Alltså skyddsplast är intakt och oöppnad. Måste leta fram det men har för mig att det är en Europa tysk version. Vad kan man få för en sådan på auktion idag? någon som är insatt?

Av SplendidPerformance

The Elder Scrolls: Daggerfall Med Unity Modden. Klarade det idag efter att äntligen gett det en chans för några veckor sedan som spelet verkligen förtjänade. Ett spel jag inte trodde att jag skulle fastna för men som faktiskt greppade mig lika hårt som Morrowind,Oblivion och Skyrim gjort. Bara man kommer in i spelet lite så visar det vad det går för.

Av SplendidPerformance

Underbart! Har väntat på detta länge och sidor som fortfarande inte har detta undrar man ju hur dom tänker? Det är otroligt mycket skönare för ögonen att läsa något på kvällstid med mörk bakgrund. Så tack för att det äntligen är insatt.

Av SplendidPerformance

Jag fick förslag om Synology jag med. Jag har en tanke om en NAS som har plats för 2st diskar då man kan köra raid som säkerhet. Fungerar det i detta sammanhang? Utöver det har jag kvar en hdd och en ssd som backuper med som ständigt är offline.

Av SplendidPerformance

NAS bra för lätt åtkomst av foton och film?

Hejsan jag har en rätt stor samling utav foton samt videor från familj och släkt som jag har delvis digitaliserat och har på hdds samt ssds just nu. Men är sugen på att få åtkomst till dem vart jag än befinner mig. Vill dock inte ha en molntjänst. Kan NAS vara något jag söker efter för att lösa detta?

Av SplendidPerformance
Skrivet av keyser:

Fick tag på en Beo4 fjärr till min BO Ouverture.
<Uppladdad bildlänk>

Otroligt snygg. Är displayen i bra skick? Sugen på en jag med till någon tillkommande anläggning. Sitter för närvarande med en beolink 1000 till min beosystem 3500

Av SplendidPerformance
Skrivet av Eismannen:

Va? Tycker inte de låter så fasansfullt mycket. Visst, de hörs men det är ingen orkan. Det är ju inte nf-a12x25-tyst förstås, det kan man ju inte säga... men det som är lite störigt är det dova brummandet fläktmotorerna ger ifrån sig men det kan jag leva med. Kör custom fläktkurva och undervolt så de går i princip aldrig över 35-40%...

4080 FE jag hade innan lät mer med fläktarna på 30%

Vad använder du för program för att justrera fläkthastighet?

Av SplendidPerformance
Skrivet av Eismannen:

Va? Tycker inte de låter så fasansfullt mycket. Visst, de hörs men det är ingen orkan. Det som är lite störigt är det dova brummandet fläktmotorerna ger ifrån sig men det kan jag leva med. Kör custom fläktkurva och undervolt så de går i princip aldrig över 35-40%...

4080 FE jag hade innan lät mer med fläktarna på 30%

Jasså? sjukt vad det kan variera då. Här är det mer en liten orkan när fläktarna går upp i varv