Inlägg

Inlägg som rob af fiskarbyn har skrivit i forumet
Av rob af fiskarbyn

Hej alla! 1000 tack för alla svar!

fått hem delarna och som någon nämnde innan så stämmer inte specsen riktigt på chassit så delarna gick att installera utan några större problem i chassit!

Phanteks Eclipse P400S tempered glass går utan problem att få in en dark rock 3 pro i
fast specs säger annat!

Av rob af fiskarbyn
Skrivet av Bascule666:

Har du testat eller bara läst specarna? Brukar skilja en del mot vad som uppges på pappret och verkliga livet. Kineserna har ofta inte superprecision när de bygger chassin.

Läst specs på inet, grejerna är förhoppningsvis hos mig imorgon

Skickades från m.sweclockers.com

Av rob af fiskarbyn

Får nog förtydliga, nej självfallet kommer inte vaselin att användas, det är snarare ett uttryck man använder när man ska försöka få in nått i något som egentligen inte passar. ta det inte för seriöst!

Höll på att referera till 1177s vårdguide om autism men hoppar nog det första tråden jag skapar på forumet.

Tack till alla svar. får vänta och se hur glas panelen monteras men blir nog att skicka tillbaka kylet skulle jag tro. Att börja skapa en glipa i ett ljuddämpat chassi känns väldigt paradoxalt.. även för mig!

Av rob af fiskarbyn

@omega: tyvärr är dark rock 3 pro nån mm högre av nån dum jävla anledning gentemot dark rock 3 som fransmannen använder i videon.

Av rob af fiskarbyn
Skrivet av jensa86:

Din lösning på att det är för trångt mellan glas och kylare är alltså att lägga mer saker mellan de två?

Ja det låter kanske lite dumt att göra en glipa mellan glas och chassi, kommer till insikt att jag nog kommer få skicka tillbaka kylet och byta ut det till något annat istället när det väl kommer

Av rob af fiskarbyn

problemet är att våld är jag osäker på hjälper då det är tempererat glas! dock ser det ut som jag nog kan använda mig utav o-ringar mellan chassi och glaspanel, någon som har erfarenhet utav eclipse p400s?

Av rob af fiskarbyn

CPU-kylaren får ej plats i chassit, går det att lösa på något sätt? (Diffar bara 1mm)

Tjenna helt ny här, har ett mindre problem med delarna jag beställt.. 1mm exakt. chassit blev ett "Phanteks Eclipse P400S." med cpu clearance på 162mm.. jag vart dock kär i utseendet på dark rock 3 pro och beställde hem en sådan utan att kolla på hur hög den är(163mm).

hur mycket vaselin kommer jag att behöva för att kunna stänga glaspanelen, eller finns det nån bättre lösning? packning kanske?