Inlägg

Inlägg som Napster har skrivit i forumet
Av Napster

Chieftech matrix och dragon

Jag Satt o diskuterade med en (kompis) idag och berättade att jag snart får hem den gamla modelen av chieftech matrix.

han påstår att den nyare modelen av chieftech matrix är mera funktionell en den gamla..
att den är annolunda innuti
det ända som skilljer burkarna åt är jue att nya har usb port inbyggd i fronten..

visst är dom här chieftech låderna exakt lika dana innut i fast det är olika frontar:D

Av Napster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Peter233
Napster ursäkta men trodde du allvarligt på att musen skulle fungera så som du beskriver? Ganska självklart att något är fel på det exemplaret då... och hur svårt är det att ändra sensen i CS? Man blir ju skrämd över vissa personers inlägg. Sen skriver du att logitech är av bättre kvalitet för att sedan skriva att du köpt logitech 2 ggr förut och var lika missnöjd?!?!?!?

det blev lite fel på det medlenadet.. jag har haft 2 microsoft mös som vart helt åt helvetet.. men logitech möss har jag aldrig haft problem med..

ursäkta att jag skrev fel.. hade väldigt bråttom för jag skulle hämta lite grejer hos en polare och han skulle iväg så hade lite bråttom med det inlägget.

Har själv en ms 3.0. haft både ms 1.1 3.0 mx 500 boomslang2k mm mm.

E inne på min andra ms 3.0 nu och enligt mig finns ingen konkurent till den musen.

angående att den ej funkar så bra i cs så gissar jag på att du kör Windows millenium?

Windows 2k är det som sitter i min dator men har även haft xp fast funkar skit på båda...

Av Napster

Ritbord?

Jag gillar att hålla på me grafik typ adobe photoshop och 3d max studio

fast nu blir jag sugen på att utöka och köpa ritbord

valet står mellan Trust Design & Work Tablet 400 och Wacom Volito Drawing board USB

det finns länkar till båda
det är mellan dom 2 jag tänker välja..

Trust Design & Work Tablet 400
http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=16200&t=1307&l=...

Wacom Volito Drawing board USB
http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=37835&t=1307&l=...

vilken av dom kan vara bäst att köpa?

Av Napster

hmm key... hehe min logitech mx300 fick smaka hårda tag under 2 års tid.. och den höll extremt bra.. fast sen gav dioden och några knappar upp.. men ska bytta diod och köpa knappars så funkar den igen..

har köpt en mx500 sen ska jag köpa mx 700 lr 900 och ha till min mediia dator..

haft microsoft 2 gånger och vart lika missnöjd. och båda gångerna bytta jag mott mus i mx serien:P först 300 sen nu 500..

Av Napster

Re: Finns det nåt skojigt man kan göra med ett bränt nätag?

hmm den första skulle jue kunna vara tänkt bart:P fast va kan man ha för system? och va hittar man så små moderkort:P kanske finns på elfa?
lr ja den lokala affären microkit som tar hem allt från elfa:D

hehe fast diggar klart lampan:P satt o funderade på att bygga om så man bygger en liten svävare av nätaget:P

hehe lyssna på den snubben spara fläkten å sen spraya agget å gör ett coolt askkopp av den och om du inte röker kan du göra en vas av den bara kanske spraya den å sen sätta blomorna i det tomma fläkt hålet möjligt at du får täta den lite men....LYCKA TILL

Tyvärr jag slutade röka igår:P nu håller jag mig till det svarta guldet istället.

Av Napster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fatalist
Herregud har du hört talas om något som kallas för drivrutiner?

Om du kommer hem till mig och får min IME 3.0 att flaxa eller hacka i CS eller något annat spel ska jag ge dig två tusenlappar rakt i händerna..

Detta verkar vara en typisk smutskastar-tråd alá "logitech är bättre än microsoft på möss".. Denna musen är ju bland den enda grejen de nånsin har lyckats med..

jo jag vet va drivruiner är och testade både det som hängde med musen och den som fans på internet. att ta hem.. men den mus jag köpte va i alla fall skit.. har aldrig haft så stora problem med möss som med just microsoft mös..

och att det är den perfekta cs musen är skit snack.. mx500 ligger bra ihanden.. och har vikten.. vikt lika med stabil stabil bätre precision.

jag lämnade tillbaks musen folk säger att man ska kunna hitta så man kan ändra ps/2 rapport hastighet och jag hittade knappast i något av programen.. på logitech möss kan man ställa det och det är underbart.. och fattar fan inte varför men microsoft musen blev sämre när man körde den i usb:n kan det ha me o göra att man har usb 2.0?.. fast det är jue skit i samma..
för musen är borta och den nya funkar mycket mycket bätre.

Av Napster

Finns det nåt skojigt man kan göra med ett bränt nätag?

jag gillar o fippla me olika saker.. och nu lykades jag bränna mitt 370 watts nätag:P det rykte fint. och jag va nära att skita på mig. men det är en annan historia..
nu sitter jag o funderar på vad man kan göra med ett slut nätag.. har tagit kalbar och sånt.. men som går ut men annars sitter allt i.
finns det nåt skojsigt man kan göra med ett sådant?

ge tips..

Av Napster

Re: Fläkt galler till nätagget

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dark P
närm man vill byta fläkt gallret på nätagget funkar det med fläktgaller till chasi fläktarna vill ha ett laserskuret

jo det ska funka... men du får jue tiitta ifall det är typ 80 mm 92 mm lr 120 mm det beror jue helt på storlek på fläktar.. fast det går jue att bytta om du har 80 mm fläktar så funkar det... har nämligen 2 fläktgaller från ett nätag sitter i min egen tillverkade låda

Av Napster

Re: Udda projekt?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av klibbe
Jag har en gammal dator här hemma med trasigt chassi. Tänkte bygga något annorlunda chassi, trä eller portfölj-chassi är alldeles för vanligt.

Har ni några ideér? T.ex bygga in datorn i någonting eller liknande.

/Sebbe

hehe varför finte som du skrev bygga in i ett skrivbord. sen skaffa nån form av hydralikpumpar plus typ 2 hydralkolvar. och sen så att när du inte användar datorn kan du sänga ner den under bordet.. den idéen har snurrat i huvudet fast har aldrig haft pengar till att bygga nåt sånt

Av Napster

Re: Skenor Till Cheiftech

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Basifuxx
Tjena!

Jag har sökt men jag har inte hittat något om det. Ni vet skenorna till cd-spelarna som man skruvar fast ? Jag skulle behöva köpa några sånna till och vad kan man köpa det ifrån för företag ?

Tacksam för alla svar!

hehe det heter väll endå slädden... lr cd slädde.

men det är väll bara att söka..
men va betallar du för dom?? har typ 4 stycken ligger i en låda.. vet inte om det är till chieftech.. men fan du fick väll med typ 8 stycken till datorlådan när du köpte den??

Av Napster

Re: Vilka högtalare ska jag välja?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Anpa
Behöver lite hjälp med att välja högtalare till min PC. Har sett att det finns två-vägs och hela paket med en sk "subwoofer" (vad det nu heter på svenska), men vet inte vad jag ska satsa på.
Till saken hör att eftersom lyssna på musik är en mycket viktig del av min vardag och jag inte har någon stereo, så är ljudet väldigt viktigt. Samtidigt måste priset passa en ansträngd studentekonomi.
Vad skulle ni rekommendera utifrån dessa kriterier?
Så undrar jag om någon har något tips på hur man ska placera de olika delarna om man köper ett helt paket? Eftersom jag bor i en studentkorridor har jag inte så mycket plats att svänga runt med.
Tacksam för tips!

logitech z640 är väldigt bra högtalar sats (5.1) funkar fint.. jag är inte missnöjd med ljudet... funkar prima. och det går att spela så högt att grannarna klagar:P så jag tycker det är väldigt bra.. och det blri klara toner.. fast det är jue typ budjet paket

Av Napster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P-NILZ
Napster: Motivering?

Jag har hygligt stora händer.. så det är inte för små händer..
det påstås vara så otroligt bra spel mus.. att den inte ska hacka o skit.. jag fick fan hack i musen hela tiden... och testade med flera underlag en min gamepad. icemat o massa andra.. hade mouseskates och det hjälpte inge...
jag körde me så snabbt det gick och endå fick man lyfta musen när man lirade cs.. hade sensen i cs på 3 och det va det samma som att köra med min logitech mx300 på 1.8 och då hade jag typ halv fart..

jag tyckte absolute inte om den.....
nu köpte jag en trogen mus i stället av bätre kvalitet... logitech..

har haft microsoft opticalmouse en gång i tiden.. och den som är typ 1 av dom första optiska möss logitech har jag och det funkar mycket bätre en ie 3.0
folk får säga vad dom vill men microsoft tillbehöver till datorer så som mus tangentbord kommer aldrig innan för denna dörr igen.

som tur va så hade jag endast haft musen i 6 dagar så det gick att lämna tillbaks den. köpte en mx500 för det va skön att hålla i och går skit bra att spela.. plus det är lite tyngd i musen oxå

Av Napster

Aldrig vart så missnöjd med en mus

Jag köpte en microsoft intellimouse explorer 3.0

och jag har aldrig vart så missnöjd me en mus nån gång..
alla påstår att den ska vara så jävla skön att spela med. men va tvungen bytta.. bytte mot en mx500 och det är den underbaraste mus jag vart med om..

så mitt tips innan ni köper nån mus är att värkligen känna hur den känns innan ni köper.. för jag tyckte visst den ser lite stor ut men alla säger jue att den är skit bra... microsoft musen är fan den sämsta mus jag haft under min tid som dator användare..

Av Napster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zyphoon
Vi dör väll alla ändå i cancer.

hehe jo det är sant.. men jag tänkte mer strålning ifall det går mot datorn och förstör den.... hehe jag kommer ändå dö förfort:P
hehe fast tänkte mer typ flexi i sidorna.. och i toppen lite lysrör o sånt:P

fast nu ska det bara beställas grejer..

Av Napster

Modda Skärmen

Jag börjar fundera på att modda min skärm.. typ sätta 1 lysrör och kanske plexi.. men hur blir det me strålningen då?

är det typ det samma efter som det är jue en jävla massa håll i skärmen redan.. tänkte även sätta en typ 120 fläkt så man kyller ner lite..
är det nåt som går?

Av Napster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av camh
mx700 väger ju ett ton.

hehe du köpte du typ logitechs skylt fönster mus då lr:P
hehe fast det är jue inte mening att man ska lyfta musen lr har jag fel

Av Napster

Medlem

Registrerad: Jan 2004
Plats: Sundsvall
Anmärkningar:

Jag kör nu med en Logitech Cordless Click! Plus och den är jag mkt nöjd med.

Trådlös och optisk...funkar jättebra till spel och har 6 knappar, samt scrollhjul...är nog inte långt efter MX-serien i prestanda

hehe okey värkar vara mycket positivt på logitech

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gi][Gurra
skulle inte rekommendera en trådlös mus istället för en mx-rådis...
bara nedgraderingen från MX till IE 3.0 är klart märkbar när det gäller precision.

Bytte själv från mx500 -> ie 3.0 (tyckte mx:n pep & var för tung), & det misstaget gör jag inte om.

Enda fördelen med ie 3.0 framför mx-serien måste vara att den är lättare. (Visserligen kan du plocka ur vikten ur mx-mössen, men då förlorar du också garantin)
Vissa kanske också tycker att ie 3.0 har något skönare form, men jag vet inte.

Tycker du ska hålla dig till mx-serien. mx-mössen har betydligt bättre precision än Microsofts möss.
*Avundsjuk på brorsans mx310*

Tänker nog skaffa en mx510 när butiker börjar få in dem i lager

hmm jo sugen på mx500 hade jue en mx300 det va lite liten men var underbar att spela med.
jag tycker mös ska va lite tunga.. så man får lite starkare arm muskler:P

Av Napster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av turbonallen
vänta på mx510 !

men annars är väl bästa tipset att känna på både mx500/510 samt explorer 3.0/4.0

Men jag skulle valt Logitech, för de har inte bara härliga möss, utan även grym support

okey

Av Napster

Logitech mx500 Lr microsoft intellimouse 3.0

Jag har ägt en mx300 en gång itiden och var jävligt nöjd med den. tills jag byte diod o utseende.

nu står vallet mellan logitech mx500 och microsoft intellimouse 3.0..
om någon av er har nån av dom..
orkar ni skriva fördelar och nackdelar så jag vet mera vilken jag ska köpa.. vågar inte lite till 100 % på va recptioner va som står på dom vill veta av folket

Av Napster

behöver hjälp med lack

jag ska inom en snar framtid bytta bort min dator mot en omoddad chieftech. har börjat planera lite på moddning och har fått lite idéer på fronten. men då kommer det krävas en hel del glasfiberspakel.. men jag vill helst ha chieftechens orginal lack. den mörk blåa.. är det nån som kanske vet hur jag ska göra för att få den lacken? lr ska jag lackera i en annan färg?