Inlägg

Inlägg som floiyd har skrivit i forumet
Av floiyd

Tack så mycket för svaren. Efter mycket funderande ändrade jag mig och köpte en Nokia 7 plus istället, ungefär samma pris och kändes som ett säkrare kort

Skickades från m.sweclockers.com

Av floiyd
Skrivet av erssn:

Skulle rekommendera att du byter psu innan du stoppar i nästa grafikkort..

Tack för tipset, köpte faktiskt en ny PSU efter att det första kortet (GTX770) gick sönder, och körde det med mitt 780. Tror min kompis kanske gjorde en fuling och sålde ett redan defekt kort, eller att han var okunnig och bara uppgraderade när han märkte att 780:t inte presterade så bra.

Edit: har köpt ett beg. Gtx770 här på SweClockers och kört i 5 månader nu, fungerar felfritt. Så hade bara oflyt med korten tror jag
Skickades från m.sweclockers.com

Av floiyd
Skrivet av Yatagarasu:

Låter mer som detta bör gå till elektronikåtervinningen istället för att riskera en brand!

Haha absolut, men tänkte att det kanske finns lite kunnigare folk än mig, som tycker det är lite kul att ha som projekt att fixa gamla grafikkort. Har ju fått bud i pm redan så

Skickades från m.sweclockers.com

Av floiyd

GTX 780 3GB OC + GTX 770 2GB Windforce - Defekta

Säljer som titeln säger 2st defekta grafikkort, här kommer utförliga förklaringar om vad som hänt med korten så att ni som är kunniga kan lista ut ifall det faktiskt går att laga innan ni köper.

Gigabyte GeForce GTX 770 2GB Windforce:

Inköpt sommaren 2014 från netonnet, använt tills sommaren 2017 då under ett game av pubg startades datorn om och fläktarna drog igång till 100% och det inte kom någon signal från grafikkortet. Har försökt att plocka ur det, blåsa det helt rent från damm och testat att starta igen utan resultat, fläktarna går bara igång till max och ingen signal kommer. Det är inga synliga/fysiska fel på kortet (vad jag har sett, jag har kollat jäkligt noga men kan såklart ha missat något)

MSI GeForce GTX 780 3GB OC TwinFrozr:

Köptes begagnat av en kompis efter att mitt gtx770 slutat fungera (alltså sommaren 2017, begagnat). Kortet fungerade i ca. en vecka, men jag märkte att det underklockades av sig självt så fort det blev lite tyngre load (testade i The Witcher 3) så det fungerade inte riktigt som det skulle.

Efter en veckas användning och trouble-shooting small det till i grafikkortet och det luktade bränt, men kortet fungerar fortfarande. Det kommer signal och det verkar fungera som det skall tills man startar ett spel och det blir lite load på kortet, då kraschar spelet utan någon error och man kommer tillbaks till skrivbordet igen. Det finns synliga brännmärken efter att det small till.

Helst vill jag att dom hämtas i Göteborg men kan fraktas, börjar budgivningen på 300kr för båda korten.

Läs hela annonsen här

Av floiyd

Sorry är ny här, hur länkar man med en "preview" och inte bara länken?

Vilket fall som helst, var på Avatars spelning i Göteborg nyligen och ville bara tipsa om detta band. Det var lätt en av dom bästa spelningarna jag varit på och deras liveshow och livesound är helt amazing (jämför med t.ex. Slipknot, Korn etc som jag sett tidigare).

Här är en av deras låtar från deras senaste konceptalbum där dom hyllar sin kung (rekommenderar att lyssna på deras äldre album också för lite seriösare musik med mindre inriktning på humor)

Avatar - A Statue Of The King
https://www.youtube.com/watch?v=FrvmURFvacc

Av floiyd

Har ett par Sennheiser Momentum M2 Wireless sedan 3 månader, är fruktansvärt nöjd. Enda nackdelen är om man som jag har lite tinnitus, då hörs pipet väldigt högt när noise cancelling funktionen går igång.

Av floiyd

Trött på gråtskrattande smileys som spammas överallt, blir frustrerad somfan. Tack för mig.

Av floiyd

28000 innan skatt - konstruktör

Av floiyd

Asus Zenfone 5

Hej!

Testar att skapa min första tråd här.

Jag har aldrig köpt en mobil som inte är av dom populäraste märkena (Samsung, Huawei osv..), men är inte intresserad av att lägga så mycket pengar som dessa kostar idag. Däremot har jag fastnat väldigt mycket för ASUS kommande mid-range telefon Zenfone 5, och undrar lite hur man får tag på telefoner som inte finns på svenska marknaden.

Är det krångligt? Vart beställer man ifrån? Hur mycket kommer frakten att ligga på ungefär?

Sedan undrar jag vad ni har för tankar om just Zenfone 5 och 5z, har ni testat någon telefon från ASUS tidigare, har ni varit nöjda?

Tackar på förväg.

Mvh

Av floiyd

700 och hämtar skärmen

Av floiyd

Hej! Budar 300kr inkl. frakt för en c922

Av floiyd

600 inkl frakt för B3

Skickades från m.sweclockers.com

Av floiyd

(B3) 400kr inkl frakt.

Skickades från m.sweclockers.com