Inlägg

Inlägg som djurce har skrivit i forumet
Av djurce

@Gorian: Telefonerna är båda samsung så itunes är uteslutet. Jag har en S5 och min vän har en S8. Min enhet visades på datorn(via ett popup-fönster som dyker upp när man kopplar in en ny enhet) efter att han nekade datorns tillgång till sin egna mobil via mobilen. Våra datorer har inte varit ihopkopplade. Jag tror dessutom inte att min mobil har varit inkopplad till min väns dator.

Av djurce

Spökande telefoner

Hej alla sweklockers!

Det är såhär att jag har varit med om något alldeles märkligt och lustigt. Det hela inträffade för några år sen, jag blev under kvällskvisten påmind om denna händelse. Alla tankar och djupa diskussioner tenderar ju att inträffa efter rekommenderad läggdags tid, de vet ju alla. Det som lockade fram minnet var en annan märklig händelse som också kan ses som en spöklik händelse.

Händelsen som lockade fram minnet till de spökande telefoner:
Det som inträffade var att min vän kopplade in sin mobil via usb-uttag med wordfeud öppet(vår interna match leder jag för tillfället, oyes). Först hittade datorn hans mobil men han nekade på mobilen så att inga bilder o dylikt blev tillgängligt på datorn (eftersom att han enbart ville ladda). Det märkliga var att efter att han hade nekat hittade hans dator min mobil.
Något som bör nämnas i sammanhanget är att vi bor i olika orter samt att jag inte har wordfeud på mobilen utan kör detta via ipaden. Vi satt även i discord vid detta tillfälle, jag med en dator och min vän med sin dator(där han kopplade in mobilen för laddning).

Hur kommer det sig att han hittade min mobil?

Händelsen med spöktelefonerna
Det som hände var att jag och en annan vän hade en konversation via sms. Det märkliga var att jag skickade ett sms men min vän fick inte samma sms som jag hade skickat. Smset hon fick var fortfarande relevant till det vi hade pratat om innan, hennes svar på mitt sms(som inte var mitt sms) blev alltså för mig väldigt osammanhängande. Nästa dag jämförde vi smsen(vi gick i samma klass) och de var inte lika.

Hur kan detta ske? Har någon hört talas om något liknande?

Av djurce

Köpråd bärbardator (höga krav)

Hej, jag söker en dator som jag kan använda till jobbet som innefattar mkt programmering och diverse program som kräver endel poweeeeer.

Krav:
16gb ram
Bra processor i5/i7
Bra batteritid
14 tum (+/-1, men helst 14 eller under om möjligt)
SSD, 500 GB lagring minst
HDMI-port

Budget: Obegränsad, snåla inte.

Av djurce

Sökes: thepiratebay rättegången

Jag söker thepiratebay rättegången i ljudfil, ngn som har den? Om nån har den i rörligt format är det nått som kan intressera med!
(Google har dessvärre inte varit någon framgång.)

Av djurce

Söker ett tangentbord för 300-400kr.

Gärna ett så cleant som möjligt, inte ett med massa extra knappar och som blinkar & har sig.
Ett som ser ut som ett vanligt tangentbord men ändå är bra till gaming.

Tips?