Inlägg

Inlägg som Tachiyon har skrivit i forumet
Av Tachiyon
Skrivet av MiLeS:

Använder ens folk de inbyggda voice-chattarna och inte tredjepart nu för tiden? Efter Options är "Voice Chat OFF" det första jag gör i spel nu för tiden.

får man inte ihop ett fullt lag med folk i sin vänskapskrets, så fylls platserna med randoms. det är där man måste använda voice coms, speciellt i spel där competitive ranked finns. ju högre rank man kommer...ju mer relevant blir voice coms med randoms.

Av Tachiyon

Mmm, jag stödjer detta till 100%. Spyless på att få diverse kvinnofientligt när man öppnar munnen när man spelar ranked, där voice coms är mer eller mindre ett måste i spel.

Nej, jag ska inte behöva stänga av voice coms av mina teammates för att slippa sånt. Och nej, att mutea teammates är inte lösningen...det gör bara att man undviker roten till problemet.

Av Tachiyon

Luftkyl (Noctua NH-L9x65 SE-AM4). Värdesätter hållbarhet & pålitlighet framför allt annat.

Av Tachiyon

sounds like sweet music to my ears

Av Tachiyon

jag skrev min livsberättelse som blev vääääldigt långt efter att ha spelat Beyond: Two Souls, precis som huvudkaraktären gjorde i slutet. satt och skrev på den i 3 dagar i sträck. från födsel till idag med alla trauman och mörka stunder blev en helt annan bild i textform.

men sen har vi ju VR. minns när jag satte upp min HTC Vive 2016. sjukt var det

Av Tachiyon

Nej. Ljudet i de flesta trådlösa gaming headsets är inte tillräckligt bra för mig. Både mikrofonen och hörlurarna.

Av Tachiyon
Av Tachiyon

Brun Produkt > Toppklass > utmärkt produkt > prisvärd produkt

Av Tachiyon

Skarvade en kabel för en chassifläkt. Skalade av isoleringen på två kablar och snurrade ihop dem utan att tejpa/isolera med något. Startade datorn och såg en solid ljusbåge mellan de två

Av Tachiyon

Har XM3 (som jag fick på köpet) men ljudet är så sjukt dåligt, att de bara duger till att lyssna poddar med på jobbet. Har även in-ear versionen WF-1000XM3 (som nu samlar damm), och även de låter minst lika illa. Så nu när jag vet hur Sonys mainstream lineup med hörlurar låter, så tror jag att XM5 låter nog i liknande ljudbild.

Av Tachiyon

Ni får se till att damma av "Brun produkt"-utmärkelsen igen!

Av Tachiyon

Den i signaturen och en Raspberry Pi 4

Av Tachiyon

Lite påfyllnad av chilisåser samt att prova på några nya. Testar min gräns var jag kan hantera som starkast. Inferno Scorpion på 500.000 SHU inte var så jättestark (dock sjukt god), så Torchbearer Sauces på 1 200.000 SHU, kan jag hantera det?
Sen Dirty Dicks sauces...så jääävla goda så jag var tvungen att beställa 3.

Och sist men inte minst, obligatoriska 1kg MSG (salt på crack)

https://i.imgur.com/nTyNE9E.jpg

Av Tachiyon

custom keebs börjar bli precis som att bygga sina egna datorer

började av ren nyfikenhet att klippa sönder en gammal musmatta liggandes hemma och satte det som akustikdämpning mellan caset och pcb'n i min Wooting tangentbord. det blev en skillnad och ett behagligare ljud som blev lite mer "thocc" när man skriver (blir inte lika tröttsamt för öronen), men en hel del ping kvar.

så satisfying att höra folks custom keebs med det dära "thocc"-ljudet

Av Tachiyon

Tre...MEN! Varav två är på bordet, medan den tredje sitter på en monitorarm på nattduksbordet för att bli sömnig till Youtube när man har lagt sig

Av Tachiyon

Sony WH-1000XM3 - Ursäkta...men fy helvete vad dåligt ljud. EQ'n i appen var ju dessutom begränsad. Tur jag fick dessa gratis (fast tekniskt sett så köpte jag dessa också de var bundlade med telefonen). Kommer nog duga till att bara lyssna på poddar med på jobbet

https://i.imgur.com/xM54aJa.jpg

Av Tachiyon

Började bli rätt jobbigt att komma ihåg ett lösenord på 20-40 tecken långt på sisådä 40 inlogg, så Bitwarden blev det för inte så länge sen.

Av Tachiyon

Sony Xperia 5 III - saknaden av 3.5mm uttag blev för stort för mig. Ville ha en "liten" en, men ändå en kompetent mobil med flagskeppsprestanda. Velade mellan Zenfone 8 och denna. Det blev Xperia 5 III, då jag läst folk som klagat på någon form av någon "audio enchancer" på Zenfone 8 inte går att stänga av, sen har jag också första Xperia 5 sen 2 år tillbaka som ligger och älskar formfaktorn

https://i.imgur.com/lg4fQtd.jpg

Av Tachiyon

har haft VR sen 2016, och det enda jag har gjort är väl att jag har slagit i kontrollern lite lätt i stolen när jag har inte puttat iväg den nog långt bort. men jag har bra självkontroll och är säker på vad som finns runt omkring mig i VR. jag är väldigt hård med det

Av Tachiyon
Skrivet av mAster9:

S22 pris 9690 sek och endast batteri på 3700 mAh. Det är skamligt.

Kan förstå att det låter i det minsta laget, men vem vet hur väl Samsung har optimerat strömförbrukningen.