Inlägg

Inlägg som bollen322 har skrivit i forumet
Av bollen322

Någon som har tips på bästa 55-60" TV för runt 8k?

Mvh

Av bollen322
Skrivet av aMp:

Hej, jag har 4st DDR3 1600MHz RAM-minnen om 4GB/st som inte är till användning för mig längre, så jag tänkte kolla tempen här. De kostar 799 kronor/paret på webhallen i dagsläget. Jag tar emot bud från 800 kronor för 4st minnesmoduler, så får vi se vart det leder. Buda i tråden.

https://new.webhallen.com/se/product/126935-Corsair-XMS3-8GB-...

Jag säljer (eller säljer inte) till den jag vill, och upphämtning har förtur.

Ev. byte mot ett Canon EF 50mm f/1,8 STM kan vara av intresse, likaså Canon 2x extender och makroblixt kompatibel med Canon 60D

Läs hela annonsen här

Infon jag hittat är att dessa bör passa mitt moderkort Gigabyte h55m-ud2h, har du nån aning om det stämmer? 800kr bjudet!
Mvh

Av bollen322
Skrivet av Orfi:

Jag köpte en, supernöjd so far.
Bra bild, trevligt med Ambilight, snabbt gränssnitt, full Android så mycket anpassningsbar till våra telefoner som också är android.
Är det något jag får påpeka så är det väl att svärtan inte är perfekt, men få vanliga bakbelysta LED är ju det idag. Då får man betala dubbla och sikta på en prispressad OLED istället.

Sweet, blir nog en sån för mig också, perfekt när man var på jakt efter ny TV!

Av bollen322

Låter som en bra plan!

Av bollen322

Köpråd/uppgradering enklare dator

Hej! Jag går i tankarna att uppgradera/köpa ny stationär. Datorn används uteslutande till surf, excel, youtube osv och att köra virtuella maskiner som jag använder i ett projekt jag håller på med. Surfar nästan uteslutande på hemsidor på de virtuella maskinerna, kör W7 där. Använder också dubbla skärmar för detta.

Min setup nu är

CPU: I5 750
Moderkort: H55M-UD2H Gigabyte
Ram: 12GB DDR3 667mhz Kingston
GPU: Radeon 5700 1GB
120GB SSD.

Känner dock att detta börjar bli lite slött, framförallt då jag använder en hel del flikar samtidigt som jag kör virtuella maskiner (som jag har 4gb ram på). Setupen har väl runt 6-7 år på nacken så kanske börjar bli dags att byta upp sig. Är det något värde i att behålla något från denna maskin eller är det bara att köra på nytt rakt av? Budget är inte så noga men gärna runt 5-6k, max 10k. Har ett OK chassi, SSD och nätagg 600w som jag gärna behåller. Det jag önskar är att den virtuella maskinen ska tugga på bra på separata skärmen och att jag kan multitaska på dessa två skärmar.

Tacksam för svar!

Mvh