Inlägg

Inlägg som Sphinx_1 har skrivit i forumet
Av Sphinx_1

Måste väl också vara en fördel för luftflödet i chassiet?

Av Sphinx_1

Sjukt att man måste betala nått redan nu som kanske levereras om tre månader. :/

Av Sphinx_1
Skrivet av RobinK:

Grattis! Samma här, la ordern 8/10-20 18:43. Vilken tid beställde ni?

Tack!
Klockan 12.24 fick jag bekräftelsemailet

Av Sphinx_1

MM - Meddelande om leverans

Nu fick jag meddelande om leverans via postombud från Mediamarkt

SE-EDITION La ordern 8/10-20 förbetalt

Av Sphinx_1
Skrivet av arkhanari:

Hej. Har tyvärr inte kunnat läsa alla inlägg i tråden men jag tänker använda en nuc som mediapc till tv. Videofiler ligger på en NAS.

Har tänkt installera kodi på nuc:en som gränssnitt men det jag är ute efter är en fjärrkontroll för att styra kodi (eller motsvarande som någon kanske kan tipsa om).

Går det att styra nuc med fjärrkontroll och om det går vilken rekommenderas?

+1 Har du löst det?

Av Sphinx_1
Skrivet av Zeraphin:

Det finns ingen bindningstid på abonnemanget.

Nej precis? Men en delbetalning av telefon i 24 mån. Det är Elgiganten och Telenor som försöker komma undan. Det står dessutom i telenors villkor att om man köper en vara/tjänst som faktureras genom deras abonnemang så har man lika rätt att ställa Telenor till svars fast i dessa fall verkar de rätt o slätt hänvisa tillbaka kunderna till Elgiganten?

Av Sphinx_1
Skrivet av MrNubcake:

Nu har jag fått ett mejl från mobil@giganten.se:

Det är en rabatt på 70:- för den totala månadskostnaden som man får när man vill vara kund hos Telenor och ta del av erbjudandet. Skulle du vilja säga upp det och begära en slutfaktura på det blir kostnaden högre då rabatten och förmånen försvinner. Det blir då 4191:- vilket avser följande:
150:-x24 = 3600:- för telefonen
250:- startavgift
269:- för en månad med Telenor 8GB.
Skulle det vara så att du vill säga upp det hela och betala av telefonen direkt så är kostnaden högre, detta görs då direkt till Telenor. Minsta totalkostnaden på 2171:- gäller alltså när man behåller sitt abonnemang och tar del av rabatten på 70:-/mån som gäller i 24 månader. Önskar du avbryta ditt köp så kan du låta telefon gå i retur till oss eller skicka tillbaka den till oss, så avbryter vi köpet därefter.

De står alltså fast vid det Telenor säger. Blir att ångra och låta telefonen gå i retur för min del Måste dock säga att de som har ansvaret för att lägga upp produktinformation kanske ska ta en lektion från denna kundservicearbetare om hur man presenterar information på ett korrekt och tydligt sätt.

Det stämmer dock ej de säger om minsta totalkostnad. Saxat från konsumentverket "Totalkostnad för mobiltelefon med abonnemang

Vid ett kombinationserbjudande om att köpa en mobiltelefon tillsammans med ett abonnemang ska den minsta totala kostnaden redovisas. Den minsta totala kostnaden ska omfatta samtliga obligatoriska kostnader för erbjudandet. I det ingår engångskostnaden vid köp av mobiltelefon, tecknande av abonnemang och den fasta månadskostnaden under eventuell bindningstid. Mer information om detta finns i Konsumentverkets föreskrifter om prisinformation."

Med andra ord försöker de komma undan... ALLA OBLIGATORISKA KOSTNADER...

Av Sphinx_1

Om ni testar att byta till annan operatör så blir det en mycket högre summerad minsta totalkostnad och när man kollar på telenors hemsida står där även att alla nya abonnemang efter 2018-någonting har ingen bindningstid bara en månads uppsägningstid. Jag har beställt en Iphone SE och kommer säga upp abonnemanget direkt efteråt.

Av Sphinx_1
Skrivet av Swedman18:

Dom finansiera väl mer på att folk betalade "fildelningsböter" från påstodda antipiratbolag istället

Du har nog tyvärr helt rätt, se detta:

https://www.bahnhof.se/press/press-releases/2020/02/14/utpres...

Skickades från m.sweclockers.com