Inlägg

Inlägg som Totto har skrivit i forumet
Av Totto

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=MAXDMO9200SE

200gb maxtor vid datorbutiken för 1085:-

Kan dock inte säga nånting om prestanda osv...

Av Totto

Har du kollat ifall det är dvd+/-r skivor eller kanske dvd-rw? Alla spelare tar inte alla format... Kolla vad din dvd-spelare tar för format

Av Totto

Hmm, och om era kort skulle vara trasiga när ni får dom? Ska ni returnera dom till Thailand då?

Av Totto

Skippa den kabeln, helt satans omöjligt att fixa =D, har ett sånt kort och jag provade köra avant-pro's s-vhs till scart, du får endast svartvit bild, dock färg när du bootar, så nån inställning i windows är det som strular till det... Men kör med "vanlig" coaxial(gul video) kabel så går det hur fint som helst.

Av Totto

Sitter på jobbet nu, så jag vet inte exakt vilken modell jag har, men jag köpte en 32" wide 100mhz från netonet för ungefär 2 - 3 månader sedan, och jag är väldigt nöjd med den.

Av Totto

Jag skulle tipsa på att nollställa bios, har du varit där inne och fingrat så kan datorn bli skojjig och inte starta =), eller starta och ingen bild osv. Gör såhär, leta reda på det lilla runda batteriet som sitter på din dator(eller resett bygeln, kommer inte ihåg vad fanskapet heter, leta i manualen efter den), plocka ut det och vänta i typ 30 sekunder, plugga sedan i batteriet igen och starta datorn, det bör hjälpa dig något...

Av Totto

När man installerar XP så får man välja mellan fat32 eller ntfs.

Av Totto

Hmm...

Lämna in en hdd med 50gb grejor för att be dom fixa? Jisses, lämna in en hdd full med grejor är ju inte så bra om man gör... Sen får du garanterat en ny disk, inte den disken reparerad.

Av Totto

Hmm...

Som jag sa i föregående inlägg: Din hdd är förmodligen inte formaterad, kör ingång windows diskhanterare eller ta hem något partitions program. Detta pga att windows(samtliga versioner) måste ha en disk som är formaterad med antingen fat32 eller Ntfs(finns bara fat också, men det är för gamla windows om jag inte minns helt fel.).

Av Totto

Hej,

Är din hdd formaterad? Om den inte har ett filsystem formaterat så hittas den inte av ditt Windows, kör igång Windows disc hanterare(kommer inte ihåg vad den heter) och formatera enheten med ntfs eller fat32(rekommenderar ntfs då du kan ha hela dvd-r img filer på den). Alternativ ladda hem t.ex Partition magic pro eller något liknande programm som kan formatera din hdd.

Av Totto

Hd

Jag kan rekommendera WD 37gb 10000rpm, funkar väldigt bra för mig iallafall!

Av Totto

Jag har 2st maxtor diskar, 1st 250gb 5400rpm(lite lågt, men funkar skit fint som lagrings utrymme) och 1st maxtor 300gb 5400rpm, funkar skitfint för mig, använder ju dock bara dom som lagrings utrymme

Av Totto

Tja, jag beställde ett paket för 1 och en halv vecka den (syns nedan) men dom hade inte högtalarna, skrivarn eller processorn inne, så jag ändrade på högtalarna och skrivarn till något annat, men processorn (sa dom förra veckan på måndag) att den skulle komma in då, nu har det gått en vecka och jag får fortfarande bara överskridet leveransdatum, blir lite less på dom faktiskt, här ska man betala dyra pengar(17:300skr) för ett paket utan skärm, och så är dom otroligt sega, kanske inte är deras fel, men man blir less ändå =D

Av Totto

Tjo,

Provat med att ställa om modemet till bridge only och kört xp's pppoe (eller någon alternativ pppoe client)? Och så kan du prova med att ställa in nv-kortet till 10mbit halv duplex: Egenskaper på ditt nv-kort, fliken avancerat och markera media typ (eller den det står duplex på) och välj 10mbit halv duplex (kan stå 10mbit halvt läge), det kan hjälpa problemet.