Inlägg

Inlägg som hataregistrera har skrivit i forumet
Av hataregistrera

sladdfri bildöverföring från pc till skärm?

Så jag kände att det var dags att lägga min laptop åt sidan för att strx genomgå ett kirurgiskt ingrepp på hela sitt innanmöte. Men orken ska till.

Mitt mål var att ha en 27 tums gaming skärm på en gasarm vid sängen som jag trådlöst kunde streama till från min braiga spelrigg.

Börjar bli ltie less på detta med ha 3 datorer, uppdateringar och allt som kommer till som är ja, sjukt ointressant och irriterande.

Då fick jag den brillianta ideén att köra trådlöst och använda min pc som streamer när jag inte spelar.

Så jag köpte en miracast (dumt jag vet) kopplade in den i skärmen, köpte ett trådlöst usb nätverkskort stoppade in den i spel riggen och anslut till wifit och slutligen ansluta ett trådlöst tangentbord till spelriggen för kontroll. Funkade bra att hitta allt, men shit vilken riktigt usel kvalitet det var på bilden.

BIlden hade tonvis med artifakter och verkade ha problem med upplösningen i regel.
Tangentbordet laggade för mycket för att räknas som ens användbart och frös emelan åt, typ för tionde sekund.

Ja, jag var naiv. Trodde att detta skulle vara dugligt. Men icke.

Det jag undrar är då, trådlös hdmi, är det någon som använder dessa? Och är dom bra? Är dom känsliga, är det direct wifi på dom?
Är det värt det smått häftiga prislappen. Just nu så vill jag bara få detta att funga smidigt och bra, Men vill ju ha en lösning som är hållbar och so man längre fram kan anpassa och förbättra. För spelriggen är ju den enhet som är under konstant utveckling,

Jag vill ju helt undvika ha en "mediadator", för det är ju lite töntigt. Coolare att ha en enhet som styr allt sånt. Råd å tips.

Budget grejerna jag har är:
trådlöst nätverkskort från kjell & co
miracast ( till skärmen)
Trådlöst deltaco tangetbord. (sjukt uselt står max 7 meter, men det är 4 meter till miracasten så det är ju bullshit)

Min idé är väl trådlösa hdmi mottage/sändare direkt till skärmen. men som sagt vill gärna höra från folk som har liknande eller bättre uppsättning hemma för streaming.

Av hataregistrera

Hej är jätte sugen på moderkortet då jag sitter utan dator just nu. Köpper det på en gång om det finns kvar.

Skickades från m.sweclockers.com