Inlägg

Inlägg som Henrik92_J har skrivit i forumet
Av Henrik92_J

Tänkte passa på att fråga om hörlurar för gaming medans det redan har nämnts. Sitter för tillfället med astro a40 och tillhörande mixamp. Tyvärr har hörlurarna gått sönder lite, de fungerar fortfarande fint ljudmässigt men minskat komforten lite.

Fråga nummer 1:

Jag har läst upp en del på "riktiga" hörlurar. Jag använder en samson meteor mikrofon för att prata så jag är orolig att öppna hörlurar skulle släppa ut för mycket ljud och tas upp av mikrofonen vilket skulle bli irriterande för kompisar i discord. Någon som har erfarenhet hur det går att använda sig av en öppna lurar och en condenser mikrofon (blue yeti, samson meteor och liknade).

Fråga nummer 2:

Då a40 ändå tillhör det övre segementet i gaming-headsets, ifall jag uppgraderade till andra hörlurar som också är slutna (DT 770, Sennheiser 598 CS etc) är skillnaden faktiskt särskilt stor? Lyssnar en hel på musik och kollar film så det är inte bara gaming performance som spelar roll.

Fråga nummer 3:

Sluta mot öppna. Vet att fördelarna med öppna ska vara en större soundstage vilket ska hjälpa med att lokalisera fotsteg i fps games etc. Har dock inget problem med det alls med mina a40 som är slutna, så skulle öppna hörlurar faktiskt vara så mycket bättre än slutna?

Slutligen, skulle det fungerar att använda typ DT770 eller Sennhesier 598 med min astro mixamp eller skulle det behövas uppgraderas?