Inlägg

Inlägg som Wolfbayne har skrivit i forumet
Av Wolfbayne

@Necrodude: Tror Kasper spenderade hela LANet med att installera om sin andra Aalchemy burk, tror aldrig han fick till den.

Av Wolfbayne

Ser fram emot detta, hade otroligt roligt sist, och den här gången är det inte jag som åker längst då vår youtube "kändis" kommer att åka nästan dubbelt så långt, och det kommer en kille med flyg från USA!

Av Wolfbayne

@Deeps87: Om du råkar ha ett GF3 eller GF3 Ti 500 är jag dunderintresserad! Bara det som fattas i nvidia samlingen

Av Wolfbayne

Det måste finnas någon sorts Discord/irc integration? Finns ju hur mycket moddar som helst till Discord...
[edit] klart det finns: https://github.com/reactiflux/discord-irc[/edit]

Av Wolfbayne

SM3 utan tvekan. Det perfekta Mario spelet

Av Wolfbayne

@TheCazz: Sexig maskin Vad sitter det för grafik i den?

Av Wolfbayne

Röstar helt klart på Discord. IRC retro i all ära men Discord är vansinnigt mycket mer kapabel och har massor av fler funktioner än IRC.

Av Wolfbayne

Hade fantastiskt roligt. Hoppas att fler bygger eget till nästa LAN. Kul att se, och höra folks olika historier om delarna, hur var och när de kommer från.

Behöver en Athlon 850 till nästa gång bara, Duronen hängde inte ritkigt med de snabbaste burkarna.

Av Wolfbayne

Om någon av er som ska ha med er egna dator saknar någon del eller behöver reserv så går det bra att höra av er. Jag har en hel del reserv skrot, grafik kort, ljudkort och minnen med mera. Går att låna, ev. köpa eller så idkar vi byteshandel.

Kommer dessutom att ha med mig ett tiotal Realtek RT8139 PCI 10/100 nätverkskort som funkar perfekt i Windows 9x, om någon behöver eller får problem med sitt.

Av Wolfbayne

Någon från Örebro eller däromkring som ska ner så vi kan samåka? Är sjukt sugen på att åka ner, om det inte vore så långt. Känns onödigt att köra 80 mil för en person för två dagar.

Sen är frågan vad man ska bygga... Vet inte vad jag har under 1Ghz. Kanske en Duron 800-850. Måste kolla samlingen. Får sätta ihop en "ny" burk för ändamålet om jag ska ner. Eller man kanske kan klocka ner en Athlon TB till 850...

Av Wolfbayne

'98 Hade jag nog fortfarande min AMD 486 DX4-120 och ett vlbus Cirrus Logic grafikkort om jag minns rätt. Den hade också en EN GIGABYTE!!! stor quantum hårddisk. Den datorn höll länge. Sen blev det en AMD K6-2 450 klockad till 520 och ett Riva TnT, men jag minns inte om det var 98 eller 99 den byggdes.

Av Wolfbayne

Till min Athlon XP 3200+/Win XP PC har jag FX5950 Ultra, Radeon X800GTO och ett Radeon X1950Pro. När datorn väl är klar i övrigt tänker jag helt enkelt bencha och se vad som funkar bäst. Det som fattas nu är CPU och riktigt bra DDR-400, har bara 2x1GB generic DDR-400 nu, skulle vilja ha något sexigare med tightare timings, men hittar inget. Hör gärna av er om ni har något liggande, OCZ eller nåt annat bra

Av Wolfbayne
Skrivet av pa1983:

Du är inte sugen på att slänga ihop en maskin och komma på braindrain lanet?
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1536248-brain-drain-ii...

Sugen är jag absolut, men det är så bedrövligt långt. 40 mil enkel resa från Örebro

Är på jakt efter en K6-3+ men de verkar vara tämligen utrotningshotade, speciellt här i Sverige.
Vad har du för grafik kort i en nya Athlonen? Fick nyligen tag på ett Quadro 2, som är identiskt med ett GF2 Ultra, så jag är kluven mellan det och mitt Radeon 7500 i min Athlon burk. Hade gärna haft ett par 12MB voodoo2or, men 2000 spänn för ett par med kablar är lite overkill...

Till min Athlon XP/Win XP dator blir det ett Radeon x1950 pro för total overkill. Eller ett x800, beroende på benchmarks. Har ett nForce mobo MED 4-pin ström så den inte dödar 5v railen.

Av Wolfbayne

Jul och nyårs retro mixter

Har bench byggt och lekt lite med lite äldre PC hårdvara över helgerna. Vet inte om någon här är intresserad, men jag postar och ser vilken respons jag får. Jag har mycket mer kul retro hårdvara att dela med mig av om intresset finns

Satte ihop ett Windows 95 system för skojs skull över jul. AMD K6-2 550, 256MB och ett Riva TnT2 Ultra!

https://lh3.googleusercontent.com/lian1xXQkF9MCOyTe0GOv2jhV5qVvy...

https://lh3.googleusercontent.com/09MYqaNFpf9UAR-Fgl3ollJ_dyEOqd...

Sen håller jag på att testar och labbar med delarna till min permanenta Windows 98 retro PC. Med en Athlon TB 1400, 512MB PC-133, 32GB SSD ett Radeon 7500 och ett Yamaha XG SV550 ljudkort

https://lh3.googleusercontent.com/_SmHQZQjCRGAQXuCS1vbmv1jG7AuOS...

Men jag har beställt ett nytt moderkort då det har visat sig att det jag har maxar ut på 1Ghz, lrn2read...