Inlägg

Inlägg som marxwal har skrivit i forumet
Av marxwal

@Åsa-Nisse: Får helt enkelt invänta spelsläppen innan jag beställer nytt grafikkort då.
Fokuserar på RAM nu tills vidare.

Av marxwal

@simon15: När jag tankar ner CPU-Z och stress CPU, sedan byter till fliken för memory så går NB frequency upp från 850ish MHz till 3490ish MHz.
innebär det då att min ram är av en högre MHz än det jag beställde?

Av marxwal

@simon15: Råkade dela fel länk. Uppdaterat med rätt nu :E

Av marxwal

@simon15: https://www.komplett.se/product/919573/datorutrustning/datorkomponenter/minne/corsair-value-select-ddr4-2400mhz-8gb#

Det har jag beställt. Men har kontaktat MSI nu för att säkerställa att det är rätt variant. Sätter inte in något innan jag är helt säker då jag inte hittat någonstans om vad för modell på RAM datorn har.

@Bitfenix: Märkte det med när jag fick datorn. Väldigt liten burk detta... Läskigt liten nästan.

*EDIT* Råkade dela fel länk så editerat länken

Av marxwal

@pv2b: Tackar! Får kolla närmare på att jag har rätt modell på RAM som jag beställt då.

Av marxwal
Skrivet av Samlooh:

Beror lite på vad du kör i för upplösning - men om du spelar i 1080p så bör det inte vara några problem att spela båda spelen med din nuvarande dator. Division 2 har rekommenderat GTX 970 för 60FPS - och ditt GTX 1060 är bättre än 970. Anthem har samtidigt rekommenderat just ditt grafikkort.

Om du ändå vill uppgradera är det ju framförallt grafikkortet man bör titta på. Ett RTX 2060 bör vara en rätt bra uppgradering som även förhoppningsvis ditt nätaggregat bör klara. Tillräckligt med kontakter finns eftersom den använder samma kontakt som ditt nuvarande kort - men verkar som din dator antingen kommer med 350W eller 450W nätaggregat. Om det är det tidigare är det lite för klent, men om det är det senare bör det inte vara några problem.

Angående ditt köp av RAM så försök var noga med att det är likadana som redan sitter i då det annars kan uppstå problem.

Har gjort DxDiag samt cpu-z för att försöka hittat vad RAM heter men hittat inget. Har kontaktat MSI för att säkerställa att det är samma.

Så RTX 2060 rekommderar du. Får kika på det, tackar!

Av marxwal

@Åsa-Nisse: Vilket grafikkort hade passat med moderkortet osv? 1080? 2070? 2080?
Finns en helt uppsjö utav olika varianter och modellnamn.

Av marxwal

@saturday_sun: Säkert? Är orolig att processorn och grafikkortet kommer ställa till det. Kanske underskattar datorn mer än jag borde.

Av marxwal

Tips för uppgradering av färdigköpt gamingdator

Hallå i stugan. Önskar jag hade gjort detta innan jag köpte min färdigbyggda gamingdator via webhallen men skapar en tråd nu istället och hoppas uppgraderingarna inte svider allt för mycket i plånboken.

Jag köpte en färdigbyggd dator av webhallen efter att ha spelat på konsol länge och ville ha en som hade 100+ fps i dom flesta spel(helst mer). Fick denna rekommenderad av en polare;
datorn på webhallen

Nu till min fråga. Har planer att spela både Anthem och Division 2 och dom båda är rätt så krävande spel. Vad hade ni uppgraderat först och med vad för produkt? Har redan beställt nytt ramminne på 8 gb.

Mvh