Inlägg

Inlägg som gaminggubben har skrivit i forumet
Av gaminggubben
Av gaminggubben
Skrivet av lhugo:

Känns inte som en helt genomtänkt kommentar. Logiken är alltså: vårt system är inte perfekt - > därför är det meningslöst att bry sig om vilket OS man kör.

Lite i samma anda som att då vetenskapen inte har svar på allt kan man lika gärna tro på godtycklig magisk pseudovetenskap.

Överblickar, liksom resten av medlemmarna här på SC, inte hur stor säkerhetsrisk detta nya OS utgör att köra, men Kina är inte kända för att värna om demokrati.

Ska vi vara logiska bör vi inte köra nåt från företag och helt och hållet skita i systemet, så frågan är ju om du verkligen är så logisk själv när du försöker göra skillnad på skit och skit.

Av gaminggubben

Jag använder gärna huawei's os har jag tur övervakar dom mig enbart för eget intresse och så slipper jag en massa reklam. Ingen av oss lever i en demokrati vi är bara lurade till att tro det, staten och kapitalet styr alla människor.

Skickades från m.sweclockers.com

Av gaminggubben

1500 kan hämtas idag (kan endast idag)

Av gaminggubben
Skrivet av Octo:

Låter som du fortfarande inte fattar att en vetenskaplig teori inte är samma sak som ordet teori i vardagen.

Det är fortfarande inte en sanning som du verkar tro bara något man tror sig veta

Av gaminggubben
Skrivet av Dumbullen:

Hur vet du att jag existerar?
Hur vet du att solen existerar? Vad är eld? Om jag bara tar lite sats, kan jag hoppa till månen? Är universum verkligen så stort, eller är det bara en dryga dags bilfärd från kant till kant men vi kan bara inte lämna jorden pga det finns ett hönsnät runt om oss?

Det blir väldigt bekvämt att argumentera när man kan plocka och avfärda bevisen lite som man känner för. Det är precis detta jag syftade på när jag påpekade att den här diskussionen är farlig för vad du gör är att avfärda hela det vetenskapliga systemet för att sprida ren desinformation.
Vill du ändra synen på verkligheten så kom med bevis som spräcker hål på Big Bang, Evolutionen, Relativitetsteorin, Kvantfysiken och samtliga naturlagar.

*Kunde inte hålla mig från att komma tillbaka.

Skickades från m.sweclockers.com

Riktigt dåliga svar du ger det är stor skillnad på att veta om du existerar och teori om big bang vilket fortfarande är en teori ingen vet om det är sant och så är det med stor del av all forskning, vi tror en sak som sedan ändras senare men inget har det rätta svaret den som tror sig ha det utan att ha sett riktigt bevis för att det var så är ju den som man verkligen bör ifrågasätta.
Och att förlöjliga människor med att anta att dom tror på en plattjord är bara barnsligt.

Av gaminggubben
Skrivet av Dumbullen:

Stor skillnad på att ifrågasätta och att fullkomligt avfärda.
Jag tror det finns grön-rosa aliens där ute som kan färdas till andra sidan universum på 2 sekunder med hjälp av farkoster byggda av enhörningsdamm och drivs av regnbågsblixtar.
Det låter inte så troligt, väl?
Om man vill ifrågasätta vetenskapen, börja med att lägga fram belägg för att det vi ens talar om skulle vara möjligt innan vi börjar påstå att man 'måste ifrågasätta för att gå framåt'.
Jag ville bara påpeka att jag tror den här typen av diskussion lätt kan spåra och bli farlig då det är så plattjordarna och anti-vaccin började - man fullkomligt struntade i vad vetenskapen sa

Skickades från m.sweclockers.com

Mest troligt är att det är du som får såna diskussioner att spåra ur med såna svar du ger.

Av gaminggubben
Skrivet av Dumbullen:

Jag tror den här typen av diskussioner är på snudd farligt. Det är absolut intressant att diskutera möjligheten till liv i universum och högst troligt finns det iallafall något där ute.
Men vi måste också utgå från vad vi vet och kan idag. Att det skulle finnas varelser som kan färdas galaxer på några ögonblick? Nej.
När vi letar efter liv måste vi också utgå från vad vi känner till - syre, kol, vatten. Ämnen som behövs för att liv ska uppstå. Det är mycket möjligt att liv kan uppstå under helt andra förutsättningar men vad ska vi då leta efter? Att bara söka efter vatten är som att leta efter ett specifikt halmstrå i en höstack.
Vetenskapen har ganska bra koll på väldigt mycket och att börja ifrågasätta lagar, regler och teorier som är allmänt accepterade är att börja ifrågasätta allt som vetenskapen är och står för. Tills dess att någon av grundbultarna blir motbevisade så är det det som gäller och det är inom de ramarna vi måste fantisera.

Skickades från m.sweclockers.com

Vetenskapen skulle ju aldrig komma nånstans om vi inte ifrågasatte den hur skulle annars nya vetenskapliga fakta komma till?

Av gaminggubben

Rossmann är grym blir helt fast i hans filmer och glömmer bort tiden totalt

Skickades från m.sweclockers.com

Av gaminggubben
Skrivet av MBY:

Det är också jävligt märkligt att "aliens" skulle ha kommit hit och bygga byggnader med stenåldersmaterial på stenåldersvis. Varför stenblock? Var är resterna efter den armerade betongen, alla kemiska spår efter impregnering, plaster, legeringar, etc? Var är föreningarna som inte har jordiskt ursprung?

Har dom inte kommit längre än material som armerad betong och plast lär dom inte kommit så långt ut i rymden

Av gaminggubben
Skrivet av Nioreh83:

Är G2A, G2Play, Kinguin etc relaterade på något vis? Eller varför skrivs det alltid bara om just G2A? Är de extra dåliga?

Dom är väl säkert störst och man gör inga pengar genom att gå på småföretagen.

Av gaminggubben
Skrivet av jeffan97:

Fast i detta fallet måste de ha vart ett batteri i den då den sa att batteriet va slut. Iofs så kan de va nåmn grej som följer med då vissa modeller kanske kom med ett batteri.

Kollar man den här youtube videon så verkar dom ha ett blybatteri

Av gaminggubben

Vadå alla nördar har väl disketter? Jag har även oöppnade förpackningar

Av gaminggubben

Vi har mindre än 10 år på oss att fixa miljöförstöringarna och ledarna runt om i världen är inte villiga att ta tag i problemet så om 20 år har vi inga datorer då sitter vi i specialbyggda bunkrar för att överleva (iaf eliten) och dom kommer ha föråldrade system och inget kommer att gå framåt på lång tid.

Av gaminggubben
Av gaminggubben

Har en Philips HC5450/90 och tycker den fungerar riktigt bra.

Av gaminggubben

Begagnad men oanvänd ups för 300kr och ett gamecube för 100kr blev köp utan tvekan.

https://i.imgur.com/w7amJ7S.jpg

Av gaminggubben

Sommaren tycker jag alltid är lite trög att sälja datorer på.

Av gaminggubben
Skrivet av Losecontrol:

@gaminggubben: tror jag måste ha rätt modellnummer tyvärr 🤔

Ja det eller även byta ut dvd läsaren men vet inte säkert har aldrig grävt i ps4 pro.

Av gaminggubben
Skrivet av Losecontrol:

@fragande: jag har satt ihop den nu men jag är hundra på att jag sabbat kortet helt. Allt är minimaliskt på kortet så det känns omöjligt, banorna är precis så jag ser och har väll ingen större erfarenhet utav hur det ska lödas. Det bästa vore om någon visste om det går att byta kortet helt? 🤔

Finns på ebay
https://www.ebay.com/itm/Replacement-Playstation-4-PS4-Pro-Fu...